Η τράπουλα της Κατίνας – Ερωτικές προσεγγίσεις και επανασυνδέσεις

Ερωτικές προβλέψεις για τις επόμενες 1 – 4 εβδομάδες:

Κριός  Η Άγκυρα

Έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε μια καλή εικόνα γύρω από το άτομο  σας, που έχει τραβήξει ήδη την προσοχή του ατόμου που σας αφορά και εσάς! Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα υπάρξουν και κάποιες επικοινωνίες – συναντήσεις, που θα σας φέρουν πιο κοντά!


Ταύρος  Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Υπάρχουν μόνο θετικές εξελίξεις πια στα θέματα του συντρόφου σας, και μάλλον αυτό θα σας ανοίξει και τις πόρτες για να πάτε την κοινή σας αισθηματική ζωή, στο σημείο που τόσο καιρό ονειρεύεστε. Τώρα κοιτάξτε και πιο σοβαρά τα οικονομικά σας.

 

Δίδυμοι  Ο Ήλιος

Με την υπομονή εσείς δεν τα έχετε πια και τόσο καλά. Χρειάζεται άμεσα από την δική σας μεριά, να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας, στο άτομο που έχετε μέσα στην ζωή σας. Δεν θα περιμένετε πλέον κανέναν να ασχοληθεί μαζί σας.

 

Καρκίνος Το Δέντρο

Με διάφορους τρόπους, τώρα έχετε σκεφτείτε να κινήσετε την ερωτική προσοχή κάποιου ατόμου, που μπαινοβγαίνει στην ζωή σας, σε φιλικό ή και κοινωνικό επίπεδο. Με τα αστρολογικά να σας ευνοούν σίγουρα, θα καταφέρετε αυτόν τον μήνα, να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

 

Λέων Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσετε παραπάνω χρόνο στον άνθρωπο σας. Έχουν ήδη συμβεί πολλά και το μόνο που ζητάτε, είναι κάποιες πράξεις και απαντήσεις. Από το τέλος του μήνα, μερικοί ίσως και να αποφασίσετε να κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι.

Παρθένος Το Γράμμα

Πολλά αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας, και μάλλον τώρα είναι και το πιο καίριο χρονικό σημείο για να βρείτε τις ισορροπίες σας.  Σε όλα αυτά που σας έχουν τύχει, μεγάλη ευθύνη λοιπόν έχει και το παρελθόν σας, που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε.

 

Ζυγός  Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Με τον άνθρωπο σας, έχετε χαθεί. Τώρα θα πρέπει να βρείτε κοινούς δρόμους και δράσεις, για να ανανεώσετε την σχέση σας. Εσείς που ακόμη είστε ελεύθεροι, θα δεχτείτε μια μεγάλη και παρατεταμένη πολιορκία που θα σας γοητεύσει.

 

Σκορπιός Η Μπρατσέρα

Δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε εσείς. Τα δώρα του σύμπαντος είναι πολλά και τώρα θα έχετε τις ευκαιρίες, για να εξαργυρώσετε την υπομονή σας. Χρήμα και νέες αγάπες περιμένουν τους πάντες. Εσείς που προσφάτως έχετε χωρίσει, θα συναντηθείτε προσεχώς με τον πρώην σας.

 

Τοξότης Η Παιδούλα

Αναζητάτε την τελειότητα σε αυτά και αυτούς που έχετε δίπλα σας. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχουν βγει από σχέσεις ή τώρα κάνουν την μέγιστη τους προσπάθεια για να επανασυνδεθούν. Από τις 14/09 και μετά, όλα θα ευθυγραμμιστούν με τις δικές σας επιθυμίες.

Αιγόκερως  Αράλ –  Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Αποκλείεται εσείς με τον δύσκολο σας χαρακτήρα να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε κάποιον πρώην σας. Μπορεί αυτό το χρονικό διάστημα, να έχετε δεχτεί άπειρες προσεγγίσεις και προτάσεις, αλλά η καρδιά σας ακόμη είναι πικραμένη. Επιπροσθέτως θα έχετε και μια ευχάριστη οικονομική είδηση.

 

Υδροχόος  Ο Δρόμος

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, είναι μόνο καλές για όλα αυτά που σας προτείνει μια νέα γνωριμία. Αν είστε καιρό μόνοι σας, μην ενδώσετε ακόμη. Με το σύμπαν να σας ενισχύει σε κάθε τομέα, μόνο επιτυχίες θα έχετε τελικά.

 

Ιχθείς Η Κουκουβάγια

Οι φίλοι σας, θα στήσουν μια γέφυρα επικοινωνίας και συνάντησης, με το πρόσωπο που ακόμη αγαπάτε. Τώρα θα είναι και η ευκαιρία σας, για να επανασυνδεθείτε. Όλα τα αλλά καλύτερα να τα κρατήσετε μακριά από τα μάτια των τρίτων πλέον.