30/08 Νέα Σελήνη στην Παρθένο – Νέοι έρωτες για τους ελεύθερους

Στις 30/08, θα συντελεστεί η δεύτερη Νέα Σελήνη του μήνα αυτού…και πάνω στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων!

Θα συμπληρώσει την αστρολογική δυναμική της πρώτης Νέας Σελήνης, από τις 01/08 και θα δώσει κίνητρα στα περισσότερα ζώδια, για να ξεκαθαρίσουν παλιά συναισθήματα αλλά και να δημιουργήσουν χώρο, για νέες συντροφικές καταστάσεις που πλησιάζουν!

Επιρροές σε όλους:

Κριός

Δεν θέλετε να περάσετε λάθος μηνύματα, ή να κάψετε μια κατάσταση αισθηματική που πάει τώρα να δημιουργηθεί με κάποιο άτομο που σας αφορά αρκετά. Τώρα που θα συναντηθείτε, με τον διπλωματικό σας τρόπο, μπορεί να κάνετε την ατμόσφαιρα πιο ρομαντική.

Αστρολογική Τύχη: ***


Ταύρος

Θα πάρετε πολλά και ξεχωριστά ερωτικά σινιάλα, από τον άνθρωπο που σας αφορά και που σίγουρα, θα είναι και η αρχή, έτσι εσείς οι δύο πλέον να μπείτε σε μια διαδικασία, για να ξεκινήσετε μια όμορφη σχέση, και χωρίς πια τα προβλήματα που σας εμπόδιζαν μέχρι τώρα.

Αστρολογική Τύχη: *

 

Δίδυμοι

Εσείς είστε από τα πιο απαιτητικά ζώδια στην αγάπη και στο σύνολο των αισθηματικών σχέσεων. Τώρα που στην ζωή σας,έχει χτιστεί μια καινούργια κατάσταση, εσείς καλό θα ήταν να κινηθείτε με πιο αργούς ρυθμούς και σίγουρα να δώσετε χρόνο για να γίνουν οι συστάσεις, σε βάθος!

Αστρολογική Τύχη: ***

 

Καρκίνος                 

Δεν σας είναι και τόσο ξένο το γεγονός, ότι ο πρώην σας πάει και έρχεται συχνά στην καθημερινότητα σας. Τώρα από τα τέλη του μήνα θα τον έχετε και πάλι μέσα στις επικοινωνίες σας, αλλά αυτήν την φορά θα σας δηλώσει – αποκαλύψει πράματα που θα σας αφήσουν άφωνους.

Αστρολογική Τύχη: ***

 

Λέων

Μόνο αν τελικά κάνετε ησυχία και απομακρυνθείτε από καταστάσεις και άτομα, που σας ενοχλούν θα καταφέρετε, να βρείτε την εσωτερική σας γαλήνη.  Ξέρετε ότι όσο χρόνο και να δώσετε, δεν θα αλλάξει κάτι. Τώρα με πιο ώριμη σκέψη… θα πρέπει και να πάρετε αποφάσεις για την προβληματική σας ερωτική σχέση!

Αστρολογική Τύχη: **

 

Παρθένος

Με τον Ήλιο, πάνω στον ζωδιακό σας οίκο, εσείς θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, με ότι και να καταπιαστείτε. Κυρίως στον ερωτικό τομέα, οι επιλογές σας πλέον είναι πολλές…άρα μην βιαστείτε να μπλεχτείτε με αυτόν που σας πολιορκεί πιο έντονα, αλλά μόνο με αυτόν που σας ταιριάζει.

Αστρολογική Τύχη: ***

Ζυγός

Η μέρα που θα συναντήσετε και πάλι το αγαπημένο σας πρόσωπο, είναι κοντά και ίσως και μέσα στον Αύγουστο. Εάν και εσείς ακόμη επιθυμείτε μια επανασύνδεση, θα πρέπει από τώρα να έχετε μέσα στο μυαλό σας, όλες αυτές τις προτάσεις που θέλετε να ακουστούν!

Αστρολογική Τύχη: ***

 

Σκορπιός

Πιο επικοινωνιακό θα γίνει το άτομο, που σας αφορά ερωτικά και από αυτό το Σαββατοκύριακο να περιμένετε, να σας κάνει τις προτάσεις του για ένα προσωπικό ραντεβού.  Όσο πιο χαλαρά και άνετα κινηθείτε τόσο καλύτερη εντύπωση θα κάνετε. Το σύμπαν συνηγορεί σε μια νέα σχέση με τις καλύτερες των προδιαγραφών.

Αστρολογική Τύχη: **

 

Τοξότης

Δεν εμπιστεύεστε εσείς κανέναν και αυτό είναι κάτι που τώρα, το άτομο που σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο το έχει καταλάβει. Πιθανόν και να δείξει εν αρχή μια πιο φιλική – κοινωνική στάση, και σε δεύτερο βαθμό, όχι όμως πολύ μακριά από τώρα, να προσπαθήσει να σας δηλώσει τα συναισθήματα του.

Αστρολογική Τύχη: ***

Αιγόκερως

Υψηλές οι θερμοκρασίες ακόμη και τώρα για το ζώδιο σας, με αυτήν την τόσο περίεργη ερωτική ζωή που έχετε και υποστηρίζετε. Το δύσκολο αυτό φαινόμενο της Νέας Σελήνης, θα φωτίσει…όλες τις πτυχές των ανθρώπων που έχετε κοντά σας, και όλα θα σας αποκαλυφθούν εκ βάθρων!

Αστρολογική Τύχη: *

 

Υδροχόος

Όταν ζητάτε αγάπη…πάντα την βρίσκετε εσείς. Τώρα το μόνο που απομένει, είναι να κλείσετε όλες τις παλιές σας επικοινωνιακές συναλλαγές με το παρελθόν, και να δείτε τι μπορείτε να κερδίσετε αλλά και τι να προσφέρετε από τον δικό σας καλό εαυτό!

Αστρολογική Τύχη: ***

 

Ιχθείς

Η νέα σελήνη, σας έχει ήδη επηρεάσει στον ερωτικό τομέα, και προσεχώς θα χρειαστεί να μιλήσετε ή και να συναντηθείτε με το πρόσωπο που σας αφορά, για να ξεκαθαρίσετε ο καθείς τις προθέσεις του. Αλλαγές θετικές θα έχετε και στην οικονομική σας ροή!

Αστρολογική Τύχη: **