Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Τετάρτη 04/09

Προβλέψεις για όλους:

 

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΧΤΙΝΩΝ

Έχετε απαιτήσεις από όλους και όλα, αν τελικά και αυτοί επιθυμούν να σας έχουν κοντά τους. Ειδικά στις συναισθηματικές σχέσεις, και πλέον με όλα αυτά που σας έχουν συμβεί, είσαστε ιδιαίτερα καχύποπτοι.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Οι προβλέψεις που κάνετε για αυτήν την ερωτική καινούργια ιστορία που έχετε δημιουργήσει, είναι και οι καλύτερες δυνατές. Τουλάχιστον από όλα αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, έχετε γίνει πιο λεπτολόγοι.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Εκ ζωδίου έχετε την τάση να καταπιάνεστε με όλα και όλους που σας γυαλίζουν! Αυτό είναι κάτι που σας γεμίζει χαρά…αλλά και σας συμπληρώνει την περιέργεια σε όλο της το μεγαλείο.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα λάβετε χαιρετίσματα – ειδήσεις, από μια πιο παλιά γνωριμία, που ποτέ δεν ευδοκίμησε ερωτικά. Ίσως και αυτό να είναι ένας προπομπός για να σας ξανα- προσεγγίσει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΩΝ

Θα πρέπει να φροντίσετε τα οικονομικά – εργασιακά σας θέματα, πιο πολύ. Οι έρωτες και οι σύντροφοι μόνο όταν είναι καλοί, μπορούν να σας διορθώσουν την καθημερινότητα και όχι το αντίθετο.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην μεταφέρετε λόγια και σχόλια, σε άτομα που δεν τα γνωρίζετε ακόμη τόσο πολύ. Πιθανόν και κάτω από τον ανάδρομο Κρόνο, να τα μεταφέρουν ακριβώς εκεί που δεν πρέπει και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

 

ΖΥΓΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Έχετε την ψυχολογική ανάγκη να μείνετε τελείως μόνοι και να σκεφτείτε τα επόμενα σας βήματα, σε όλα τα πεδία της ζωή σας. Σίγουρα ξεκινήστε από τα εργασιακά – οικονομικά σας, που έχουν τις προδιαγραφές να σας λύσουν πολλές δυσκολίες.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν υπάρχει κάποιος που να πάσχει από επιλεκτική αμνησία. Προφανώς αυτός που σας θέλει, προσπερνάει ή ξεχνάει ηθελημένα, όλα αυτά που σας έχει κάνει, και τώρα σίγουρα έχει δυσκολέψει την επανασύνδεση σας.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι δρόμοι της φυγής, δεν αφορούν το ζώδιο σας. Εσείς ακόμη αγαπάτε τον σύντροφο σας, και θέλετε αυτή η σχέση, να βρει και πάλι την πορεία της. Κάτι ίδιο είναι και στις βαθύτερες σκέψεις…και της άλλης πλευράς.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Οι δικαιολογίες, από τον άνθρωπο σας, για ποιον λόγο αυτός ο δεσμός έχει τόσα σκαμπανεβάσματα,  πια δεν σας πείθουν. Προφανώς και τα δεδομένα δείχνουν, ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος να αναλάβει αισθηματικές υποχρεώσεις.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Έχετε κάνει το πρώτο βήμα, για να πλησιάσετε έναν παλιό σας ερωτικό σύντροφο. Το έχει καταλάβει…και στο τώρα απλά θα πρέπει με  υπομονή και τακτ, να περιμένετε να σκεφτεί και να σας δώσει τις απαντήσεις του.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Οι μέρες μέχρι και να εισέλθει το ζώδιο του Ζυγού, είναι καλές για την αισθηματική σας ζωή, που θα βρει και πάλι την ισορροπία της. Αυτήν την φορά προσέξτε να μην γίνουν τα γνωστά λάθη, που κοστίζουν!

Ερωτική Τύχη: 8/10