Οι κάρτες της τράπουλας ΣΦΙΓΓΑ προβλέπουν το άμεσο μέλλον.

Ζωδιακές προβλέψεις για μέχρι και το τέλος του Σεπτεμβρίου:

Κριός – ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, έχει ζητήματα και επιθυμεί να τα συζητήσει μαζί σας. Εσείς αυτήν την εποχή έχετε την πλήρη εύνοια του σύμπαντος, άρα μπορείτε να κάνετε πολλά και για  πολλούς. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα 16-09, δράστε και για κάποιο οικονομικό σας ζήτημα.

Ταύρος – ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Σας ανοίγονται πόρτες για να κάνετε αλλαγές μέσα στην ζωή σας, και σίγουρα αυτό θα παρασύρει θετικά και την ερωτική σας σχέση, που έχει μείνει στάσιμη για μεγάλο χρονικό διάστημα.  Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα τύχουν και νέων φλερτ που θα απογειώσουν την διάθεση τους.

 

Δίδυμοι – Η ΣΦΙΓΓΑ

Μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα. Τώρα που ξέρετε ότι το συντροφικό σας έτερο έχει προβλήματα με τα οικονομικά του, σαφώς και μπορείτε να βοηθήσετε στο βαθμό που θέλετε. Εσείς που έχετε σχέσεις εξ αποστάσεως θα καταφέρετε αυτό το διάστημα να συναντηθείτε.

 

Καρκίνος – Η ΑΣΤΡΑΠΗ  

Δεν είστε τα ζώδια που θα εξαρτηθείτε, από κάποια σχέση. Πόσο μάλλον τώρα που οι περισσότεροι από εσάς, έχουν μια προβληματική προσωπική ζωή, που χρειάζεται λύσεις. Αυτά σαν συζήτηση με τους δικούς σας ανθρώπους, μόνο θα σας εκθέσουν, άρα αποφύγετε το!

Λέων – Η ΔΙΠΛΗ ΚΑΡΔΙΑ

Οι σκέψεις του ατόμου που έχετε καιρό τώρα μέσα στην καρδιά σας, θα αποκαλυφθούν και μαζί θα έρθουν και οι συγκεκριμένες του προτάσεις, για δέσμευση. Είστε σε μια εποχή που και τα επαγγελματικά σας δεδομένα, θα αλλάξουν μέσα από πρόοδο και προαγωγές!

 

Παρθένος – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην ασχολείστε με αυτά που ακούτε για τον πρώην σας. Δεν έχει νόημα, ακόμη και από περιέργεια να χάνετε τον χρόνο σας. Από τα μέσα του Σεπτεμβρίου και μετά, όσοι ακόμη είστε ελεύθεροι, θα δεχτείτε τα ερωτικά πυρά ενός… φίλου ή συνεργάτη σας!

 

Ζυγός – Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Μια πιο αναλυτική και σοβαρή συζήτηση, θέλει να σας κάνει ο σύντροφος σας, καθώς όλα τα παλιά πια που σας εμπόδιζαν… να εξελιχθείτε σαν ζευγάρι, τώρα λήγουν. Σκεφτείτε τα πάντα, καθώς μέχρι το τέλος του χρόνου… οι περισσότεροι θα παντρευτούν.

 

Σκορπιός – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Μέσα σε αυτήν την νέα γνωριμία που τρέχει αυτό το χρονικό διάστημα, απλά κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην λέτε τόσα πολλά. Ακόμη είναι νωρίς για να μιλήσετε για το μέλλον. Το μόνο καλό είναι, ότι η εμπειρία που έχετε πια από το παρελθόν σας, βοηθάει στις τελικές σας αποφάσεις.

 

Τοξότης – ΤΟ ΜΩΡΟ

Δεν συμβαίνουν συχνά μεγάλοι έρωτες σε εσάς. Τώρα πιθανόν και να σας πλησιάζει ένας που ούτε καν μπορείτε να φανταστείτε. Ένα φιλικό σας πρόσωπο αυτό που θέλει, είναι

Αιγόκερως – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεχτείτε κάτω από σοβαρότητα να ακούσετε τι θέλει από εσάς ο σύντροφος σας, και θα καταλάβετε που ακριβώς έχετε κάνει λάθος. Τώρα θα χρειαστεί και από την δική σας την μεριά, να μιλήσετε ανοιχτά και να θέσετε τυχόν όλα τα παράπονα σας.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΝΗΣΙ

Κάτι έχετε καταλάβει λάθος με τον άνθρωπο που είστε τώρα μαζί. Πιθανόν και να μην μπορείτε πια να συνεννοηθείτε, αλλά ότι και να φταίει, μπορείτε να το ξεπεράσετε. Από το τέλος του Σεπτεμβρίου, μερικοί θα προχωρήσουν και πιο επίσημα.

 

Ιχθείς – ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Έχετε άφθονό χρόνο στην διάθεση σας, για να μπορέσετε να δώσετε βαρύτητα στην οικογένεια και στα οικονομικά σας. Οι έρωτες ίσως να σας έχουν απογοητεύσει αλλά μερικοί από το ζώδιο σας, αυτές τις ημέρες την Πανσελήνου θα έχετε επιστροφές.