Ζώδια και Ωροσκόπιο – Παρασκευή 06/09

Για όλους:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός:

Δεν υπάρχει περίπτωση και η τόσο έντονη σας προσωπικότητα, να κάνετε κάποιο βήμα πίσω μόνο και μόνο, για να περιμένετε να επιστρέψει στην ζωή σας, κάποιον πρώην εραστής σας. Στην εργασία σας, θα ακούσετε πολλά….πείτε τα λιγότερα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος:

Η γεύση που έχει αφήσει αυτός ο χωρισμός, πιθανόν και να είναι τελικά γλυκιά. Τώρα, είστε πιο έτοιμοι και πιο έμπειροι, για να επιλέξτε τον επόμενο σας σύντροφο. Δεν θα βρείτε όμως κάτι τέτοιο, μέσα στους εργασιακούς σας κύκλους.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι:

Οι ερωτικές απογοητεύσεις, δεν σας πτοούν. Ξέρετε, ότι και αυτά είναι μέσα στο ερωτικό παιχνίδι, και κανείς δεν είναι ο μόνιμος νικητής. Ο μήνας, πάντως κάτι νέο θα σας παρουσιάσει. Χρήματα από το παρελθόν σας, πλησιάζουν.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος:

Η ερωτική επιθυμία κάποιου, που τον έχετε στην αναμονή για τις τελικές σας απαντήσεις, θα εκδηλωθεί και ίσως και αυτήν την φορά, με έναν πιο επικοινωνιακό τρόπο. Προσοχή στα τρίτα μάτια και τα σχόλια.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων:

Οι πρώτες σας σκέψεις, για τον νέο μήνα που ήδη τρέχει, είναι να βάλετε επιτέλους μια σειρά, στα οικονομικά σας, και αργότερα να ασχοληθείτε με έρωτες και παθιασμένα συναισθήματα.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος:

Το ταίρι σας, σας περιτριγυρίζει, με κάποιες προτάσεις ανά χείρας, για το μέλλον σας. Ετοιμαστείτε ψυχολογικά, για πρόταση γάμου, οικογένειας, ακόμη και μεγάλων αγορών.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός:

Θα πρέπει να μειώσετε την ταχύτητα σας, καθώς η άλλη πλευρά της σχέσης, δεν  μπορεί ή δεν θέλει να ακολουθήσει. Μια πιο αναλυτική συζήτηση τις επόμενες ημέρες, θα σας ισορροπούσε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός:

Τα ζευγάρια που είχαν απομακρυνθεί, λόγω απιστίας θα συναντηθούν πριν να λήξει ο Σεπτέμβριος, για να διευθετήσουν κάποιες εκκρεμότητες τους. Μια επανασύνδεση κάτω από αυτές τις αστρολογικές συνθήκες, δεν  θα ήταν απίθανη.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης:

Οι παράγοντες εκτός της σχέσης σας, είναι και αυτοί που θα κατά καιρούς σας προκαλούν ανισορροπίες.  Φροντίστε άμεσα να τις παραμερίσετε, και να ασχοληθείτε με ότι σας αρέσει σαν ζευγάρι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως:

Είσαστε από τα πιο ευαίσθητα ζώδια στην αγάπη και μάλλον αυτήν την εποχή, έχετε επιλέξει να απέχετε από σχέσεις, για να μην ξανα – πληγωθείτε. Η οικογένεια σας, έχει κάτι θετικό να σας ανακοινώσει.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος:

Ο ρόλος του ανθρώπου σας, μέσα στην ζωή σας σίγουρα είναι καταλυτικός. Τις βοήθειες που του έχετε ζητήσει, θα σας τις προσφέρει άμεσα και απλόχερα. Κάντε και εσείς κάτι  ανάλογο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς:

Κάποιος προσπαθεί να οργανώσει μια συνάντηση – ραντεβού για να σας γνωρίσει σε έναν πιο προσωπικό βαθμό. Μέσα στις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας, ετοιμαστείτε για τις προτάσεις.