Ποσειδώνας σε αντίθεση με Αφροδίτη – Ξαφνικές επανασυνδέσεις

Η τρέχουσα εβδομάδα, φιλοξενεί την αστρολογική Αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα.

Δύο ισχυροί πλανήτες που θα ανατρέψουν προδικασμένα και δεδομένα στους ερωτικούς δεσμούς αλλά και σε υποθέσεις του παρελθόντος.

Για όλους και όλα…

Κριός : Αυτά που θέλετε να κάνετε, να τα ολοκληρώσετε άμεσα και χωρίς να πάρετε τις έγκριση από κανέναν. Είσαστε σε μια καλή φάση, που πρέπει να προχωρήσετε σε αλλαγές.

Ταύρος :  Μην ξανα- κάνετε τα ίδια λάθη και στο μέλλον σας. Με τον Ήλιο πάνω στον συγγενικό οίκο της Παρθένου, εσείς πρέπει να προβλέπετε και να προλαμβάνετε όλα αυτά τα δύσκολα στην πορεία σας.

Δίδυμοι : Το ταίρι σας, έχει κάποια μόνιμα προβλήματα με την εργασία του… που μεταφράζονται σε μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις και μικρή οικονομική δυναμική.

Καρκίνος : Μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα υπάρξουν αρκετές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, για να αλλάξετε καριέρα ή και ακόμη να  φύγετε για το εξωτερικό.

Λέων : Η διάθεση σας έχει πιάσει πια απόγειο. Τελείωσαν οι μέρες που είχατε χάσει την ισορροπία και την κανονική σας πορεία, για κάποιον έρωτα που τελικά δεν κατέληξε όπως θα θέλατε.

Παρθένος : Έχετε μια ερωτική ανυπομονησία, μέσα στην καρδιά σας και για  μία αλλά τόσο ξεχωριστή γνωριμία, που σας έχει έρθει από τους φιλικούς σας κύκλους.

Ζυγός : Ζητάτε από τον άνθρωπο που είσαστε μαζί να είναι έντιμος μαζί σας, όπως και εσείς είστε από την δική σας μεριά. Αυτό είναι και η μόνη βάση που μπορεί να πάει αυτήν την σχέση πιο μακριά.

 

Σκορπιός : Έχετε δώσει μια περίοδο χάριτος στον άνθρωπο που αγαπάτε, και σίγουρα περιμένετε από την δική του την μεριά, κάτι περισσότερο από αυτό που είναι τώρα.

 

Τοξότης : Οι φίλοι σας έχουν πολλές εκπλήξεις για εσάς και τον άνθρωπο σας, αφού έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν για να ξεπεράσετε,  κάποιον προσωπικό σας χωρισμό.

Αιγόκερως : Οι επικοινωνίες με τον σύντροφο σας, θα γίνουν όπως παλιά. Μην τον πιέζετε παραπάνω, ξέρει ότι πρέπει σε κάποια πράματα να συμμορφωθεί με τα αιτούμενα σας.

 

Υδροχόος : Οι μέρες μέχρι την αλλαγή του ζωδίου -22/09, σας έχουν εκπλήξεις και ευκαιρίες, που θα βοηθήσουν καταλυτικά να φέρετε τα οικονομικά σας, σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Ιχθείς : Απελευθερωθείτε από τις παρελθούσες καταστάσεις, και μην αφήνετε τις καλές περιπτώσεις ανθρώπων να φεύγουν έτσι απλά, από την καθημερινότητα σας.