Ζωδιακές Συναστρίες – Παρελθόν και παρόν συνυπάρχουν!

Πολλές και σημαντικές οι αλλαγές που τρέχουν αυτήν την εποχή, στον αστρολογικό θόλο…με πιο σημαντική την ταυτόχρονη κίνηση των Ερμή και Αφροδίτη στον Ζυγό στις 14/09…και ταυτόχρονα με την Πανσέληνο.

Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

Κριός : Αρκετά τα θέματα, που πρέπει να ρυθμίσει το ταίρι σας, με το παρελθόν του, και όποιες πόρτες έχει αφήσει εκεί ανοιχτές. Εσείς καλύτερα να μην παρέμβετε πουθενά.

Ταύρος : Η ρομαντική διάθεση, που υπάρχει μέσα τον δεσμό σας,  σίγουρα σας καθησυχάσει και σας κάνει ήδη να χτίζετε τα όνειρα σας, για το επόμενο διάστημα.

Δίδυμοι : Είσαστε αγαπητοί στην οικογένεια και τα περιβάλλοντα του ανθρώπου σας, και αυτό είναι κάτι που το έχετε καταφέρει μέσα από την παρατεταμένη σας προσπάθεια.

Καρκίνος : Δεν σας φτάνει ούτε και σας παρηγορεί, το να σας προσφέρει τα ελάχιστα ο άνθρωπος σας.  Μια πιο σοβαρή συζήτηση σε ήπιο κλίμα, θα έδινε σίγουρα λύσεις.

 

Λέων : Το προφίλ σας είναι το καλύτερο μέσα στον εργασιακό σας χώρο, και έτσι θα πρέπει να συνεχίσετε. Σχόλια, κουτσομπολιά αφήστε τα για τους άλλους.

Παρθένος : Προσπαθείτε να δώσετε κάποια παραπάνω βοήθεια, στον σύντροφο σας, που είναι σε μια δύσκολη οικονομική ή ψυχολογική κατάσταση.

Ζυγός : Τα βλέπετε όλα μέσα από μεγεθυντικό φακό, και αυτό σας κάνει και αγχώνεστε πολύ περισσότερο. Ίσως και σε κάποια να είσαστε υπερβολικοί. Ασχοληθείτε και με την εργασία σας.

Σκορπιός : Μια νέα σχέση – γνωριμία, σίγουρα απαιτεί τον χρόνο της για να δείξει ποια θα είναι η πορεία της.  Εσείς σίγουρα πρέπει να δώσετε χρόνο και χώρο σε όλες τις πλευρές.

Τοξότης : Η καθημερινότητα σας, έχει γεμίσει από άτομα που σας θέλουν ερωτικά. Εσείς, θα πρέπει να είστε προσεχτικοί με ποιον θα κάνετε κάτι αισθηματικό.

Αιγόκερως : Ο μήνας σίγουρα τρέχει υπέρ σας. Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο και σας δίνουν την άνεση, για να δημιουργήσετε τις προδιαγραφές για μια καλύτερη ζωή.

Υδροχόος : Αυτά που έχετε κάνει στην σχέση σας, είναι πολλά και αληθινά. Αυτό είναι και η βάση για να σκεφτείτε μια δέσμευση- γάμο- οικογένεια.

 

Ιχθείς : Οι δράσεις που θα σας έρθουν από τον άνθρωπο σας, δηλώνουν ότι είστε πολύ κοντά, σε κάτι που θα κλείσει μόνιμα το ενοχλητικό παρελθόν του. Εσείς απλά παρατηρήστε τις εξελίξεις.