07/09 Ήλιος και Κρόνος σε τρίγωνο που θα αναστατώσει όλα τα ζώδια

Από τις 07/09 ο Ήλιος με τον Κρόνο θα κάνει όψεις τριγώνου….κάτι που θα φέρει εκκρεμότητες από το παρελθόν….στην επιφάνεια!

 

Για όλους:

 

Κριός : Όλα όσα έχετε κάνει και πει από καρδιάς, στον σύντροφο σας έχουν εκτιμηθεί, και μάλλον μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα έχετε να λαμβάνετε κάτι πολύ περισσότερο.

Ταύρος : Είσαστε από τα πιο διαισθητικά ζώδια, και πρέπει αυτό να το έχετε πάντα σαν ασπίδα σας, σε όποια νέα γνωριμία, πέσει στο ερωτικό σας μονοπάτι.

Δίδυμοι : Οι οικονομικές αλλαγές, που έχετε καταφέρει να φέρετε μέσα στην κοινή σας ζωή, με τον άνθρωπο σας, είναι και η βάση για να κάνετε και όλα αυτά που μαζί, έχετε σχεδιάσει.

Καρκίνος : Οι μέρες αυτές μπορεί να είναι λίγο μουντές και απρόσωπες, όμως θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που θέλετε, και όχι υποχρεωτικά μέσα από μια σχέση.

Λέων : Δεν έχετε κάνει πια κάτι, για το οποίο θα πρέπει να αισθάνεστε άσχημα, προς τον άνθρωπο σας. Μάλλον πιο πολλές οι υπερβολές του, από την αλήθεια.

Παρθένος : Έχετε κάνει ένα σχέδιο για το πώς θέλετε να περάσετε το Φθινόπωρο  σας. Ειδικά εσείς οι μόνοι, να είστε βέβαιοι, ότι θα το ανατρέψετε. Νέος έρωτας στα προσεχώς.

Ζυγός : Στον ορίζοντα σας, υπάρχουν κάποια μικρά σύννεφα εν σχέση με την ερωτική σας ζωή, όμως μέσα από την δράσεις και την διπλωματική σας, όλα θα ισορροπήσουν.

Σκορπιός : Δώστε στον εαυτό σας, παραπάνω χρόνο για να πει και να κάνει όλα αυτά που θέλει. Οι γνώμες και συμβουλές των άλλων, σίγουρα μπορούν να περιμένουν.

 

 

Τοξότης : Η λογική σας μέσα σε αυτόν τον ερωτικό συσχετισμό που έχετε, σίγουρα έχει πάει περίπατο. Ότι και να σας συμβαίνει απλά, ενεργοποιηθείτε στο 100%. Δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Αιγόκερως : Κοιτάτε το ρολόι, κοιτάτε το τηλέφωνο σας, και απλά περιμένετε να σας ψάξει το άτομο που αγαπάτε. Μέχρι όμως αυτό να συμβεί, μην χάνεστε από την υπόλοιπη σας ζωή.

Υδροχόος : Τα δρομολόγια που γίνονται λόγω της απαιτητικής σας δουλειάς, θα είναι και ο λόγος, για μια σημαντική γνωριμία, μέσα στον μήνα αυτόν.  Μην χάνετε την καλή λοιπόν ευκαιρία.

Ιχθείς : Τα γεγονότα και οι δύσκολες καταστάσεις, μέσα στην ζωή – οικογένεια – επάγγελμα, του συντρόφου σας, σιγά – σιγά θα ξεπεραστούν. Η ψυχολογία σας αλλάζει.