Αγγελικές Κάρτες – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 09-15/09

Κριός   Η Εισακουσθείσα προσευχή

Θα έχετε πάντα μέσα στο μυαλό σας, ότι καθείς έχει απλά διαφορετικούς χρόνους, που αντιδράσει σε προτάσεις και ερεθίσματα. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα έχετε από το άτομο που σας ενδιαφέρει απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα σας.

Ταύρος  Η Μελέτη

Πολλά αυτά που σας συμβαίνουν και δεν μπορείτε ακόμη ξεκάθαρα, να καταλάβετε τι ρόλο παίζει ο σύντροφος σας σε όλα αυτά. Οι συζητήσεις που θα γίνουν αυτό το χρονικό διάστημα, σίγουρα θα είναι και οι καθοριστικές για να μπορέσετε να δείτε ποιο θα είναι το μέλλον σας.

 

Δίδυμοι  Η Φιλία

Έχετε σίγουρα αντιληφθεί, ότι υπάρχουν ενεργά συναισθήματα από την μεριά…κάποιου γνωστού σας, αλλά ακόμη δεν είστε εσείς λόγω τρίτων συνθηκών, σε θέση για να δώσετε απαντήσεις που θα σας κάνουν ζευγάρι. Ίσως λίγο αργότερα.

 

Καρκίνος  Η Συγχώρεση

Ο σύντροφος σας, έχει τώρα αρκετά ζητήματα που τον προβληματίζουν και μάλλον θα χρειαστεί, μαζί σας άμεσα να τα συζητήσει. Σε ότι αφορά το παρελθόν του, καλύτερα να μην κάνετε για αυτό καμία νύξη. Τα χρήματα που περιμένετε έρχονται.

Λέων  Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Δεν μπορείτε να κάνετε αλλαγές, μέσα στην σχέση σας χωρίς πρώτα να ενημερώνετε τον άνθρωπο σας, που τώρα είναι σε μια περίεργη φάση ζωής,  όπου έχει και πολλά προβλήματα. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε και κάποιους καλούς σας φίλους.

 

Παρθένος Η Νέα Αγάπη

Συμβαίνουν πολλά, μέσα στον δεσμό σας…αλλά ακόμη δεν είστε εσείς σε θέση για να διαπραγματευτείτε κάποια ζητήματα που χρειάζονται λύσεις. Επί του παρόντος, θα πρέπει να δώσετε παραπάνω χρόνο σε κάποια οικογενειακά και επαγγελματικά σας θέματα.

 

Ζυγός  Τα Παιδιά

Υπάρχουν νέα πρόσωπα στην ζωή σας και αυτό έχει ήδη αρχίσει και σας ανεβάζει την διάθεση. Πιθανόν και να χρειάζεται να κάνετε πια την πρώτη κίνηση, να ανάψετε το πράσινο φως εκεί – σε αυτόν που θέλετε. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.

 

Σκορπιός  Ακούγοντας 

Υπάρχουν πολλές σκέψεις και προτάσεις, από τη μεριά του συντρόφου σας, γύρω από μια πιο σοβαρή ίσως και επίσημη δέσμευση, ακόμη και μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες. Πριν να δώσετε τις απαντήσεις σας καλύτερα όλα να τα σκεφτείτε πολλάκις.

 

Τοξότης  Η Πρόθεση 

Αποφασίστε πως θα κινηθείτε στο από εδώ και μετά, σε διαδικασίες χωρισμού και επανασύνδεσης. Το σύμπαν σίγουρα σας βοηθάει, αλλά τώρα είναι και η δική σας η σειρά για να μπορέσετε να δείτε τι θέλετε, και που μπορείτε να κατευθυνθείτε.

 

Αιγόκερως  Η Θεραπεία

Αισθάνεστε κάποιες φορές, ότι δεν υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς, με τον άνθρωπο σας. Είναι πια το σωστό χρονικό σημείο που πρέπει να κινηθείτε με μέτρο και χωρίς να πιέζετε καταστάσεις για να γίνουν. Απλά συζητήστε και θέστε τους όρους σας.

Υδροχόος  Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Έχετε πραγματικά κάνει τα πάντα, για να φέρετε πίσω τον πρώην σας και τώρα θα χρειαστεί να πατήσετε φρένο.  Υπάρχουν και κάποια άλλα ζητήματα που πρέπει να τα δείτε….με σοβαρότητα και ωριμότητα κυρίως στην εργασία σας.

 

Ιχθείς  Τα Νέα Ξεκινήματα 

Θέλετε να μπείτε σε μια νέα σχέση, αλλά ακόμη είστε διστακτικοί καθώς δεν έχετε έρθει τόσο κοντά με το άτομο που αγαπάτε. Μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα, οι προτάσεις και οι σχετικές προσεγγίσεις θα έρθουν από την άλλη πλευρά.