Κρόνος τρίγωνο με Ερμή – Επισκέψεις φίλων και αγαπημένων προσώπων

Μέχρι και τις 6-7 Σεπτεμβρίου, το αστρολογικό τρίγωνο μεταξύ Ερμή και ανάδρομου Κρόνου, θα φέρει εντάσεις συναισθημάτων και μεγάλη ανάγκη για ανθρώπινη επικοινωνία σε κάθε επίπεδο.

Επιρροές σε όλους:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Ο πρώην σύντροφος σας, θα δημιουργήσει μέσα στο επόμενο διάστημα τις κατάλληλες προδιαγραφές – συνθήκες. για να καταφέρει και πάλι να ζεστάνει τα συναισθήματα σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Το ότι κάποιος σας έχει κλείσει την επικοινωνιακή του πόρτα, δεν σημαίνει ότι δεν σας θέλει. Το πιο πιθανόν είναι να προβάλει εμπόδια, για να επιβεβαιωθεί για την αγάπη σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Δεν χρειάζεται να πείτε και τόσα πολλά για εσάς και την ζωή σας, σε έναν καινούργιο άνθρωπο που βλέπετε το ερωτικό του ενδιαφέρον. Ας σας ψάξει περισσότερο από μόνος του.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Κάνετε συνέχεια παρέα με τον πρώην σας, και μάλλον πια έχετε γίνει φίλοι. Αυτό είναι και μια κατάσταση, που ο ίδιος θα θελήσει να την αλλάξει το συντομότερο δυνατό.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Τα μάτια σας έχουν πιάσει κάποια περίεργη κινητικότητα από έναν συνάδελφο σας. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ίσως και υπάρξει και κάποια περισσότερη επαφή.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Οι όμορφες συναντήσεις και οι επικοινωνίες με το άτομο που θέλετε, έχουν γίνει περισσότερες και ποιοτικότερες. Αυτό θα οδηγήσει και σε μια αρχή ερωτικής σχέσης.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Χρειάζεται πραγματικά το μυαλό σας να ξεκολλήσει, από τα παλιά και να έρθει στο τώρα. Σίγουρα το Φθινόπωρο, θα έχει νέες ευκαιρίες για εσάς και την προσωπική σας ζωή.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Μην μετράτε τα άστρα περιμένοντας τον αγαπημένο σας, να κάνει κάτι για εσάς. Φυσικά και πρέπει να βρείτε τους ρυθμούς σας και να συνεχίσετε την ζωή σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Και τα δάκρυα κάποια στιγμή σταματούν. Έχετε συνειδητά ξεπεράσει αυτόν τον δύσκολο χωρισμό και τώρα είστε έτοιμοι για να δώσετε χρόνο, στα υπόλοιπα κομμάτια της ζωής σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Υπάρχει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο που έχει αναλάβει τον ρόλο του ενδιάμεσου με τον αγαπημένο σας, αυτό το διάστημα που εσείς είσαστε αποξενωμένοι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Το πρόσωπο σας λάμπει από όλα αυτά τα καλά που έχουν προκύψει στον δρόμο σας. Μέσα στον μήνα, θα έρθει και ο πρώην σας, να σας ζητήσει επανασύνδεση.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Δώστε χρόνο στην εργασία σας, που αυτήν την εποχή δείχνει να επεκτείνετε και σας αποδίδει όλα αυτά που τόσο καιρό προσπαθείτε. Σίγουρα έρχονται και άλλες προσωπικές σας επιτυχίες.