Ζώδια και Ωροσκόπιο – Παρασκευή 30/08

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Με τόσες σημαντικές αλλαγές στον κόσμο των άστρων αυτήν την εποχή, εσείς θα βγείτε απόλυτα κερδισμένοι σε υποθέσεις αισθηματικών και  επαγγελματικών επενδύσεων. Μην χάνετε τον ρυθμό σας, και να είστε σίγουροι, ότι από τον Σεπτέμβριο, θα καταφέρετε να αποκτήσετε αυτά και αυτόν που θέλετε!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Οι φίλοι σας, είναι πραγματικά κοντά σας, σε ότι και να τους χρειαστείτε. Οι έρωτες που σας έχουν πληγώσει, απλά σας έδωσαν ακόμη ένα μάθημα ζωής. Τώρα που θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο, σίγουρα κάτι νέο θα ξεπροβάλει που θα σας ανανεώσει.

 Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Δεν θέλετε φέτος μάλλον να πάτε διακοπές και ο χρόνος μετράει ανάποδα. Έχετε εστιάσει στα οικονομικά σας, που θα σας στρώσουν και τα μονοπάτια για επιτυχίες και νέες συνεργασίες. Οι σχέσεις που έχουν ταλαιπωρήσει την καρδιά σας, θα κάνουν την εμφάνιση τους, από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Είσαστε σε επικοινωνιακές διαδικασίες, για να λήξετε μια παλιά σας σχέση – γάμο – διαζύγιο και να μπορέσετε πια ελεύθεροι, να συνεχίσετε μαζί με τον άνθρωπο σας. Επίσης, κάποια επαγγελματικά σας ζητήματα, θα σας ενισχύσουν σε ψυχολογικό αλλά και πρακτικό επίπεδο!

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Οι φευγαλέοι έρωτες σας έχουν κουράσει, και θέλετε να μείνετε μόνοι σας, και γύρω από τους φίλους σας. Πάντως αυτή η ησυχία, από τον επόμενο μήνα…θα λήξει! Μια καινούργια προσωπικότητα, θα μπει στην ζωή σας ίσως και μέσα από τον τρόπο – δρόμο μιας φιλίας. Ετοιμαστείτε για εκπλήξεις!

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Οι δρόμοι οι επαγγελματικοί, που ανοίγουν για εσάς είναι μόνο καλοί και θα πρέπει να τους περπατήσετε. Σίγουρα αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό, ήδη σας γνέφει!

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

ΖΥΓΟΣ : Οι σχέσεις που έχουν κουράσει και τις δύο πλευρές, εντός του μήνα Σεπτεμβρίου,  θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις διαφορές τους και να πάνε, σε πιο όμορφες καταστάσεις. Εσείς που βιώνετε μοναξιά, καλύτερα να ανοίξετε τον κοινωνικό σας κύκλο, και να βρείτε φρέσκιες παρέες.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Μην ασχολείστε ακόμη και  μετά από τόσο καιρό, με αυτά που λέει – διαδίδει ο πρώην σας. Μάλλον του  έχει μείνει η πίκρα του χωρισμού που δεν μπορεί να ξεπεράσει. Εσείς, κάτω από αυτές τις θετικές αστρολογικές όψεις, θα μπορέσετε να βρείτε μια καινούργια αγάπη, που θα σας φέρει πιο κοντά και σε δεσμεύσεις.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Υπάρχουν καταστάσεις από την μεριά των επαγγελματικών σας, που σας κρατούν καθηλωμένους σε μια επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα. Τουλάχιστον θα είστε καλύτερα στα οικονομικά σας. Μετά από αυτό, σίγουρα θα δείτε και την προσωπική σας ζωή, να αλλάζει σίγουρα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Οι εραστές που λόγω συνθηκών – καταστάσεων – χιλιομέτρων, δεν έχουν ειδωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα το καταφέρουν το 1ο 10ήμερο του μήνα που πλησιάζει. Τώρα, υπάρχουν λύσεις που θα σας κάνουν να είστε καλύτερα και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Τα ερωτικά και προσωπικά σας μυστικά, μην τα ανακοινώνετε στους κολλητούς σας. Δεν υπάρχει λόγος και δεύτερον, μάλλον θα φέρετε τον άνθρωπο σας, σε δύσκολη θέση. Από τον νέο μήνα, θα καταφέρετε να λύσετε και κάποια οικογενειακά – κληρονομικά σας ζητήματα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ :  Αρμονικά συνεχίζει ο μήνας, για εσάς και όλα αυτά που θέλετε να πετύχετε. Μάλλον θα καταφέρετε και να επανασυνδεθείτε με το πρόσωπο που αγαπάτε ακόμη. Μην ζητήσετε βοήθεια, από τους τρίτους, δεν θα την χρειαστείτε τελικά.

Εύνοια Ζωδίου: ++