Το μήνυμα της Ταρώ σήμερα – Τετάρτη 11/09

Ερωτικές Προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Είσαστε μέσα σε πολλά ζητήματα ερωτικά μπερδεμένοι, και μάλλον έχετε χάσει και την προσωπική σας ισορροπία.  Μια αποστασιοποίηση από όλα, θα βοηθούσε να ξεκαθαρίσετε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :   ΤΟ ΑΡΜΑ

Έχετε ενδιαφερθεί σε μεγάλο βαθμό, για τα προβλήματα του συντρόφου σας, και κάπως έτσι εσείς οι δύο θα έρθετε πιο κοντά. Σίγουρα τα παλιά λάθη, θα ξεχαστούν και από τις δύο πλευρές.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Κάποια γεγονότα του παρελθόντος, δεν σας επιτρέπουν να ανοιχτείτε σε νέο κόσμο, για να ζήσετε μια νέα ερωτική ιστορία. Αυτό αλλάζει, από την ώρα που θα λήξει το φαινόμενο της Πανσελήνου.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Μπορεί να πιέζεστε επαγγελματικά, αλλά το θεμιτό αποτέλεσμα έρχεται και σας δίνει χρήμα, φήμη και πολλαπλασιασμό των συνεργασιών σας. Κάποια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία, ωστόσο θα προκύψει.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ :  ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Εκκρεμείς σας αισθηματικές καταστάσεις, θέλουν τις λύσεις τους. Δεν  υπάρχουν άλλα περιθώρια ανοχής από κανέναν, για τις δικές σας επιπολαιότητες.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Ο σύντροφος σας, θα έχει το επόμενο διάστημα κάποιες περισσότερες οικονομικές διευκολύνσεις, από την εργασία του, άρα και οι δικές σας υποθέσεις θα εξελιχθούν άμεσα.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

ΖΥΓΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι εργασιακές δυσκολίες που είχατε μέχρι τώρα, θα αρχίσουν σιγά – σιγά να ξεπερνιούνται και να σας φέρνουν πια σε μια οικονομική ισορροπία, μόνιμη!

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Όλα όσα σας έχει πει και υποσχεθεί ο άνθρωπος σας, τα έχει μέχρι τώρα τηρήσει στο 100%. Η ζυγαριά τείνει πια προς το δικό σας το μέρος, για τις δικές σας δράσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Η πέτρινη σας πια καρδιά, έχει κάνει κάποιον να μην εγκαταλείπει τις προσωπικές του προσπάθειες, και να θέλει να σας κατακτήσει. Σίγουρα σας έχει αυτό γοητεύσει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Κάποια άμεσα θέματα της σχέσης σας,  θέλει να σας αναφέρει το ταίρι σας, που πρέπει και αυτό να κάνει κάποιες αλλαγές, για να μπορείτε να είστε μαζί και όσο το δυνατόν καλύτερα.

 Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Αποφύγετε αυτό το διάστημα να κλείσετε σημαντικές επαγγελματικές συμφωνίες. Από τις 17/09 που όλα αλλάζουν για το ζώδιο σας, σίγουρα κυνηγήστε μεγάλα ψάρια.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΗΛΙΟΣ

Μπορείτε να λύσετε όλες τις παρεξηγήσεις και τις διαφορές σας, με το άτομο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά, και να βρείτε τον κοινό δρόμο για να είστε και πάλι μαζί.

Ερωτική Τύχη: 10/10