Ζώδια και Ωροσκόπιο – Κυριακή 08/09

Με την πανσέληνο να πλησιάζει 14/09, όλα τα ζώδια θα μπουν σε μια συναισθηματική λογική για να ξεκαθαρίσουν θέλω, δράσεις και να κάνουν τις τελικές τους προτάσεις εκεί που πρέπει.

Για όλους:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Πολλά αυτά τελικά  που δεν ξέρατε για τον άνθρωπο σας, και που τώρα έρχονται στο φως – επιφάνεια και πραγματικά σας έχουν τρομάξει. Οι αποφάσεις θα είναι μόνο στο δικό σας χέρι.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Μην δίνετε ευκαιρίες, σε άτομα που σας έχουν δείξει το άσχημο τους πρόσωπο ή την άδικη τους συμπεριφορά, για να σας το ξανα-κάνουν. Αυτό αφορά και τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας θέματα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Υπάρχει πια μεγάλο πρόβλημα, στην συνεννόηση μέσα στην σχέση σας, και όσο περνάει ο καιρός, τόσο και μεγαλώνει. Οι αιτίες σαφώς και σας είναι γνωστές και μάλλον πρέπει να δώστε τις λύσεις.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Θέλετε μόνο να δουλεύετε και να βλέπετε τους φίλους σας. Δεν θέλετε πραγματικά ούτε για αστείο, να ξαναμπείτε μέσα σε ερωτική σχέση. Μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου  όλα θα έχουν εξομαλυνθεί.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Οι λόγοι και οι δράσεις που έρχονται από την μεριά των ανθρώπων γύρω σας, μάλλον θα σας πληγώσουν.  Υπάρχουν κάποια λάθη από το παρελθόν σας, που τα κριτικάρουν.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Αυτά που φτιάχνετε μέσα στο μυαλό σας, είναι σενάρια που μόνο σας στεναχωρούν. Αν έχετε κάποιες απορίες για τον αγαπημένο σας, καλύτερα να τον ρωτήσετε άμεσα.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Έχετε ξοδέψει – επενδύσει πολλά στην επιχείρηση σας, και σίγουρα δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν να σας καθυστερήσει από όλες αυτές τις επιδιώξεις σας. Ούτε καν τον σύντροφο σας.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Η άλλη πλευρά της σχέσης, σας καταλογίζει ευθύνες και λάθη. Αυτό δεν είναι και η πρώτη φορά που το ζείτε, αλλά η τελευταία σίγουρα που το δέχεστε και σε αυτόν τον έντονο τόνο.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Είσαστε πολύ κοντά στο να βρείτε την λύση, για να διώξετε όλα τα εμπόδια  και βαρίδια, από το παρελθόν και να απολαύσετε αυτά τα υπέροχα που σας προσφέρει ο παρόντας σύντροφος σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Το επόμενο δεκαήμερο θα έχετε κάποιες αναλυτικές και διεξοδικές συζητήσεις με τον άνθρωπο σας, που σε κάποιους από εσάς, θα είναι και η αρχή για μια ποιοτικότερη σχέση.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Η ερωτική ελευθερία που σας ζητάει ο αγαπημένος σας, μάλλον σας έχει θορυβήσει. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, που θα προκαλέσει την οργή και την απομάκρυνση του από την σχέση σας.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Κάποιες φορές, ίσως και χωρίς να το θέλετε, γίνεστε επιθετικοί και άδικοι με τον σύντροφο σας, που είναι υπερβολικά μπλεγμένος μέσα σε οικογενειακές και εργασιακές του υποθέσεις.