Εβδομαδιαίες προβλέψεις 31/08-01/09

Για όλους:

 

Κριός: Θα πρέπει τώρα που αισθάνεστε καλά με τον άνθρωπο σας και όλα αυτά που έχετε μέχρι στιγμής καταφέρει σαν ζευγάρι, να μιλήσετε και για μια πιο σοβαρή δέσμευση – γάμο.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 8, 9

Ταύρος: Ξέρετε τι ζητάτε από έναν νέο έρωτα – σύντροφο. Αν αυτά που θέλετε δεν τα πληρούν όλες αυτές οι γνωριμίες- επαφές και φλερτ που είναι γύρω σας, εσείς μην ενδώσετε.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 8, 9

Δίδυμοι: Έχετε κάνει μια μεγάλη στροφή στα ερωτικά σας δεδομένα, και τώρα επιθυμείτε να μείνετε μόνοι σας, για να βρείτε τον εαυτό σας, και να εξελιχθείτε επαγγελματικά.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 4, 6

Καρκίνος: Συμβαίνουν πολλά και σημαντικά πράματα, στην οικονομική ζωή του συντρόφου σας. Μέσα στις επόμενες 1 – 2 εβδομάδες, θα σας τα αναφέρει όλα.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 7, 8

Λέων: Έχετε την τάση να ψάχνετε στις λεπτομέρειες. Αν κάτι σας έχει παραξενέψει στον άνθρωπο σας, σίγουρα με λίγη προσπάθεια θα το ανακαλύψετε.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 4, 9

Παρθένος: Δεν είστε θετικοί, ούτε καν επιθυμείτε να ακούσετε για μια καινούργια σχέση αυτήν την εποχή. Θέλετε τον χρόνο σας για να αποτοξινωθείτε από τα παλιά.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 3, 4

Ζυγός: Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες, έχουν πολλαπλασιαστεί και θα πρέπει να κάνετε και πολλά ταξίδια. Εσείς οι αδέσμευτοι κρατήστε, τα μάτια σας ανοιχτά!

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 4, 9

Σκορπιός: Οι έρωτες από το παρελθόν κατά καιρούς σας ενοχλούν, για τον οποιονδήποτε λόγο. Αυτό ίσως και να είναι μια κατάσταση, που δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 5, 7

Τοξότης: Ο άνθρωπος σας, έχει κάποια ζητήματα που τον απασχολούν πολύ αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, και θέλει μαζί σας να τα συζητήσει για να ξέρετε και εσείς  τι  γίνεται.

Ευνοϊκά νούμερα:  6, 7, 9

Αιγόκερως: Οι επιπολαιότητες του παρελθόντος, θα πρέπει να παύσουν από την δική σας μεριά.  Επανασυνδέσεις και χωρισμοί συνέχεια, μόνο σας καθυστερούν από αυτά που θέλετε.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 3, 6

Υδροχόος: Οι αστρολογικές συνθήκες προς το ζώδιο σας, έχουν ήδη ανοίξει τους δρόμους για να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα όνειρα σας, σε εργασία και προσωπική ζωή.

Ευνοϊκά νούμερα: 1, 4 , 8

Ιχθείς: Είναι η πιο κατάλληλη εποχή, για να ρυθμίσετε όλα αυτά που τόσο καιρό σας πιέζουν. Χρήματα από εργασία και τύχη, είναι ήδη πλησίον σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 8, 9