Ερωτικές προβλέψεις – Φθινόπωρο ’19

Αυτό το Φθινόπωρο, θα είναι απλά διαφορετικό! Οι μέρες θα φιλοξενήσουν αστρολογικά γεγονότα που θα επηρεάσουν τα οικονομικά αλλά και την αισθηματική ζωή των περισσοτέρων ζωδίων.

Οι εκκρεμότητες θα λήξουν και  όποιοι πιστοί…θα προσέλθουν σε νέες αγάπες – επανασυνδέσεις και θα αφήσουν τις μετριότητες να χαθούν στο παρελθόν.

Πρακτικές ευκαιρίες σε όσους αναζητούν μια νέα εργασία θα εμφανιστούν μέσα από ιδιαίτερες συμπτώσεις – συναντήσεις!

Πιο αναλυτικά:

Κριός : Δεν θα λάβετε ποτέ δικαίωση από τον πρώην σας, αν αυτό αποζητάτε. Το ιδανικό θα ήταν να σταματήσετε να σκέφτεστε τα παλιά και να ανοίξετε τον δρόμο σας, για κάτι νέο.

Τυχερός Μήνας: Οκτώβριος

Ταύρος : Οι σκέψεις που υπάρχουν από τις αρχές αυτού του μήνα του Σεπτεμβρίου, είναι για να βρεθούν οι σωστές και δίκαιες λύσεις, για το πώς θα πρέπει να συνεχίσει αυτή η σχέση.

Τυχερός Μήνας: Σεπτέμβριος

Δίδυμοι :Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις, για τα εργασιακά σας που όμως για τους επόμενους μήνες, θα φέρουν την προσωπική σας ζωή, σε δεύτερη μοίρα.

Τυχερός Μήνας: Νοέμβριος

Καρκίνος : Το ότι ο σύντροφος σας, κρατάει κάποιες φιλικές επικοινωνίες με το παρελθόν του, μια πρώην σχέση του, δεν είναι λόγος εσείς να σκέφτεστε να τον χωρίσετε.

Τυχερός Μήνας: Οκτώβριος

Λέων : Με τόσα επαγγελματικά βάρη που έχει το ταίρι σας, μάλλον για αυτό το Φθινόπωρο δεν θα έχετε τις ευκαιρίες, για να κάνετε κάτι περισσότερο από μερικές ημέρες διακοπές.

Παρθένος : Το να θέλετε να γυρίσετε σελίδα στην ερωτική σας ζωή, είναι καλό, αλλά μέσα στα καινούργια κεφάλαια, μην κάνετε αναφορές στα παλιά και τετριμμένα.

Τυχερός Μήνας: Σεπτέμβριος

Ζυγός : Οι σχέσεις με τους φίλους σας έχουν πληγεί λόγω αυτής του νέου ερωτικού δεσμού,  που διατηρείτε εδώ και καιρό, και δεν σας αφήνει λεπτό μόνους σας. Αυτό πρέπει να το αλλάξετε.

Τυχερός Μήνας: Οκτώβριος

 

Σκορπιός : Η παρουσία πολλών – τρίτων – γνωστών, μέσα στον γάμο ή την αισθηματική σας σχέση, μόνο επικοινωνιακές προστριβές έχει φέρει. Προστατευτείτε και κλείστε πλέον τις πόρτες.

Τυχερός Μήνας: Νοέμβριος

Τοξότης : Η απόκτηση ενός απογόνου, ίσως και σε αυτήν την περίοδο της ζωής σας, πραγματικά να μην σας ενδιαφέρει. Πείτε το και ξεκαθαρίστε την θέση σας. Οι αποφάσεις της άλλης πλευράς, θα σας ανακουφίσουν.

Τυχερός Μήνας: Νοέμβριος

Αιγόκερως : Κάποιο συνάδελφοι σας, έχουν δει την παρουσία σας, μέσα στον εργασιακό χώρο ανταγωνιστικά. Κάποια σχόλια που θα πέσουν στην αντίληψη σας, απλά προσπεράστε τα. Η πορεία σας είναι μόνο ανοδική.

Τυχερός Μήνας: Νοέμβριος

 

Υδροχόος : Με τον καιρό μέσα σε μια σχέση βγαίνουν στην επιφάνεια συνήθειες και επιθυμίες,  και από τα δύο μέρη. Στην δική σας ακόμη δεν υπάρχει κάτι σχετικό. Ψάξτε λίγο βαθύτερα.

Τυχερός Μήνας: Οκτώβριος

Ιχθείς : Το πλανητικό σκηνικό ακόμη και τώρα σας δίνει κάποιες ευκαιρίες, για να διώξετε από τις πλάτες σας άτομα – γεγονότα, που δεν έχουν κάτι ποιοτικό να σας δείξουν. Βρείτε και εσείς τι πραγματικά θέλετε.

Τυχερός Μήνας: Σεπτέμβριος