Μηνιαίες Προβλέψεις Σεπτεμβρίου

Μηνιαίες προβλέψεις:

 

Κριός

Αν έχετε σκοπό να φύγετε από κάποια σχέση, το μόνο που μπορείτε να κάνετε και το οφείλετε πιο στον εαυτό σας, είναι να δράσετε έτσι ώστε να ξεκαθαρίσετε άμεσα τις προθέσεις σας, στο άλλο ταίρι… και χωρίς κάποιος στο τέλος να πληγωθεί.

Αστρολογική Τύχη: ***/**


Ταύρος – Τα Άστρα

Δεν ξέρετε τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του ατόμου, που σας αφορά…και τώρα έχετε βάλει σκοπό να κάνετε μια πιο ευθεία συζήτηση που σίγουρα θα σας κάνει και τους δύο να αποκαλύψετε επιτέλους, τι ζητάει ο ένας από τον άλλον!

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Δίδυμοι – Το Φως

Από όλα αυτά που έχετε ακούσει και δει από τον άνθρωπο σας, είστε πια απόλυτα πεπεισμένοι, ότι μπορείτε να τον εμπιστευτείτε πιο βαθιά και μαζί, αν το επιθυμείτε και υπάρχουν και οι πρακτικές συνθήκες, να κάνετε τα βήματα για μια δέσμευση.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Καρκίνος – Η Τύχη

Έχετε πάντα στο μυαλό σας, ότι υπάρχουν λύσεις, για όλα τα συναισθηματικά προβλήματα. Τώρα εσείς που προσφάτως έχετε χωρίσει, μπορείτε να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα για να βρείτε την προσωπική σας ισορροπία, και σε δεύτερο τόνο, να επαναπροσεγγίσετε το άτομο.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Λέων – Η Καρδιά

Οι περισσότεροι από εσάς, έχετε μείνει μόνοι σας και τώρα ζητάτε κάτι νέο, που θα γεμίσει και πάλι την καρδιά σας. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξει άφθονη τύχη πάνω σε αυτόν τον τομέα, και μάλλον μια ερωτοφιλία, θα γίνει πολλή πιο εξωστρεφείς προς εσάς!

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Παρθένος – Τα Μονοπάτια

Θα χρειαστεί μέσα στο πρώτο διάστημα του νέου μήνα, να μιλήσετε περισσότερο με το πρόσωπο που σας έχει δελεάσει το ερωτικό ενδιαφέρον, έτσι όλη αυτή η προσπάθεια που έχετε κάνει το Καλοκαίρι, να αποδώσει τους καρπούς…και μια σχέση επιτέλους να ξεκινήσει.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Ζυγός – Ο Άσσος

Όλες οι σκέψεις που έχετε για τον πρώην σας, μέσα στο επόμενο διάστημα που θα τον συναντήσετε και πολλές φορές μάλιστα, καλό θα ήταν να εκφραστούν και εσείς από την δική σας την μεριά, να πείτε τι θα θέλατε να συμβεί στο από εδώ μετά πλέον!

Αστρολογική Τύχη: *****

Σκορπιός – Το Σπαθί

Είσαστε με πολλά υπαρξιακά ερωτήματα αυτήν την εποχή, και μια ερωτική μοναξιά, που σας έχουν χαλάσει την διάθεση. Αυτό θα αλλάξει καθώς κάποιος νέος άνθρωπος που θα εισβάλει στην ζωή σας, αρχικά με την μορφή φίλου, και μετά συντρόφου, θα σας κάνει όλα αυτά να τα ξεπεράσετε.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Τοξότης – Η Καρδιά

Πολλές οι μεγάλες και μελλοντικές υποσχέσεις, που σας έχει δώσει ήδη το ταίρι σας. Δεν υπάρχει κάποια υπερβολή και μόνο και μόνο για να σας εντυπωσιάσει. Από τα τέλη του μήνα αυτού και μετά, θα δείτε τα πάντα να γίνονται πράξη και η σχέση σας, να εξελίσσεται γοργά.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Αιγόκερως – Ο Μέγας Κύκλος

Είναι ατελείωτη η αγάπη που σας έχει το ταίρι σας, και σας το έχει αποδείξει τόσες φορές. Είστε το ζώδιο που μέσα στους μήνες που έρχονται θα δεχτεί προτάσεις γάμου – οικογένειας. Μέχρι τότε φροντίστε περισσότερο τα οικονομικά σας.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Υδροχόος – Το Σημείο

Μέσα από την εργασία σας, θα μεγαλουργήσετε και θα έχετε οικονομική άνεση για να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Αυτό θα είναι η κατάλληλη σας βάση, για να προχωρήσετε και πιο κάτω με την προσωπική σας σχέση, ίσως και σε γάμο ή μετοίκηση.

Αστρολογική Τύχη: *****

Ιχθείς – Το Δίκτυ

Έχετε δημιουργήσει μέσα από την σκληρή σας εργασία, τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθει στην ζωή σας, και ένας μεγάλος έρωτας- αγάπη για να ολοκληρωθείτε σαν προσωπικότητες. Το πρώτο δεκαήμερο του νέου μήνα, θα έχει σημαντικές λοιπόν εκπλήξεις.

Αστρολογική Τύχη: ***/**