Ερωτικές προβλέψεις με την Κλασσική τράπουλα

Για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες:

 

Κριός – ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Έχετε αλλάξει κατά πολύ την διάθεση σας, απέναντι σε κάποια άτομα που μάλλον έχουν αρχίσει και έχουν παράπονα από εσάς. Τώρα θα πρέπει να λύσετε με αυτά, τυχόν παρεξηγήσεις, έτσι ώστε να μην χαλάσουν οι μεταξύ σας ισορροπίες.

Τυχερό νούμερο : 4


Ταύρος – ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Μην φεύγετε συνέχεια. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά προβλήματα μέσα στην σχέση σας, αλλά το μόνο που πραγματικά μπορείτε να κάνετε, είναι να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, και να θέσετε όρους και όρια. Μετά από αυτόν μπορείτε να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

Τυχερό νούμερο : 6

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Είτε συμφωνείτε, είτε δεν συμφωνείτε με το άτομο που αγαπάτε, αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, σίγουρα θα τα κάνετε. Είναι μια εποχή που πρέπει να πάρετε άμεσα αποφάσεις, που θα σας κάνουν να αλλάξετε τις καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας σίγουρα.

Τυχερό νούμερο : 1

 

Καρκίνος – ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ      

Αυτά που θέλετε να κάνετε στην ερωτική σας ζωή, καλύτερα να τα ξανα-σκεφτείτε. Τώρα θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που θα είναι μόνο καλές για εσάς και την καθημερινότητα σας. Επίσης, κάποια οικονομικά ζητήματα θα έρθουν στο προσκήνιο υπέρ σας.

Τυχερό νούμερο : 2

 

Λέων – ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΡΟ

Όσα και να έχετε περάσει στο παρελθόν σας, τώρα μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε προκειμένου να βρείτε το άτομο που μπορεί πραγματικά να σταθεί δίπλα σας και με τρόπο, που εσείς θέλετε. Μια οικονομική σας δράση, θα σας φέρει πολύ μεγάλη επιτυχία.

Τυχερό νούμερο : 7

 

Παρθένος – ΤΟ ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είναι πιθανόν αυτές τις ημέρες, να έρθετε πιο κοντά σε κάποιον πρώην σας, που θέλει να σας μιλήσει εκ νέου, για μια επανασύνδεση. Οι καταστάσεις στην ζωή του, έχουν αλλάξει και τώρα εσείς οι δύο εύκολα μπορείτε να κάνετε ένα σοβαρό ξεκίνημα.

Τυχερό νούμερο : 9

 

Ζυγός – ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε, με αυτήν την καινούργια γνωριμία, που έχει βγει στον δρόμο σας, καθώς ακόμη δεν έχετε λάβει κάτι συγκεκριμένο σαν επαφή και επικοινωνία. Τώρα που θα βρεθείτε λόγω καταστάσεων, πολύ περισσότερο, σίγουρα όλα θα φωτιστούν.

Τυχερό νούμερο : 5

 

 

Σκορπιός – ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μην ασκείτε κριτική σε κανέναν, και πιο πολύ στον άνθρωπο σας που αυτήν την περίοδο περνάει άσχημα με τις δικές του υποθέσεις. Τώρα θα πρέπει εσείς να δείξετε την υπομονή και την νηφαλιότητα σας. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε και κάποια χρήματα στα χέρια σας.

Τυχερό νούμερο : 3

 

Τοξότης – ΤΟ ΕΦΤΑ ΣΠΑΘΙ

Είναι καταστάσεις που μπορούν να βρούν λύσεις, μόνο μέσα από διάλογο. Η αισθηματική σας ζωή, έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα και μάλλον χρειάζεται να ορθώσετε πια το ανάστημα σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα. Η οικογένεια σας, έχει εκπλήξεις για εσάς.

Τυχερό νούμερο : 2

 

Αιγόκερως – Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Θα πρέπει να βρείτε και λίγο χρόνο για εσάς, και μάλλον ήδη έχετε πια δρομολογήσει κάποιες καταστάσεις που θα σας φέρουν σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Τώρα και το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει και για κάτι περισσότερο στο μεταξύ σας.

Τυχερό νούμερο : 4

 

Υδροχόος – ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Θα δείτε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές – βελτιώσεις στον τρόπο που σας συμπεριφέρεται ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει και πιο κοντά σαν ζευγάρι. Οι οικογενειακές σχέσεις θα ισορροπήσουν μόνιμα πια.

Τυχερό νούμερο : 7

Ιχθείς – ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Δεν είστε έτοιμοι για να βρείτε μια καινούργια αγάπη – σχέση. Μπορεί να έχετε ακόμη κάποια αισθηματικά απωθημένα από το παρελθόν, αλλά ήδη γύρω σας έχουν αρχίσει και εκδηλώνουν τον ερωτικό τους ενδιαφέρον. Μην κλείνεστε!

Τυχερό νούμερο : 9