Αστρολογικές προβλέψεις – Το παιχνίδι της αγάπης ποτέ δεν σταματά

Με την Πανσέληνο να πλησιάζει, το μόνο καλό είναι ότι  τα βαθύτερα συναισθήματα θα ξεπροβάλλουν αναζητώντας  λύσεις.

Πιο τυχερά τα ζώδια της Γης, όπου θα βρουν την αγάπη στο πρόσωπο του ατόμου που τόσο καιρό πολιορκούν.

Την οικονομική εύνοια, θα την κερδίσουν κατά κράτος οι εκπρόσωποι του Νερού, μέσα από τυχερά γεγονότα.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός

Δεν χρειάζεται να πτοήστε, από αυτά που σας πιέζουν στο τώρα, καθώς σαν Κριός έχετε όλα τα καλά αστρολογικά να υποστηρίζουν όλες τις επόμενες σας δράσεις και να σας φέρνουν και πάλι στους καλούς ρυθμούς που ζητάτε και σας αξίζουν. Αισθηματικά, δεν υπάρχει αυτήν την εποχή κάτι ιδιαίτερο να σας δελεάζει την προσοχή.

Ερωτική εύνοια: +++

Οικονομικό Status: +++

 

Ταύρος

Από τα πιο τυχερά ζώδια της εποχής είστε και αυτό θα το διαπιστώσετε, μέσα στον μήνα που τρέχει στους περισσότερους τομείς της ζωή ς σας. Τώρα εσείς που είστε χωρισμένοι ή απόμακροι από τον άνθρωπο σας, θα έρθουν οι σχετικές ευκαιρίες, για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το μέλλον σας.

Ερωτική εύνοια: ++

Οικονομικό Status:+++

 

Δίδυμοι

Το ιδανικό που έχετε να κάνετε αυτό το διάστημα που το σύμπαν σας υποστηρίζει, είναι να  δώσετε την πλήρη προσοχή σας, σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα, που έχουν προκύψει αλλά το καλό είναι, ότι από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα θα έρθουν και τα οικονομικά αποτελέσματα.

Ερωτική εύνοια:+++

Οικονομικό Status:+++

 

Καρκίνος                 

Σίγουρα αισθάνεστε μπερδεμένοι, με όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στον δεσμό σας και ίσως και να πρέπει τώρα να τα ξεκαθαρίσετε με τον σύντροφο σας. Εσείς που είστε και σε πιο δύσκολη φάση, με χιλιομετρικές αποστάσεις να μεσολαβούν, θα έχετε μια θετική συνάντηση, και θα μιλήσετε με το ταίρι σας για όλα.

Ερωτική εύνοια:++

Οικονομικό Status: ++

 

Λέων

Υπάρχουν πολλά ακόμη εκκρεμή σας θέματα, από το παρελθόν που δεν θέλετε να τα ακουμπήσετε, φοβούμενοι ότι θα ενοχλήσουν την τώρα στημένη σας ερωτική ζωή. Όπως και να είναι τα πράματα σίγουρα θα έχετε ειδήσεις και επισκέψεις από τα μέσα του μήνα και μετά. Τώρα έχετε και τον τρόπο, για να βάλετε τα πράματα στην θέση τους.

Ερωτική εύνοια: +++

Οικονομικό Status: ++

Παρθένος

Μέχρι και τις 22/09 που ο Ήλιος, θα παραμείνει μέσα στην ζωδιακή σας ζώνη, εσείς θα έχετε πολλές ευκαιρίες στην επαγγελματική σας ζωή, για να φέρετε τις καταστάσεις υπέρ των δικών σας συμφερόντων. Σε δεύτερο πλάνο, πάρτε τον χρόνο που χρειάζεστε για να δώσετε απαντήσεις στον σύντροφο σας.

Ερωτική εύνοια: ++

Οικονομικό Status:+++

 

Ζυγός

Όλα τα πλανητικά δεδομένα σας στηρίζουν, για πολλές ακόμη εβδομάδες. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις που θα σας φανερωθούν και διευθετήστε σχέσεις με οικογένεια, φίλους και συνεργάτες. Σίγουρα και εσείς που είστε ελεύθεροι ακόμη, θα βρείτε μια νέα αγάπη, από τον κοινωνικό σας κύκλο.

Ερωτική εύνοια: ++

Οικονομικό Status: ++

 

Σκορπιός

Ο βασικός σας σκοπός, για το επόμενο χρονικό διάστημα, είναι να ξεφύγετε από τις αδιέξοδες σκέψεις του παρελθόντος, και να δείτε τι καλό υπάρχει τώρα στα οικεία σας περιβάλλοντα. Όσο και να είστε δύσπιστοι, μια νέα αγάπη θα ανθίσει στην καρδιά σας.

Ερωτική εύνοια: ++

Οικονομικό Status:+++

Τοξότης

Υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία – καταστάσεις – εξελίξεις από την μεριά του συντρόφου σας, που θα σας ανοίξουν πια τους δρόμους, για να μπορέσετε να φτάσετε μέσα σε αυτό κιόλας το έτος, σε μια επίσημη δέσμευση. Ταξίδια και νέες επενδύσεις, ήδη σας προκαλούν.

Ερωτική εύνοια: ++

Οικονομικό Status: ++

 

Αιγόκερως

Με τον Κρόνο ακόμη για λίγες ημέρες σε ανάδρομη φορά, θα χρειαστεί να είστε επί δύο πιο προσεχτικοί, καθώς κάποιο άτομο ήδη σας έχει ερωτευτεί και επιθυμεί, να σας προσεγγίσει με τον δικό του τρόπο. Εσείς ανοίξτε τα μάτια σας, στα σημάδια που σας δίνει το σύμπαν.

Ερωτική εύνοια: +

Οικονομικό Status: ++

Υδροχόος

Δεν έχετε την πολυτέλεια και την περίσσια του χρόνου, για να διορθώσετε καταστάσεις και κακώς κείμενα μέσα στην ερωτική σας ζωή. Αυτό είναι κάτι που άλλωστε βαρύνει πολύ περισσότερο τον σύντροφο σας, που σας έχει φέρει σε αυτήν την τόσο δύσκολη φάση.

Ερωτική εύνοια: ++

Οικονομικό Status: +++

 

Ιχθείς

Με τον Ποσειδώνα ανάδρομο, θα χρειαστεί να φέρετε στην επιφάνεια τον διπλωμάτη εαυτό σας, προκειμένου να αντιμετωπίσετε καταστάσεις και άτομα, που ακόμη δεν έχετε καταλάβει τι ζητάνε από εσάς. Επίσης, νέα και σχόλια, θα φτάσουν στα αυτιά σας, από κάποιον πρώην σας!

Ερωτική εύνοια:+++

Οικονομικό Status:++