Προβλέψεις με την τράπουλα Hal G – Σεπτέμβριος ΄19

Ερωτικές προβλέψεις:

 

 

Κριός : ΤΟ ΑΡΜΑ

Έχετε πραγματικά τρομάξει με όλα αυτά που τελικά, που ανακαλύπτετε για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μάλλον αυτά είναι σημάδια του σύμπαντος, για να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Ταύρος :  Ο ΑΝΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν πολλά ακόμη που χρειάζεται να αποσαφηνίσετε, στον άνθρωπο σας, μιας και ξέρει πλέον ξεκάθαρα τι θέλετε. Λίγη  υπομονή και όλα θα ολοκληρωθούν.

Δίδυμοι : ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Πόθοι, επιθυμίες, σχέδια και όνειρα  έχουν αρχίσει και βγαίνουν στην επιφάνεια. Είναι ο δικός σας ζωδιακός καιρός, άρα όλα μπορείτε να τα πετύχετε.

 

Καρκίνος : Η ΚΑΡΔΙΑ

Τώρα ξέρετε ποια λάθη και ποια άτομα, να αποφύγετε. Σίγουρα αυτά κατά κύριο λόγο αφορούν το παρελθόν σας. Επαγγελματικά, νέες ευκαιρίες σας χτυπούν την πόρτα.

 

Λέων : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Συγκροτηθείτε και μην χαλαρώνετε λόγω κάποιου ερωτικού ζητήματος. Έχετε τόσα πολλά να κάνετε σε άλλους τομείς της ζωής σας, και άμεσα. Η οικογένεια σας κάτι θέλει να σας ζητήσει.

Παρθένος : Ο ΔΡΟΜΟΣ

Είσαστε ένας συναισθηματικός χείμαρρος, όταν θέλετε κάποιον. Τώρα όμως σε αυτήν την νέα γνωριμία, που έχετε κάνει, προσοχή στις υπερβολές. Δώστε χρόνο σε όλους και θα βγείτε κερδισμένοι.

 

Ζυγός : ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Ο άνθρωπος σας, μέσα από τις πράξεις του, από τις αρχές κιόλας της σχέσης σας, έχει αποδείξει τι θέλει από εσάς, και τι σκέφτεται και για το απώτερο μέλλον σας.

Σκορπιός : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Ζητήματα μέσα στην εργασία σας, πρέπει να λυθούν και το συντομότερο δυνατόν. Μέσα στο Φθινόπωρο, θα περιμένετε και τα οικονομικά αποτελέσματα.

Τοξότης : ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ

Είσαστε ακόμη επηρεασμένοι, από μια είδηση που ακούσατε για έναν πρώην σύντροφο σας. Σίγουρα, όλοι ακόμη και μετά από έναν χωρισμό, θα ξαναβρούν την πορεία τους.

 

Αιγόκερως : ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ

Περνάτε περιόδους κατά καιρούς, έντονου εργασιακού και προσωπικού στρες. Είναι μόνο προσωρινό, και φροντίστε να μην χαθείτε μόνο μέσα σε αυτό.

Υδροχόος : Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Έχετε μείνει με πολλές απορίες και παράπονα, από αυτόν τον χωρισμό. Αυτό, όμως δεν μπορεί να γίνει και η αφορμή – δικαιολογία, για να πάτε πίσω πάλι. Δείτε τι άλλο καλό σας πλησιάζει.

Ιχθείς : ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Οι ερωτικές κατακτήσεις σας, είναι απλά ασταμάτητες. Κάτι ήδη σας έχει τραβήξει την προσοχή πολύ περισσότερο, και μάλλον εκεί πρέπει να δώσετε χρόνο.