Το μήνυμα της ΤΑΡΩ – Παρασκευή 06/09

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ :  ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Θα δώσετε πλέον την απόλυτη σας προτεραιότητα σε υποθέσεις οικονομικών και σπουδών.  Αυτό είναι και κάτι, που θα το σεβαστεί απόλυτα και άνθρωπος που έχετε στο πλάι σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Τώρα μόνο έχετε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα, από όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες μέσα στην σχέση σας. Πιθανόν και οι δύο σας, να πρέπει να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Στην  πορεία σας έχετε συναντήσει σχεδόν τα πάντα. Αυτό σας κάνει να είστε και πιο ώριμοι για τις επόμενες σας αισθηματικές επιλογές. Μέσα στον μήνα αυτόν, κάτι νέο θα προβάλει!

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Το γεγονός ότι είσαστε ένα τόσο μεγάλο διάστημα μόνοι σας, σας έχει κάνει να δείτε και πιο καθαρά, τα παλιά σας λάθη και σίγουρα να αποφασίσετε ποιον θα έχετε πια κοντά σας.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΛΕΩΝ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Θα πρέπει να αναζητήσετε με μεγαλύτερη ένταση και σταθερότητα, τις λύσεις που μέσα από την συμπαράσταση του συντρόφου σας, θα σας κάνουν και πάλι να  βρείτε την παράλληλη σας πορεία.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχετε περάσει από πολλές και παρατεταμένες δυσκολίες, και αυτό σας κάνει ακόμη πιο δυνατούς στο παρόν. Τουλάχιστον έχετε καταφέρει και φέρατε τα οικονομικά σας, σε μια σταθερή κατάσταση.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Ότι και όποιον και να κυνηγάτε, θα πρέπει πρώτα να είστε εσείς καλά με τον εαυτό σας. Όλα τα άλλα με τον Ερμή να περνάει  δίπλα στην Αφροδίτη, σίγουρα θα έρθουν από μόνα τους, μπροστά σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μόνο αν αισθανθείτε πιο ασφαλείς μέσα σε αυτήν την καινούργια ερωτική γνωριμία, θα αρχίσετε και εσείς σιγά – σιγά να χαλαρώνετε και να μιλάτε περισσότερο για τις σκέψεις σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Βιώνετε μια πάρα πολύ αγχώδης εποχή, που σας κάνει να μην έχετε σαν πρώτη σας σκέψη, την ερωτική σας σχέση. Από το τέλος του μήνα και μετά, όλα θα έρθουν και πάλι σε σειρά.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Προφυλάξτε την ερωτική σας ζωή από τα αδιάκριτα μάτια των τρίτων, που δεν έχουν πραγματικά κάτι να σας πουν θετικό. Οι φιλίες και αυτές, μέσα στο επόμενο διάστημα… θα πρέπει να ξεκαθαριστούν.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Η διάθεση σας, είναι ακόμη σε πτώση. Αλλάξτε το και μην επιτρέπετε σε  μια ερωτική υπόθεση, να σας αποσυντονίζει τόσο πολύ. Ασχοληθείτε και πιο ενεργά, με τους φίλους και την εργασία σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Έχετε πολλά ζητήματα να ρυθμίσετε και να λήξετε άμεσα. Οι μέρες θα σας φέρουν πιο κοντά σε οικονομικές λύσεις, αλλά και μια αισθηματική σχέση, που θα δείξει κατανόηση.

Ερωτική Τύχη: 10/10