Ζώδια και Ωροσκόπιο – Σαββάτο 07/09

Για όλους:

ΚΡΙΟΣ : Οι τελευταίες ημέρες το πρώτου 10ημέρου, είναι και οι πιο ερωτικές, για όλα τα πύρινα ζώδια,  που θέλουν επιτέλους να ξεδιαλύνουν με ποιον θα είναι τελικά σε μια μόνιμη σχέση. Σίγουρα και οι προτάσεις που θα σας έρθουν από τους καλούς σας φίλους, δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ : Το κλίμα μέσα στην σχέση σας, είναι άκρως πλέον επικοινωνιακό και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε πολύ πιο ασφαλείς, με αυτόν το άνθρωπο που έχετε επιλέξει. Σίγουρα κρατήστε όλους τους άλλους τους περίεργους μακριά σας. Στα εργασιακά σας, έχετε μια θετική είδηση.

 Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Πολλά τα χάσματα που έχετε με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, καθώς δεν έχουν εγκρίνει τον σύντροφο σας. Μπορεί να μην ξέρουν τα πάντα, μπορεί να ξέρουν και κάτι. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς θα καταφέρετε να λύσετε όλες τις διαφορές σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Υπάρχει πρόσφορο έδαφος, πια για να είστε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και χωρίς να υπάρχουν γύρω σας τα προβλήματα του παρελθόντος.  Τώρα και με τα οικονομικά σας, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και νέες ευκαιρίες που θα σας απογειώσουν σίγουρα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Είσαστε οι εκλεκτοί της καρδιάς κάποιου που συναντάτε μέσα στην εργασία σας, ή σε κάποιον άλλο κοινωνικό μέρος. Οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες. Όπως και να σας έρθουν οι προτάσεις, εσείς θα πρέπει να είστε και διπλά προσεχτικοί, με την εικόνα σας σε όλους τους άλλους.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Δεν θα υποχωρήσετε αν έχετε δίκιο. Ο άνθρωπος σας,  προσπαθεί να τους έχει όλους χαρούμενους, και κάποιες φορές αδικεί παράφορα εσάς.  Αυτό είναι και κάτι που στο τώρα μπορεί να συντελείται, άρα το καλύτερο θα ήταν να το ξεκαθαρίσετε άμεσα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Πολλά τα παιχνίδια που παίζονται μέσα στην εργασία σας, και που πρέπει απλά να τα αποφύγετε. Είναι σε άλλο επίπεδο και πολύ μακριά από την δική σας νοοτροπία. Απλά κάντε τα καθήκοντα σας, και μην χάνεστε μέσα σε δρόμους που δεν είναι της φιλοσοφίας σας.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Δεν σταματάτε ποτέ σε εμπόδια εσείς. Ξέρετε τι πρέπει να ολοκληρώσετε σε επάγγελμα, σπουδές και ερωτική ζωή και θα το κάνετε οπωσδήποτε.  Από το δεύτερο  μισό του μήνα θα βρεθούν και τα νέα φλερτ, που σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα παλιά!

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Περνάτε από τέστ συνεχώς, με αυτόν τον νέο ερωτικό σύντροφο που έχετε, και το ξέρετε. Προφανώς είναι και ο τρόπος του, για να σας εμπιστευτεί περισσότερο. Αφήστε λίγο παραπάνω χρόνο και χώρο και θα δείτε ότι όλα θα γίνουν πιο απλά.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Μάλλον την αγάπη ο άνθρωπος σας, την μεταφράζει μέσα από τους δικούς του ιδιαίτερους τρόπους. Αν κάτι σε όλο αυτό, δεν σας αρέσει, σίγουρα αναφέρετε το. Επίσης, κρατηθείτε μακριά από καταστάσεις της οικογενείας του, που ακόμη δεν ξέρετε πολύ καλά.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Μια μέρα που έχει τρέξιμο και κούραση. Οι συνεργάτες σας, οι φίλοι σας, η οικογένεια σας αλλά και το ταίρι σας, έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εσάς. Μην σας αγχώνει τίποτα, σίγουρα μπορείτε να τα καταφέρετε. Μόνο μην αδικήσετε και τον εαυτό σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ : Είσαστε κτητικά ζώδια, και μάλλον δεν  θέλετε να το δείξετε ακόμη. Τρόποι σίγουρα, θα υπάρξουν για να σας φέρουν πιο κοντά στον άνθρωπο που αγαπάτε. Οι συνθήκες είναι πιο καλές τώρα, και μπορείτε και να μιλήσετε ακόμη και για οικογένεια – γάμο.

Εύνοια Ζωδίου: ++