Ζώδια και Ωροσκόπιο – Σαββάτο 31/08

 

Πιο αναλυτικά:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Αποφύγετε αυτήν την εποχή, κάθε είδους αισθηματικό ρίσκο. Τα αστρολογικά μέχρι και τις αρχές του Σεπτεμβρίου, θα σας δώσουν αλλαγές καλές μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Είσαστε φορτισμένοι και αυτό είναι κάτι που έρχεται, από τον άνθρωπο που αγαπάτε και τις δύσκολες του συμπεριφορές. Μια πιο ανοιχτή συζήτηση, θα διόρθωνε πολλά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Επιδοθείτε σε χόμπυ και δραστηριότητες, που σας αρέσουν και σας φτιάχνουν την ψυχολογία. Για τους έρωτες μην ανησυχείτε, θα σας επισκεφτούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Από σήμερα και μέχρι την ισχυρή πανσέληνο του μήνα Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να κρατήστε χαμηλούς τόνους σε εργασία και προσωπική ζωή. Από αυτό το Σαβ.Κο, θα έχετε την ευχέρεια να μιλήσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Ο άνθρωπος σας, έχει βρει κάποιες λύσεις, που μπορούν να σας βγάλουν από την στασιμότητα. Ένα καλό οικονομικό γεγονός, θα ανοίξει και τις πόρτες για πιο άνετη ζωή.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Θα ήταν σοφό να κάνετε κάποια πιο ρομαντική κίνηση για να πλησιάσετε τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι έχει πολλά και δικαιολογημένα παράπονα από εσάς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Είσαστε δραστήριοι, και αυτό εκτός από μια καλή και ανεβασμένη ψυχολογία, σας δείχνει και ακόμη πιο λαμπερούς, στο άλλο φύλο. Ένας νέος έρωτας, θα σας ρίξει τα δίκτυα του, σχετικά άμεσα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με τον άνθρωπο σας αυτό το διάστημα. Ίσως και αυτός να είναι πολύ φορτωμένος με την εργασία του, και δεν μπορεί να σας δώσει όλη την προσοχή του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Με τόσο καλό κόσμο που έχετε γύρω  σας, δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνετε μια καινούργια αισθηματική σχέση. Άλλωστε είναι και κάτι, που το έχετε ευχηθεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Θα πρέπει να ανανεωθείτε και εκ των έσω, αλλά και να βελτιώσετε και την εξωτερική σας εικόνα. Ένας χωρισμός, είναι και μια καλή αφορμή για να γίνετε ακόμη καλύτεροι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Μην μπλέκετε την εργασία μέσα στον αισθηματικό σας τομέα. Κρατήστε αυτά τα δύο απόμακρα και θα δείτε, ότι οι ισορροπίες θα επανέλθουν και θα είστε και εσείς πολύ πιο χαλαροί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Ημέρα με πολλές καταστάσεις, που πρέπει να περάσουν από τα χέρια σας. Τουλάχιστον με τόση αστρολογική εύνοια, θα έχετε και τα αποτελέσματα που  ζητάτε στο μέγιστο.