Ζώδια και Ωροσκόπιο – Τρίτη 27/08

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ:

ΚΡΙΟΣ : Ότι και να λένε οι τρίτοι και τα οικεία σας περιβάλλοντα, δεν μπορούν να σας επηρεάσουν στις τελικές σας αποφάσεις. Μετά τις 30/08 που σας άστρα σας ευνοούν, δράστε όπως έχετε σχεδιάσει. Πολλά τα ταξίδια και οι νέες γνωριμίες που έρχονται στον δρόμο σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ :  Σε επαγγελματικό επίπεδο, έχετε κάνει τα καλύτερα και μέσα στον καινούργιο μήνα που πλησιάζει, θα εισπράξετε και τα οικονομικά που αναμένετε. Μπορείτε πια να δείτε και την προσωπική σας ζωή πολύ πιο οργανωμένα και ώριμα!

Εύνοια Ζωδίου: +

ΔΙΔΥΜΟΙ :Το νέο ταίρι σας, έχει πολλά ακόμη να σας αποδείξει αν τελικά θέλει να γίνει η μεγάλη και μόνιμη αγάπη της ζωής σας. Εσείς απλά κάντε λίγη υπομονή. Από τις αρχές του Φθινοπώρου, θα μπορέσετε και να φέρετε σε μια ισορροπία τα έσοδα με τα έξοδα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Οι φιλικοί σας κύκλοι, θα ανοίξουν πολύ περισσότερο από τον μήνα του Σεπτεμβρίου, και πιθανόν  κάποια καινούργια πρόσωπα, να σας προσεγγίσουν και ερωτικά. Το θετικό είναι ότι πια εσείς, έχετε καταφέρει και έχετε απαγκιστρωθεί από το παρελθόν σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΛΕΩΝ : Οι οικονομικές εξελίξεις από την μεριά του συντρόφου σας, μέσα στους ερχόμενους μήνες, θα στρώσουν τις συνθήκες και τις προδιαγραφές για να είστε μαζί μόνιμα. Μέχρι τότε σκεφτείτε προς πάσα κατεύθυνση, τι θέλετε να κάνετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Οι στέρεες βάσεις που έχετε από την οικογένεια σας, αλλά και η πολυεπίπεδη σας προσωπικότητα, είναι και αυτό που τόσο πολύ, έχει αγαπήσει ο άνθρωπος σας. Μέσα στην νέα σεζόν μερικοί από εσάς, θα σκεφτούν για γάμο ή και για οικογένεια.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΖΥΓΟΣ : Δεν είστε τα παιδιά που θα αφήσετε περιθώρια για παρανοήσεις και λάθος εντυπώσεις.  Ήδη σε αυτόν που σας ενδιαφέρει αισθηματικά, τα έχετε ξεκαθαρίσει όλα. Είναι μόνο στο δικό του το χέρι, για το πώς θα διαχειριστεί καταστάσεις από εδώ και μετά.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Δεν θα πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο και ενέργεια, σε ληγμένες τελικά υποθέσεις αισθηματικές που ανήκουν στο παρελθόν, και κατά καιρούς απλά σας θυμούνται. Μόνο τον χρόνο σας χάνετε, και ίσως και ευκαιρίες που περνούν από μπροστά σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Μπορεί κάποιες φόρες να υπάρξουν  έντονες διαφωνίες με το ταίρι σας, αλλά τίποτα εσάς τους δύο δεν πρόκειται να σας χωρίσει.  Φυσικά και δεν χρειάζεται να το παρατραβάτε. Χρήματα, που περιμένετε έρχονται και σας ανακουφίζουν από πολλά.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Αυτά που σας έχουν δηλώσει αυτοί που σας αγαπούν, θα πρέπει να σας το αποδείξουν μέσα από πράξεις που θα έχουν βάθος και συνέπεια στον χρόνο. Κάτι ανάλογο από την δική σας τη μεριά θα πρέπει να αποδείξετε επίσης.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Τα προσωπικά σας, δεν θα πρέπει να τα συζητάτε στην εργασία σας, καθώς δημιουργείτε λάθος εντυπώσεις. Καλύτερα να τα κρατήσετε για το σπίτι σας. Έτσι και αλλιώς δεν μπορεί να σας συμβουλέψει κανείς σωστά.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ : Οι τρόποι για να περάσετε τις θέσεις σας, στον άνθρωπο που αγαπάτε είναι πολλοί. Σίγουρα ξεκινήστε με τον ιδιαίτερα διπλωματικό σας λόγο. Όλα τα άλλα θα τα φέρει η δική του πλευρά, που σίγουρα έχει πεισθεί από  την προσωπικότητα σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++