Ζώδια και Ωροσκόπιο – Δευτέρα 09/09

Με την αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης από Παρθένο σε Ζυγό, να φέρνει  τεράστιες αλλαγές στον αισθηματικό τομέα, τα περισσότερα ζώδια θα λάβουν πρακτικές ευκαιρίες, για να είναι μαζί και μόνιμα, με το πρόσωπο που αγαπούν.

Για όλους:

Κριός

Πολλά ακόμη αυτά που δεν  ξέρετε για το άτομο που έμμεσα – ερωτικά σας αφορά. Μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα έχετε μια πιο προσωπική επαφή που θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα αλλά και θα σας αποζημιώσει για την αναμονή σας.

Αστρολογική Τύχη: ***/**


Ταύρος

Δεν χρειάζεται να αναλύετε τα πάντα. Τώρα που το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά για τις μελλοντικές του κινήσεις, εσείς καλύτερα να ακούσετε και να συμπληρώσετε αυτά που θέλετε. Με τα άστρα να σας ευνοούν όλα γίνουν όπως τα σκέφτεστε.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Δίδυμοι

Κάτι δεν έχετε κάνει σωστά και μάλλον… κάποιον έχετε πικράνει. Τώρα που θα υπάρξουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές και συνθήκες για να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε  …που και αν θα μπορούσατε να ταιριάξετε σε αισθηματικά και λοιπά ζητήματα.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Καρκίνος                 

Με την Αφροδίτη για λίγες ημέρες μέσα στην Παρθένο, να σας δίνει εύνοια και χάρη προς το αντίθετο φύλο, εσείς μπορείτε να κάνετε άμεσα την επικοινωνιακή σας κίνηση για να φέρετε πιο κοντά, το άτομο που έχετε καταλάβει ότι σας έχει ερωτευτεί.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Λέων

Οι δυναμικές μεταξύ εσάς και του συντρόφου σας, θα γίνουν απείρως καλύτερες μέσα στο δεύτερο 15μερο του μήνα. Τώρα που και τα κοινά οικονομικά σας έχουν άνοδο, το καλό θα είναι ότι μπορείτε να ανοίξετε και συζητήσεις για συγκατοίκηση ή και γάμο.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

 

Παρθένος

Θα αισθανθείτε λίγο πιο άνετα, από τις ερχόμενες ημέρες, καθώς το αγαπημένο σας ταίρι, επιτέλους θα σας μιλήσει πιο καθαρά και ανοιχτά για τα προβλήματα που έχει, και πως μπορείτε από κοινού να τα αντιμετωπίσετε και να τα λύσετε.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Ζυγός

Κάποιοι από την δική σας μεριά, έχουν αντιστάσεις για το άτομο που έχετε επιλέξει να είστε μαζί.  Μπορεί να ξέρουν κάτι, που εσείς δεν το γνωρίζετε ακόμη. Με την Αφροδίτη στις 14/09 να σας επισκέπτεται θα έχετε αποκαλύψεις που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε μια καλύτερη εικόνα.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Σκορπιός

Πολλές και μπερδεμένες οι σκέψεις σας για το άτομο που τώρα τελευταία σας πολιορκεί.  Δεν χρειάζεται όμως όλο αυτό να το περνάτε στην υπερβολή του. Οι μέρες θα δώσουν συναντήσεις που θα σας πάνε πιο κάτω και σε μια πιο καθαρή και σωστή απόφαση!

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Τοξότης

Το ότι δεν μιλάτε με το άτομο που αγαπάτε ακόμη, δεν σημαίνει ότι τώρα έχετε χωρίσει. Πολλά και τα ζητήματα που πρέπει να κλείσετε στην εργασιακή σας καθημερινότητα…ίσως και κάποιοι να θελήσετε να πάτε σε μια νέα δουλειά που σας εκφράζει πολύ περισσότερο.

Αστρολογική Τύχη: ****/*

Αιγόκερως

Όσα και να έχετε συζητήσει με το πρόσωπο που αγαπάτε, ακόμη δεν τα έχετε δει να γίνονται πραγματικότητα.  Ίσως και να χρειαστεί από την δική σας την μεριά να κάνετε ένα διάλειμμα και να σκεφτείτε που και πότε θα βάλετε τα όρια σας.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Υδροχόος

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι έχετε κάνει μια λάθος ερωτική επιλογή. Αυτό φυσικά και άμεσα θα πρέπει να το διορθώσετε. Οι καταστάσεις που δεν σας αρέσουν ή που χρειάζονται βελτίωση θα πρέπει να έρθουν στην επιφάνεια και να λυθούν.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Ιχθείς

Σας διακατέχει μια εσωτερική λύπη, για όλα αυτά που τελικά δεν γίνονται από την μεριά του συντρόφου σας. Αυτό σαν φιλοσοφία είναι λάθος και θα πρέπει να κάνετε την καταλυτική σας κίνηση, για να φύγετε και να μην χάνεστε άλλο πια σε αδιέξοδες καταστάσεις.

Αστρολογική Τύχη: ***/**