Ωροσκόπιο – Ερωτικές προβλέψεις για σχέσεις και γαμους

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Είσαστε  μέσα σε έναν κύκλο γεγονότων, που πρέπει να λήξουν για να απελευθερωθείτε και να συνεχίσετε απερίσπαστοι την πορεία σας.  Διώξτε και τα ‘ενεργειακά βαμπίρ΄ που σας καθυστερούν. Οι καταστάσεις από τον καινούργιο μήνα αλλάζουν και σίγουρα θα σας ανανεώσουν.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΤΑΥΡΟΣ :  Οι συνθήκες που υπάρχουν αυτούς τους τελευταίους μήνες, στην ζωή σας, δεν σας έχουν επιτρέψει να κάνετε κάτι πιο σοβαρό στα αισθηματικά σας. Αυτό από τις 29/08, αλλάζει! Τώρα μέσα από την εμπειρία που έχετε μπορείτε, να τσεκάρετε καλύτερα τι θα σας προταθεί!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η παρούσα φάση της ζωής σας, είναι γεμάτη από κόσμο και υποχρεώσεις, που σας κάνουν να πρέπει να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Η επιτυχία είναι απλά δεδομένη. Από τον Σεπτέμβριο, πολλά τα νέα πρόσωπα που θα σας πολιορκήσουν και μέχρι να ενδώσετε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξετε την πορεία και τις συνήθειες σας, για να προσαρμοστείτε στα δεδομένα μιας νέας σχέσης. Ενθουσιασμός είναι που θα περάσει! Μετά είναι που θα πρέπει να είστε πιο παρατηρητικοί, για τα πιο σοβαρά που θα αντιμετωπίσετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Απομακρυνθείτε από άτομα και τις δύσκολες τους ζωές, που θέλουν να ακουμπήσουν επάνω σας. Εσείς αναζητάτε υγιείς καταστάσεις, που είναι ακόμη καλύτερες από εσάς. Το να μείνετε για λίγο ακόμη μόνοι σας, μόνο σε ηρεμία και ποιοτικότερα μονοπάτια θα σας πάει.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Τα δεδομένα που υπάρχουν στα οικονομικά σας, θα έχουν άνοδο καθώς νέες συνεργασίες και άτομα, θα ζητήσουν την βοήθεια και την υποστήριξη σας. Είστε σε μια θετική φάση ζωής, που μπορείτε ακόμη και να κάνετε αγορές ή και φύγετε για το εξωτερικό, για ένα διάστημα.

Εύνοια Ζωδίου: +

 

ΖΥΓΟΣ : Οι φίλοι, οι γνωστοί και τα οικογενειακά σας πρόσωπα, έχουν πολλά και απόλυτα δικαιολογημένα παράπονα από εσάς. Έχετε χαθεί από την καθημερινότητα τους, λόγω εργασίας. Τώρα που ο νέος μήνας, θα σας προσφέρει ανέσεις, φροντίστε όλους αυτούς που αγαπάτε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Οι υποχρεώσεις που σας βαραίνουν, από τα τέλη αυτού του μήνα, θα υποχωρήσουν και θα καταφέρετε να βρείτε ισορροπίες. Είστε άκρως ευνοημένοι αυτό το διάστημα και στα αισθηματικά σας. Νέες γνωριμίες θα πέσουν στον δρόμο σας, άκρως ενδιαφέρουσες!

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η διάθεση σας, επιτάσσει αλλαγές σε όλα τα κομμάτια της ζωής σας. Αυτό θα ξεκινήσει από τα επαγγελματικά σας, που σας δίνουν αυτά που ζητάτε και θα συνεχίσει, μέσα από μια νέα γνωριμία – έρωτα. Μην κάνετε τα λάθη του παρελθόντος, από τον ενθουσιασμό σας.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Έχετε αποσυντονιστεί και το ξέρετε. Οι υπερβολικές σας προσπάθειες για να φέρετε σε ευθεία λογαριασμούς και υποχρεώσεις, σας έχουν απομακρύνει από την προσωπική σας ζωή. Ευτυχώς έχετε δίπλα σας, ένα σωστό σύντροφο που θα σας υποστηρίξει σε όλα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Μην χάνετε την πίστη και το κουράγιο σας, μόνο επειδή βιώνετε έναν χωρισμό. Είναι ένα σκαλί για να γίνετε ακόμη καλύτεροι και πιο σωστοί στην επόμενη σας επιλογή. Μπορείτε τώρα να δώσετε και περισσότερη σημασία σε εργασία και οικογενειακές υποχρεώσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

 

ΙΧΘΕΙΣ : Η δημιουργικότητα σας, θα πιάσει κορυφή. Είναι μια εποχή, που μπορεί να σας φέρει χρήμα, δυνατότητα για ταξίδια και νέες επιχειρηματικές επενδύσεις. Επίσης, εσείς που είστε μόνοι, θα βρείτε μια  καινούργια συντροφιά, που θα μέλει να γίνει δυνατή αγάπη μόνιμη.

Εύνοια Ζωδίου: +++