Αστρολογικές Προβλέψεις – Η Πανσέληνος πλησιάζει και φέρνει αλλαγές

Με την αλλαγή του ζωδίου να είναι μόνο λίγες μέρες μακριά…και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιο που κυβερνά, είναι πιθανόν παλιές ερωτικές ιστορίες που έχει μείνει σε εκκρεμότητα, να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο.

Για όλους:

Κριός: Μάλλον πια είστε τελείως αδιάφοροι, για κάποιον που είναι μπλεγμένος σε μια τρίτη κατάσταση, και ζητά να είναι μαζί σας μέσα από αίολες υποσχέσεις.

 

 

Ταύρος: Οι ιδέες και η φιλοσοφία σας, είναι τελικά πολύ μακριά από αυτές που υπερασπίζεται το ταίρι σας. Αυτό από μόνο του, είναι κάτι που μπορεί και να σας ιντριγκάρει,  για να έρθετε και πιο κοντά.

Δίδυμοι: Δεν έχετε ακόμη ξεπεράσει έναν πιο παλιό σας έρωτα, κάτι που σαν μόνιμη πια κατάσταση, δεν σας αφήνει χώρο για να εισέλθει κάποια νέα προσωπικότητα στην καρδιά σας.

 

Καρκίνος: Υπάρχουν ακόμη κάποιες εκκρεμότητες από τον άνθρωπο που αγαπάτε, με κάποια άλλη παράλληλη του κατάσταση, που αν κάνετε λοιπόν λίγη υπομονή, θα λυθούν.

Λέων: Είσαστε μέσα σε πολλά θέματα απασχολημένοι, και ακόμη δεν έχετε αντιληφθεί έναν νέο έρωτα που κινείται δίπλα σας. Με το τέλος της πανσελήνου 15/09, θα έχετε αποκαλύψεις.

Παρθένος: Είστε σε μια φάση που νοσταλγείτε όλα αυτά τα καλά που περάσατε,  με την πρώην σχέση σας. Αυτά είναι και οι δικές σας εμπειρίες, για να βρείτε μια επόμενη ακόμη καλύτερη.

Ζυγός: Δεν είναι και η πιο κατάλληλη ημέρα, για να ανοίξετε συζητήσεις για αισθηματικά θέματα με το ταίρι σας. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, όλα θα έρθουν πιο στρωτά στις επιθυμίες σας.

Σκορπιός: Μην έχετε και τις υπέρογκες απαιτήσεις, από έναν νέο έρωτα. Μπορεί να υπάρχει ανάγκη για περισσότερη επαφή – επικοινωνία, αλλά ακόμη μην πιέζετε.

Τοξότης: Μην δείχνετε τόση κακή διάθεση και συμπεριφορά προς κάποιον που ανήκει στο παρελθόν σας, και τώρα κάνει την προσπάθεια του για επανασύνδεση. Αν δεν θέλετε μπορείτε να το πείτε!

Αιγόκερως: Οι μέρες μέχρι να συναντήσετε κάποιον που αγαπάτε πολύ, είναι λίγες. Κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό είναι και πιθανόν, να υπάρξουν ερωτικές εντάσεις.

Υδροχόος: Εσείς είστε μια από τις μεγαλύτερες αγάπες για κάποιον, που έχει βάλει σκοπό μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να σας επισκεφτεί και να κάνει μια απόπειρα επανένωσης.

Ιχθείς: Όλοι δικαιούνται μιας δεύτερης ευκαιρίας, και αυτό είναι κάτι που θα σας το προσφέρει ο πρώην σύντροφο σας, υπό την προϋπόθεση ότι θα ξεχάσετε τα παλιά οριστικά.