Ερωτική Αριθμολογία – Ανατροπές στις προσωπικές σχέσεις

Προβλέψεις για την εβδομάδα 09-15/09

Κριός: Μια καινούργια ιδέα θα σας έρθει για τα εργασιακά σας, που κάτω από αυτές τις θετικές αστρολογικές συνθήκες, μπορεί και να είναι μια ακόμη σταθερή πηγή εσόδων.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 5, 9

Ταύρος: Μπορείτε να φύγετε για ένα ταξίδι, και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες, για λίγες ημέρες, μόνο και μόνο για να ξεφύγετε από την συνήθεια και την ρουτίνα της καθημερινότητας σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  3, 4 ,7

Δίδυμοι: Δεν θα περιμένετε κανέναν και τις προσωπικές του αποφάσεις. Η αισθηματική σας σχέση, έχει φτάσει σε ένα σημείο που είτε θα διαλυθεί, είτε θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο.

Ευνοϊκά νούμερα:  6, 8, 9

Καρκίνος:  Διοχετεύεστε την ενέργεια σας, σε εργασία και δημιουργικές δραστηριότητες, που σίγουρα θα σας φέρουν άμεσα και ένα καλό πρακτικό αποτέλεσμα.

Ευνοϊκά νούμερα:  1. 4, 9

Λέων: Όλα αυτά που έχει εκμυστηρευτεί στον άνθρωπο σας, σας κάνουν ήδη και αισθάνεστε καλύτερα. Οι μέρες με την Αφροδίτη να πλησιάζει στον Ζυγό, θα φέρουν και κάποια πιο σοβαρή δέσμευση.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 4, 5

Παρθένος: Υπάρχει ένα εξαιρετικό αίσθημα πληρότητας που σας κατακλύζει, και με αυτό σαν πυξίδα, θα πάρετε τις αποφάσεις σας, για εργασία και ερωτική ζωή.

Ευνοϊκά νούμερα: 1, 4, 7

 

Ζυγός: Δεν μπορείτε να συντονίσετε με τόσο όγκο εργασίας που έχετε αυτόν τον καιρό. τον σύντροφο και τις υποχρεώσεις της σχέση σας. Ευτυχώς έχετε την ατελείωτη του κατανόηση.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 3, 7

 

Σκορπιός: Η εκδήλωση κτητικότητα σας, προς το άτομο που σας έλκει το ερωτικό ενδιαφέρον, έχει γίνει στο 100% αντιληπτή, και τώρα αναμένετε την ανταπάντηση.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 4, 8

Τοξότης: Δεν θέλετε αυτήν την εποχή, έναν νέο σύντροφο – μια καινούργια ερωτική σχέση, μιας και το μόνο που μπορεί να σας δώσει χαρά είναι οι φίλοι και η εργασία σας.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 4, 9

Αιγόκερως: Δεν έχετε ακόμη δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση, στο ταίρι σας για τις όποιες τυχόν σκέψεις έχετε, για το μέλλον σας και όλα αυτά που αναμένει από εσάς.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 4, 9

Υδροχόος: Υπάρχουν άτομα, που κινούνται μέσα στους χώρους που δουλεύετε ή ασκείτε κάποιο χόμπυ, που έχουν το βλέμμα του έρωτα πάνω σας. Το έχετε παρατηρήσει σίγουρα.

Ευνοϊκά νούμερα:  1, 7, 8

Ιχθείς: Έχετε βγάλει τα φθινοπωρινά σας προγράμματα για το που και πότε, και πρέπει τώρα να κάνετε λίγη  υπομονή για να σας πει και τα δικά του, το συντροφικό σας ταίρι.

Ευνοϊκά νούμερα:  2, 3, 5