Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Τρίτη 10/09

ΚΡΙΟΣ :   ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είσαστε πια σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο εργασιακό – οικονομικό, και τώρα θα πρέπει να δώσετε την παραπάνω προσοχή σας, σε οικογένεια και ερωτικό σύντροφο.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΟΧΤΩ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Μάλλον κάνετε ότι μπορείτε, για να προκαλέσετε την ζήλια – προσοχή του ανθρώπου που αγαπάτε. Έως ένα σημείο αυτό είναι αποδεκτό. Οτιδήποτε άλλο, είναι υπερβολή.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΗΛΙΟΣ

Μπορεί να υπήρξαν κάποια εμπόδια, μέχρι να τα ξανα – βρείτε με τον άνθρωπο σας, αλλά τώρα και οι δύο, είσαστε πάρα πολύ προσεχτικοί, για να μην τα βρείτε μπροστά σας πάλι.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Συζητήστε μόνο με άτομα της απολύτου σας εμπιστοσύνης, τα αισθηματικά σας και ακούστε με προσοχή τις συμβουλές τους.  Σίγουρα μια τρίτη γνώμη, πάντα βοηθάει.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

ΛΕΩΝ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Οι εναλλακτικές σας προτάσεις, προς το ταίρι σας, για το άμεσο μέλλον, θα το βρουν απόλυτα σύμφωνο. Σίγουρα και οι αλλαγές προς το καλύτερο στα οικονομικά σας, θα έχει την σημασία της.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Δεν είναι καθαρό το μυαλό σας, και μάλλον πάνω σε αισθηματική πίεση, έχετε κάνει κάποια επικοινωνιακά λάθη. Από τον νέο μήνα του Ζυγού -22/09, επαναπροσδιορίστε τα θέλω σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ :  Ο ΚΟΣΜΟΣ

Είναι η τέλεια εποχή, για να ανοίξετε παραπάνω τους ορίζοντες σας, και να πάρετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Και στα εργασιακά και στα ερωτικά σας, μόνο επιτυχίες σας περιμένουν.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Δηλώνετε κουρασμένοι και απογοητευμένοι, από τις συνεχείς σας προσπάθειες, για να πείσετε έναν πρώην σύντροφο σας, να σας εμπιστευτεί και να επιστρέψει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ένας γάμος, ή μια συμβίωση θα ήταν ένας τρόπος για να πάτε αυτήν την σχέση… ένα βήμα πιο πάνω. Αυτό είναι μια ιδέα που την έχει και ο άνθρωπος σας, κατά νου!

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Κάντε αυτήν την περίοδο, μια μεγαλύτερη προσπάθειες για να λύσετε ολοσχερώς τα οικονομικά σας θέματα.  Ευκαιρίες και  χρήμα, θα έρθουν  άμεσα στον δρόμο σας.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΣΠΑΘΙΩΝ

Είναι ιδιαίτερα εύκολο, με μια δύσκολη πανσέληνο να πλησιάζει, τα πράματα μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες, να τεντωθούν σε μεγάλο βαθμό, άρα να είστε προσεχτικοί.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Είναι εμφανής η αλλαγή που έχει κάνει ο άνθρωπος σας, στην συμπεριφορά του, για να μην σας χάσει. Σειρά έχετε εσείς, για να υλοποιήσετε τις αποφάσεις σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10