Ζώδια και Ωροσκόπιο – Τετάρτη 11/09

Για όλους:

 

Κριός

Θα πρέπει να βγάλετε από το μυαλό σας, όλα αυτά που σας βαραίνουν από το παρελθόν. Τώρα υπάρχουν γύρω σας και οι πιο σωστές – γόνιμες ημέρες, για να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την οικογένεια, τα οικονομικά και κάποιους φίλους που παραπονιούνται ότι σας έχουν χάσει.

Εύνοια Ζωδίου: +++


Ταύρος

Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε για πολύ ακόμη, την απάντηση από το πρόσωπο που αγαπάτε. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα έχετε επισκέψεις αλλά και θα ακούσετε αυτό που θέλετε. Είστε το αγαπημένο παιδί των άστρων άρα εκμεταλλευτείτε αυτή τη καλή περίοδο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Δίδυμοι

Δεν σας φταίει κανείς, που είστε ακόμη μόνοι σας. Τώρα που έχετε βάλει και κάποια τρίτα προβλήματα σε μια σειρά, μπορείτε να ανοίξετε περισσότερο τον κύκλο σας και να έρθετε σε επαφή με καινούργιο κόσμο. Επίσης, μια καλή οικογενειακή είδηση θα σας ανακουφίσει τα μέγιστα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Καρκίνος

Οι πιο πολλοί εκπρόσωποι του ζωδίου σας, έχουν πάρει την ώριμη απόφαση, να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία αλλά τελευταία, στον άνθρωπο τους, για να τους αποδείξει την αλήθεια των συναισθημάτων του. Μέσα σε αυτόν τον μήνα του Σεπτεμβρίου, θα κριθούν όλα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Λέων

Εάν έχετε δείξει την αισθηματική σας προτίμηση σε κάποιον, τώρα είναι και η ώρα για να κάνετε πίσω. Έχετε περάσει τα μηνύματα σας και χρειάζεται να περιμένετε για τις απαντήσεις, από την άλλη πλευρά.  Μέσα στο 2ο δεκαήμερο του μήνα, μερικοί από εσάς θα κάνουν ένα ταξίδι.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Παρθένος

Είστε το πιο συμπαθές και αγαπητό ζώδιο των ημερών, άρα εσείς που ακόμη δεν έχετε ταίρι, ανοίξτε τα μάτια σας καθώς πολλά καινούργια άτομα θέλουν να σας κερδίσουν. Ότι και να συμβεί, σίγουρα θα είναι απείρως καλύτερο από αυτά που έχετε ζήσει στο παρελθόν.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Ζυγός

Η κατάσταση μέσα στην αισθηματική σας σχέση, όλο και πιο θετικά θα εξελίσσεται πια. Το συντροφικό σας έτερο, έχει διάθεση για αλλαγές που εσάς τους δύο θα σας πάνε σε ένα πιο ασφαλές βήμα…ίσως και έναν γάμο. Χρήματα που περιμένετε καιρό, έρχονται μαζεμένα!

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Σκορπιός

Είστε πραγματικά περίεργοι για να μάθετε τι έχει κάνει, ο πρώην σας μετά τον χωρισμό σας. Προσοχή μόνο καθώς, μπορεί και να αποκαλυφθείτε. Με τόσους πλανήτες σε ανάδρομη τροχιά, όλα είναι πιθανόν και να συμβούν….ακόμη και να επανασυνδεθείτε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Τοξότης

Κάποιος που σας έχει ερωτευτεί εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θέλει να σας μιλήσει ανοιχτά και να σας κάνει προτάσεις δέσμευσης. Όπως και να είναι τώρα τα πράματα στην ζωή σας, εσείς καλείστε τα ακούσετε προσεχτικά τα πάντα, και στον δικό σας χρόνο να απαντήσετε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

Αιγόκερως

Μην δίνετε και άλλο χρόνο σε προσωπικότητες που δεν σας αξίζουν και αυτό, σας το έχουν αποδείξει με διάφορους τρόπους στο παρελθόν. Με την πανσέληνο να πλησιάζει, εσείς θα έχετε ποικίλα πλησιάσματα αλλά κρατήστε τα όρια σας ευδιάκριτα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Υδροχόος

Κάνετε πολλά πράματα και μάλλον αυτό έχει πλέον, κουράσει και την σχέση σας. Τώρα που θα βρείτε και λίγο παραπάνω χρόνο, φροντίστε τον άνθρωπο σας, που κάνει ότι μπορεί γενικότερα για να σας  υποστηρίξει. Τώρα θα δείτε και αλλαγές μέσα στην εργασία σας.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Ιχθείς

Μπορεί να είστε κάπως πιο διστακτικοί, για να κάνετε το πρώτο επικοινωνιακό βήμα με τον άνθρωπο που σας αφορά, αλλά είναι και ο μόνος τρόπος για να δείτε που πάει τελικά, όλη αυτή η ιστορία. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και κάποιες επαγγελματικές προτάσεις.

Εύνοια Ζωδίου: +++