Κινέζικο Ωροσκόπιο – Φθινόπωρο και τα ζώδια κάνουν τις επιλογές τους

Κριός – ΤΙΓΡΗΣ

Δεν είστε και τόσο θετικοί πια, σε μια επανασύνδεση…καθώς το μυαλό και η καρδιά σας, έχουν πιαστεί από άλλες καταστάσεις, όχι υποχρεωτικά ερωτικές. Τον νέο μήνα, ίσως και να κάνετε κάποια ταξίδια, που θα σας φέρουν και πιο κοντά σε πρόσωπα που σας έχουν επιθυμήσει.

Ταύρος – ΛΑΓΟΣ

Θα πρέπει πια να κάνετε μια μεγαλύτερη προσπάθεια, με την σχέση σας που καιρό τώρα ίσως και εβδομάδες, έχει αρχίσει και έχει επικοινωνιακά προβλήματα. Επίσης, ένα επαγγελματικό θέμα, μερικούς από εσάς ίσως και να σας φέρει σε επαφή με έναν πρώην σας σύντροφο.

 

Δίδυμοι – ΔΡΑΚΟΣ

Ξέρετε ότι έχετε βάλει κάποιον στην αναμονή, και μάλιστα καιρό τώρα. Από τις αρχές του μήνα, που σίγουρα θα είστε και σε πιο χαλαρή φάση, θα καταφέρετε να βρείτε τους τρόπους, για να τον προσεγγίσετε και να μιλήσετε πιο ανοιχτά και αληθινά.

 

Καρκίνος – ΦΙΔΙ      

Μην ακούτε κανέναν για το πώς θα κινηθείτε, στο από εδώ και μετά σε υποθέσεις επαγγελματικών και αισθηματικών. Σίγουρα μπορεί να αισθάνεστε ανασφάλεια, με όλα αυτά τα καινούργια που καλείστε να διαχειριστείτε, αλλά σίγουρα  θα τα καταφέρετε.

Λέων – ΒΟΥΒΑΛΟΣ

Δεν θα πρέπει να είστε τόσο απόλυτοι και κάθετοι, στα ζητήματα-προτάσεις που έρχονται από τον σύντροφο σας, καθώς έχει και αυτός εν μέρει δίκιο. Εσείς που είστε σε παράλληλες διαδρομές, τώρα πρέπει να κάνετε και τα τελικά σας ξεκαθαρίσματα.

 

Παρθένος – ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Όλο το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχει για εσάς υποθέσεις οικονομικές και ερωτικές, που θα σας προσφέρουν στο πολλαπλάσιο, όλα αυτά για τα οποία παλεύετε τόσους μήνες. Σαφώς στο παιχνίδι θα μπουν και οι αισθηματικές επανασυνδέσεις.

 

Ζυγός – ΠΙΘΗΚΟΣ

Η ποιότητα των σχέσεων σας, έχει χαθεί. Έχετε σίγουρα καταλάβει ότι το συντροφικό σας έτερο, θέλει πολλά να αλλάξει μέσα στον δεσμό σας, αλλά εσείς ακόμη δεν συμφωνείτε. Τώρα είναι το σωστό χρονικό διάστημα, για να θέσετε και εσείς τις απόψεις σας.

 

Σκορπιός – ΣΚΥΛΟΣ

Δεν μπορείτε ακόμη να πείτε με σιγουριά, ότι υπάρχουν βαθιά και αληθινά συναισθήματα, στο άτομο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο εδώ και μήνες. Πιθανόν και στην επόμενη σας συνάντηση, να ξεκαθαρίσουν πολλά.

 

Τοξότης – ΑΛΟΓΟ

Ξέρετε ότι υπάρχουν κάποια ακόμη πρακτικά – ανοιχτά προβλήματα, στην ζωή και το αισθηματικό παρόν του ατόμου, που θέλετε. Από την δική σας την μεριά, μην κάνετε κάτι παράτολμο επικοινωνιακά, απλά δώστε χρόνο και χώρο σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Αιγόκερως – ΧΟΙΡΟΣ

Οικονομικά ζητήματα, που έχουν έρθει στην επιφάνεια αυτό το χρονικό διάστημα, θα λάβουν τέλος και κάποιοι από εσάς, θα έχουν και την άνεση πλέον να κάνουν την ποιοτική ζωή, που πάντα ονειρευόντουσαν Τώρα έχει έρθει και η ώρα για να δείτε πιο σοβαρά, και τον δεσμό σας.

 

Υδροχόος – ΑΡΟΥΡΑΙΟΣ

Εσείς δεν θα δώσετε και πολλή πια σημασία σε πρόσωπα και καταστάσεις, που μόνο σας μπερδεύουν τελικά. Καλύτερα να εστιάσετε από τον καινούργιο μήνα, σε εργασία και οικογένεια, και που σας έχουν ανάγκη και μέσα από λύσεις που μπορείτε να προσφέρετε.

 

Ιχθείς – ΚΑΤΣΙΚΑ

Δεν χρειάζεται να ξέρετε τα πάντα για το παρελθόν του συντρόφου σας, ή αυτού που θέλετε να κατακτήσετε. Μέσα από το πέρας του χρόνου, και ειδικά από τον νέο μήνα, που θα είστε και πιο κοντά, θα μάθετε πολλά…που σίγουρα θα σας ανακουφίσουν!