Κλασσική Τράπουλα – Νέα εβδομάδα 09-15/09

Ερωτικές προβλέψεις για το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου:

Κριός: 2 Καρό

Μάλλον κάτι δεν έχετε καταλάβει καλά για το παρελθόν του συντρόφου σας. Υπάρχουν ακόμη κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να λύσει. Εσείς απλά δώστε χρόνο και χώρο, σε όλα και όλους για να ολοκληρωθούν οι καταστάσεις.

Ταύρος: 10 Σπαθί

Πιθανόν και αυτή η εποχή να σας βρίσκει  μέσα σε διπλές καταστάσεις που σας εμποδίζουν να δράσετε σωστά. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε για πολύ ακόμη να το υπηρετείτε.  Σκεφτείτε και πράξτε άμεσα.

Δίδυμοι: 9 Καρό

Μέσα στην οικογένεια σας, έχουν προκύψει κάποιες καλές οικονομικές εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν τα μέγιστα για να μπορέσετε να κάνετε όλα αυτά τα επόμενα βήματα στην ερωτική σας ζωή…ακόμη και να φτάσετε σε έναν γάμο.

Καρκίνος: 8 Μπαστούνι

Είστε έτοιμοι για τις μεγάλες αλλαγές που σκέφτεται το συντροφικό σας έτερο, και τώρα μπορείτε κάποιοι από εσάς, και να κλείσετε εύκολα όλους τους κύκλους του παρελθόντος.

Λέων: 7 Κούπα

Αυτή η νέα εβδομάδα, θα σας πιέσει στον αισθηματικό σας τομέα. Τώρα που και εσείς έχετε πάρει αποφάσεις είτε για επανασύνδεση, είτε για νέα ξεκινήματα με κάποιο άτομο που είναι κοντά σας, θα πρέπει να κλείσετε όλες τις άλλες…πόρτες!

Παρθένος: 2 Σπαθί

Στην καρδιά σας, υπάρχει μόνο ένα μονόγραμμα και αυτό είναι του πρώην σας. Τώρα που θα συναντηθείτε, μπορείτε να εκφράσετε τις προθέσεις σας και να δώσετε και τον σχετικό χρόνο για να πάρετε απαντήσεις. Εστιάστε και στην ανοδική σας εργασία.

Ζυγός: 4 Μπαστούνι

Μπορεί να υπάρχουν γύρω σας, πολλά άτομα που σας φλερτάρουν αλλά το δικό σας το μυαλό είναι ακόμη στο παρελθόν. Στις 14/09 ο Κυβερνήτης σας, θα έρθει στο ζώδιο σας και πιθανόν και να σας προσφέρει ευκαιρίες για να είστε μαζί και μόνιμα.

Σκορπιός: 6 Κούπα

Μην λέτε τα αισθηματικά σας μυστικά σε άτομα που ακόμη δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Πιθανόν και στο μέλλον να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Τώρα χρειάζεται και κάποια προβλήματα με τον άνθρωπο σας, να τα δείτε πιο σοβαρά.

Τοξότης: 5 Σπαθί

Οι μόνιμες σας πιέσεις, τελικά θα φέρουν το αποτέλεσμα που ζητάτε…αυτός που αγαπάτε, θα επιστρέψει. Τώρα είναι και στην δική σας ευχέρεια για να κοιτάξετε τους σωστούς τρόπους που θα σας δέσουν μόνιμα, μέσα σε μια ποιοτική σχέση.

 

Αιγόκερως: 5 Μπαστούνι

Μετρήστε ανάποδα τις ημέρες και μέχρι την Πανσέληνο θα έχετε και μια σημαντική είδηση που θα σας έρθει, από το πρόσωπο που ακόμη αγαπάτε. Πιθανόν και εντός του μήνα, θα καταφέρετε να είστε μαζί και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

 

Υδροχόος: 4 Κούπα

Δηλώνετε στεναχωρημένοι από όλα αυτά που έχουν γίνει, μέσα στον δεσμό σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο, για να μιλήσετε και να εξηγήσετε στον αγαπημένο σας, τις αληθινές σας προθέσεις.

Ιχθείς: 7 Καρό

Πολλά τα φλερτ που τρέχουν μέσα στην εργασία σας και εσείς καλείστε να είστε επί δύο πιο προσεχτικοί, πάνω από όλα για την εικόνα σας. Ότι θέλετε να συνεχίσετε καλύτερα να το κάνετε σε κάποιον τρίτο χώρο, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια.