Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Πέμπτη 29/08

 

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Όλα αυτά που έχουν πέσει στην αντίληψη σας, για το άνθρωπο σας, καλό θα είναι να του τα θέσετε υπό μορφή ερωτήματος. Σίγουρα θα πάρετε και τις σωστές απαντήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, κάνετε τους πάντες να σας ερωτεύονται. Μέσα σε αυτά που σας συμβαίνουν αυτήν την εποχή, σίγουρα θα ζήσετε και έναν μεγάλο έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Αλλάζετε συνέχεια απόψεις και διάθεση. Μάλλον θα πρέπει να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις στην καθημερινότητα σας, και ότι σας ενοχλεί να το απομονώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ο λόγος σας κάποιες φορές μπορεί να εμπεριέχει υπερβολή. Αυτό είναι και ένα δείγμα ζήλιας, που όμως σας το προκαλεί ο άνθρωπος σας.

ΛΕΩΝ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Έχουν γίνει πολλά λάθη μέσα σε αυτόν τον δεσμό, και τώρα έχει έρθει η ώρα, για να μιλήσετε σαν ζευγάρι πιο ανοιχτά, και να λάβετε τις τελικές σας αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Επιδιώκετε να δημιουργήσετε με το ταίρι σας, μια βιώσιμη καθημερινότητα, αλλά αντιμετωπίζετε αρκετές δυσκολίες. Μετά την νέα σελήνη του μήνα, όλα θα είναι πιο συζητήσιμα.

ΖΥΓΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Έχετε δίπλα σας τις καλές σας παρέες, και αυτό σας δίνει μια πολλή καλύτερη ψυχολογία. Σίγουρα και τα εργασιακά σας, θα έχουν πλέον μια ανοδική πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν για το ζώδιο σας. Όλα έχουν συμβεί αυτό το χρονικό διάστημα, και το μόνο που θέλετε πια είναι να έχετε και πιο κοντά στην καρδιά σας, το ταίρι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η  ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Θα έχετε μια ερωτική συνάντηση, με ένα πρόσωπο, που έχετε καιρό να ανταμώσετε. Μην πείτε πολλά εν αρχή. Αφήστε την άλλη πλευρά, να πάρει τις πρωτοβουλίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Θέλετε μια αισθηματική σχέση με βάθος και ουσία. Αυτήν την εποχή δεν υπάρχει κάποιος στην ζωή σας,  που να μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Από τον νέο μήνα όλο αυτό αλλάζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Η υπομονή σας  έχει λήξει και τώρα θέλετε να μιλήσετε ανοιχτά στον σύντροφο σας. Σίγουρα όλα μπορούν μέσα από νέες προτάσεις, να αποκατασταθούν.

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η θετική στάση και η ώριμη σας σκέψη, είναι και ο απόλυτος συνδυασμός, για να λύσετε όλες τις παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο που αγαπάτε…και σας αγαπάει.