Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Τρίτη 27/08

Για όλους:

Ερωτικές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μην φέρνετε συνέχεια μέσα στον δεσμό σας, συζητήσεις που ακουμπούν το παρελθόν. Δεν ωφελεί πουθενά και σίγουρα χαλάει την διάθεση σε όλους. Πείτε κάτι νέο για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Συγκρατείστε τον θυμό και τα νεύρα σας, με ότι και να γίνετε μέσα στον δεσμό σας. Είναι μόνο μια προσωρινή φάση, που από την νέα εβδομάδα θα τελειώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Τα ρολόγια δεν θα γυρίσουν ποτέ πίσω, άρα δείτε και εσείς από την πλευρά σας, τι ζητάτε από τον έρωτα και βρείτε τον δρόμο που πρέπει να περπατήσετε για να τον βρείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Προσέχετε πάρα πολύ σε όλα του, τον γάμο – σχέση σας, και αυτό είναι μια καλή βάση, για να κάνετε σαν ζευγάρι, πολλά περισσότερα αυτό το Φθινόπωρο που έχετε πολλά να σας προσφέρει.

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Προγραμματίστε πιο αναλυτικά, τις επόμενες εβδομάδες σας, ίσως και με το ταίρι σας, που θέλει και αυτό να περάσει περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι έντονες αντιρρήσεις και οι διαφωνίες που έχει ο άνθρωπος σας, γύρω από δεσμεύσεις και μονιμότητες, θα πρέπει να σας κάνουν να ψαχτείτε παραπάνω.

ΖΥΓΟΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε κάνει μια σειρά από έξυπνες κινήσεις στα επαγγελματικά σας, που από τα μέσα του Σεπτεμβρίου, και μετά…θα σας φέρουν οικονομικά αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είσαστε τόσο απορροφημένοι – απασχολημένοι με τα εργασιακά σας, που έχετε ξεχάσει ότι υπάρχει και κάποιο ταίρι, που περιμένει κάτι περισσότερο από εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μην αναφέρετε σε τρίτους και ειδικά μέσα σε χώρους δουλειάς, πολλές λεπτομέρειες για την ερωτική σας ζωή. Θα χαλάσει σίγουρα η εικόνα σας. Και σίγουρα δεν τους αφορά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Είσαστε κουρασμένοι σε όλα τα επίπεδα, και αυτό πρέπει να το πείτε στον σύντροφο σας, που θέλει αυτήν την εποχή, πολλά περισσότερα από αυτήν την σχέση.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μην απαντάτε σε νέες γνωριμίες, όλα όσα σας ρωτούν γύρω από εσάς. Αφήστε και το μυστήριο να υπάρχει… και μέχρι να γίνει έρωτας για κάποιον. Όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν.

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Θέλετε ξεκάθαρα λόγια μέσα σε αυτήν την νέα αισθηματική σχέση, που όμως δεν τα έχετε. Πιθανόν και μάλλον ο άνθρωπος αυτός, δεν είναι ταιριαστός με τα δικά σας στάνταρτ!