Ερωτικές προβλέψεις για το Σαβ.Κο 31/08-01/095

Ο νέος μήνας, φέρνει μαζί του πολλές και έντονες αστρολογικές αλλαγές, που σίγουρα θα επηρεάσουν το σύνολο του ζωδιακού κόσμου. Ειδικά οι εκπρόσωποι του Νερού και της Φωτιάς θα έχουν, θεαματική άνοδο στα εργασιακά – οικονομικά τους δεδομένα. Εύνοια και στους Υδάτινους, που θα βρουν επιτέλους λύσεις για τα αισθηματικά τους ζητήματα.

Για όλους

 

ΚΡΙΟΣ  – Δύσκολες αποφάσεις

Δεν θα μείνετε για ακόμη πολύ, στην αναμονή….καθώς οι εξελίξεις  που τρέχουν θα σας εκπλήξουν μόνο ευχάριστα πια. Οι χωρισμένοι θα βρεθούν ανάμεσα σε φίλους που θα στήσουν γέφυρες επικοινωνίας με τον πρώην τους, που ήδη κάνει ότι μπορεί για μια επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ –  Οικονομικές ευκολίες

Οι σκέψεις που περιστρέφονται στο μυαλό σας, είναι γύρω από μια νέα γνωριμία, που έχει βγει στον δρόμο σας και σας έχει κάνει πραγματικά να μπείτε σε μια αισθηματική εγρήγορση.  Από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, τα πράματα μεταξύ σας θα γίνουν πολύ πιο ρομαντικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ  – Οικογενειακές αλλαγές

Θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί με όλους αυτούς που έχουν εμφανιστεί στην ζωή σας, και σας κάνουν να θέλετε να χαλάσετε τις ισορροπίες σας. Μην το κάνετε ακόμη, και μέχρι να σας αποδείξουν τις προθέσεις και όλη την αισθηματική τους αλήθεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Επαγγελματικές προκλήσεις

Υπάρχουν πολλά και σημαντικά ζητήματα που έχουν ανακύψει μέσα στην σχέση σας, που πρέπει άμεσα να συζητηθούν διεξοδικά με τον άνθρωπο σας. Επίσης, θα σημειωθεί μεγάλη άνοδος στα οικονομικά σας, που θα σας λύσει και μια σειρά από παλιότερα προβλήματα.

 

ΛΕΩΝ – Διασκέδαση και αναψυχή

Πολλά τα νέα ξεκινήματα που έχετε να κάνετε μέσα στον νέο μήνα, και μάλλον θα πρέπει από τώρα, να οργανώσετε καλύτερα τα προγράμματα σας, και να δείτε πως θα διαχειριστείτε και την ερωτική σας ζωή, που ήδη έχει κάποια προβλήματα επικοινωνίας και προσωπικής επαφής.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ταξίδια / Αναψυχή

Απαντήσεις εσείς περιμένετε από κάποιον γνώριμο σας, που του έχετε κάνει κατά καιρούς κάποια ερωτική εξομολόγηση. Μέσα σε αυτό το Σαβ.Κο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, καθώς θα υπάρξουν επικοινωνίες και ίσως και συναντήσεις, που θα ρίξουν φως στις επόμενες σας κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ  – Νέα πρόσωπα

Δεν χρειάζεται να πάτε πιο μακριά, για να βρείτε τις πρακτικές λύσεις για να λειτουργήσει καλύτερα η ερωτική σας σχέση. Ήδη το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει άμεσα. Εσείς που ακόμη δεν έχετε καταφέρει να τα πείτε από κοντά, στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου  και κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  – Αισθηματικές προσεγγίσεις

Μπορεί αυτήν την εποχή, να αισθάνεστε πολύ μόνοι αλλά το καλό είναι ότι υπάρχουν ήδη γύρω σας, πολλά άτομα που θέλουν να κατακτήσουν την καρδιά σας. Σίγουρα δεν είστε από τα ζώδια που θα δώσουν ευκαιρίες σε παρελθοντικές καταστάσεις…όσο και να πιεστούν!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ – Αποκάλυψη μυστικών

Συμβαίνουν πολλά και περίεργα στην προσωπική σας ζωή. Είστε εσείς μόνο οι απόλυτα υπεύθυνοι, για να μπορέσετε να φέρετε τα πάντα σε μια καλή ισορροπία. Τώρα που και τα αστρολογικά είναι υπέρ των πύρινων ζωδίων, μπορεί και κάποια θέματα στην επαγγελματική σας πορεία, να τα ρυθμίσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  – Προσωπικές εξομολογήσεις

Πολλά τα νέα ερωτικά μέτωπα που έχετε ανοίξει αυτό το διάστημα, και μάλλον κινδυνεύετε από το να εκτεθείτε ή και να πληγώσετε κάποιον που δεν φταίει. Τώρα που είστε και σε μια πιο καλή φάση ζωής, ίσως και να πρέπει πλέον να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – Γάμοι – Οικογένεια

Δεν σας νοιάζει τίποτα, από το παρελθόν σας. Τώρα είστε θετικοί στο να βρείτε μια νέα αγάπη, που θα σας βάλει και πάλι σε μόνιμα πελάγη ευτυχίας. Πιθανόν και ένας φίλος σας, να σας δείξει αισθήματα που θα σας προκαλέσουν μεγάλη έκπληξη.

 

ΙΧΘΥΕΣ  – Επαγγελματικές επιτυχίες

Να είστε σίγουροι, ότι όλα αυτά που κάνετε θα σας φέρουν και στο ποθητό αποτέλεσμα. Από την καινούργια εβδομάδα, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα αποκαλύψουν στους περισσότερους από εσάς και συναισθήματα φίλων ή και συνεργατών.