14/09 Πανσέληνος….Αφροδίτη και Ερμής στον Ζυγό και όλα είναι πιθανά

Μια ιδιαίτερη Πανσέληνος πάνω στην Παρθένο 14/09, που θα επηρεάσει τον ψυχικό κόσμο των ζωδίων…και όχι μόνο.

Πιο τυχεροί όλων οι Γήινοι, που πιθανόν να δεχτούν επιστροφές από το ερωτικό τους παρελθόν, μέσα όμως από νέες προτάσεις – προσεγγίσεις.

Πιο αναλυτικά:

Κριός

Το εν λόγω αστρολογικό φαινόμενο δεν σας επηρεάζει, και σίγουρα μπορείτε να δράσετε απόλυτα ανενόχλητοι. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δείτε λάθος – προβληματικές συμπεριφορές … από τους τρίτους. Μέχρι και το τέλος της Πανσελήνου, κρατήστε διπλωματική συμπεριφορά.

Προσοχή στις πρωινές ώρες


Ταύρος

Δεν θα ξέρετε και εσείς τι να πρωτοκάνετε, με όλα αυτά που συντρέχουν στην σχέση σας. Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας κάνει κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις… που δεν τις περιμένετε σίγουρα. Μερικοί θα λάβουν μέχρι και προτάσεις γάμους.

Προσοχή στις μεσημεριανές ώρες

 

Δίδυμοι

Με τον Ερμή την ίδια μέρα 14/09 να περνάει στον αέρινο Ζυγό, εσείς θα βρεθείτε πάνω σε σημαντικές διλήμματα και μάλλον θα πιέσετε αρκετά  χρονικά τον ίδιο σας τον εαυτό, για να δώσει απαντήσεις. Πάντως μια τάση ανεξαρτησίας την έχετε από όλους και όλα!

Προσοχή στις πρωινές ώρες

 

Καρκίνος                 

Σίγουρα κάθε Πανσέληνος σας αφορά. Τώρα πρέπει να βρείτε και πιο εμπεριστατωμένα τι σας ενοχλεί μέσα στην αισθηματική σας ζωή, και να έρθετε πιο κοντά στην λύση του. Μέσα στα πολλά που έχετε να κάνετε είναι να δείτε και κάποιους καλούς σας φίλους, που σας έχουν επιθυμήσει.

Προσοχή στις απογευματινές ώρες

Λέων

Μην δίνετε και τόσες πολλές αναφορές και λεπτομέρειες,  για την προσωπική σας ζωή, σε άτομα που απλά είναι περίεργα… και έχετε πάντα κατά νου, ότι δεν είναι όλοι φίλοι σας. Ότι πρόβλημα και να υπάρχει με τον άνθρωπο σας, μόνο εσείς μπορείτε να βρείτε την λύση.

Προσοχή στις απογευματινές ώρες

 

Παρθένος

Εσείς με όλο το φως της Πανσελήνου επάνω σας, μπορείτε πραγματικά να πετύχετε ότι έχετε τόσο καιρό σχεδιάσει. Ακόμη και κάποιες δυσκολίες που είχατε με τον άνθρωπο σας, τώρα θα  μπουν σε μια σειρά. Οικονομικά από το τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα δείτε θεαματικές διαφορές.

Προσοχή στις βραδινές ώρες

 

Ζυγός

Υπάρχουν πολλά θέματα, μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας που πρέπει αυτές τις τόσο καλές αστρολογικά ημέρες, να λύσετε με το άτομο που αγαπάτε. Θα δοθούν και οι σχετικές ευκαιρίες για να μιλήσετε ή και βρεθείτε. Εστιάστε μόνο στο παρόν και στο μέλλον… όλα τα άλλα ξεχάστε τα.

Προσοχή στις απογευματινές ώρες

 

Σκορπιός

Υπάρχει ένα τεράστιο δίλημμα στο μυαλό του συντρόφου σας, μετά από όλα αυτά που συζητήσατε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πιθανόν και να πρέπει να δώσετε εσείς από την μεριά σας κάποιες παραπάνω διευκρινιστικές απαντήσεις. Και στα εργασιακά σας, σας περιμένουν σημαντικές εκπλήξεις.

Προσοχή στις μεσημεριανές ώρες

 

Τοξότης

Είστε τα ζώδια που ενδιαφέρονται μόνο για την ζωή τους, και δεν τους νοιάζουν τα γύρω σχόλια και κουτσομπολιά. Με αυτήν λοιπόν την ψυχολογία, θα πρέπει να κινηθείτε και σε φιλικές παρέες που ενδέχεται, αυτές τις ημέρες, να ακούσετε διάφορες πληροφορίες για τον πρώην σας.

Προσοχή στις απογευματινές ώρες

 

Αιγόκερως

Μην δεχτείτε να κάνετε μια εύκολη επανασύνδεση, μόνο και μόνο επειδή αυτό το χρονικό διάστημα… είστε εντελώς μόνοι σας. Γνωρίζετε και εσείς οι ίδιοι, ότι τίποτα ακόμη σε αυτό το άτομο δεν έχει αλλάξει…  και μόνο στο τέλος τον χρόνο σας θα έχετε χάσει.

Προσοχή στις βραδινές ώρες

Υδροχόος

Είναι μια πανσέληνος που θα σας αποκαλύψει πολλά μυστικά… και όχι μόνο του ατόμου που σας αφορά. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έχετε φλερτ – πολιορκία από μια φιλική σας προσωπικότητα, που τώρα θα βρει το θάρρος να σας πλησιάσει περισσότερο.

Προσοχή στις μεσημεριανές ώρες

 

Ιχθείς

Είναι σημαντικό για το άτομο που αγαπάτε, να μιλήσετε πιο καθαρά πια και οι δύο σας για τις προθέσεις σας. Όποιο και να είναι το πρόβλημα ή και παράπονο σας, σίγουρα μην διστάσετε να το εκφράσετε. Δρομολόγια και ευκολίες, για όσους μένουν μακριά.

Προσοχή στις πρωινές ώρες