Ζώδια και Ωροσκόπιο – Πέμπτη 29/08

Για όλους:

Για όλα τα ζώδια:

Κριός: Μην ελπίζετε ότι κάποιο θαύμα θα γίνει και θα φύγουν τα προβλήματα από μόνα τους, από αυτήν την δύσκολη σχέση. Δράστε, μιλήσετε και μην φοβηθείτε να πείτε τα πράματα με το όνομα τους.

Τύχη Ζωδίου: +++

Ταύρος: Η διάθεση σας, θυμίζει τρενάκι στο λούνα-παρκ. Μια πάνω και δέκα κάτω. Αυτό είναι μια ψυχολογική κατάσταση που δεν σας αξίζει, και σίγουρα δεν είναι και κάτι που μπορείτε για πολύ ακόμη να το δεχτείτε.

Τύχη Ζωδίου: ++

Δίδυμοι: Μάλλον πλήττετε πολύ με τη μοναξιά σας, αυτό το διάστημα. Σαν κατάσταση, σίγουρα σας δίνει μια παραπάνω ευχέρεια για καινούργιες γνωριμίες.

Τύχη Ζωδίου: +++

Καρκίνος: Δεν υπογράφει κανείς συμβόλαιο, για μια νέα γνωριμία και που μπορεί αυτή τελικά να καταλήξει. Εσείς που είστε μόνοι, κρατήστε όμως και μικρό καλάθι.

Τύχη Ζωδίου: +++

Λέων: Οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις σας, από το άτομο που έχετε σαν ερωτικό σύντροφο…είναι υψηλές και μάλλον δεν μπορεί να σας φτάσει. Κάτι λάθος έχετε κάνει.

Τύχη Ζωδίου: ++

Παρθένος: Δεν είναι και ότι καλύτερο για την δική σας ηθική, να κρατάτε δύο άτομα σε αναμονή των αποφάσεων σας. Ίσως και τελικά απλά να είστε μόνο ενθουσιασμένοι και τίποτα παραπάνω.

Τύχη Ζωδίου: +++

Ζυγός: Η δημιουργία ενός καλού πλάνου για την οικονομική σας δραστηριότητα, σίγουρα θα βοηθήσει και τις καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας σχέση.

Τύχη Ζωδίου: +++

Σκορπιός: Μην κρατάτε τόσο μεγάλες αποστάσεις, από τα περιβάλλοντα του συντρόφου σας. Ίσως και μέσα από μια καλή επικοινωνιακή επαφή, να λυθούν πολλά προβλήματα.

Τύχη Ζωδίου: ++

Τοξότης: Ξεχάστε αυτά που ξέρατε στις αισθηματικές σχέσεις. Οι εποχές έχουν αλλάξει και εσείς θα πρέπει να κρατήσετε πιο κοντά τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Τύχη Ζωδίου: +++

Αιγόκερως: Έχετε συγκινηθεί με κάποια ζητήματα, που σας έχει αναφέρει το ταίρι σας. Τουλάχιστον  αυτήν την φορά ξέρετε για ποιον λόγο, έχει αυτήν την συμπεριφορά.

Τύχη Ζωδίου: ++

Υδροχόος: Χρειάζεται οπωσδήποτε να μείνετε εκτός σχέσεων αυτό το χρονικό διάστημα, για να μπορέσετε να δείτε πιο καθαρά, ποιες είναι οι δικές σας ανάγκες.

Τύχη Ζωδίου: +++

Ιχθείς: Κατεβάστε τους τόνους μέσα στην εργασία και την σχέση σας. Είναι καταφανέστατο ότι κάποια από τις δύο καταστάσεις, σας έχει προκαλέσει έντονη ανισορροπία.

Τύχη Ζωδίου: ++