Το μήνυμα της Ταρώ σήμερα – Σαββάτο 14/09

ΚΡΙΟΣ :  Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Μιλάτε με νόημα και με ευθύτητα στον άνθρωπο που αγαπάτε και αυτό είναι κάτι, που θα σας κάνει σαν αγαπημένο και ταιριαστό πια ζευγάρι, να οριστικοποιήσετε τις μεταξύ σας αποφάσεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΑΥΡΟΣ :  Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Η ζωή περνάει και εσείς θα πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε, τι κάνατε λάθος και τι σας έκαναν οι άλλοι. Αυτό είναι ένα σκεπτικό που μόνο σας καθυστερεί από νέες γνωριμίες, που ήδη  σας κοιτούν!

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Αποδεδειγμένα είστε τα πιο έξυπνα ζώδια του κύκλου, και με αυτό ανά χείρας, θα πρέπει να βρείτε τους ευφάνταστους και ξεχωριστούς τρόπους, για να σαγηνεύσετε την ερωτική προσοχή του προσώπου που σας αρέσει.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μην κάνετε τόσο θόρυβο γύρω σας και μην δίνετε τόση ένταση, κάθε φορά που ζηλεύετε. Ο άνθρωπος σας, έχει ήδη κουραστεί με αυτήν την παρατεταμένη κατάσταση. Λάβετε τα μέτρα σας.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Οι μνήμες σας είναι ακόμη ζωντανές από έναν πρόσφατο σας χωρισμό, που όμως ακόμη δεν έχετε πιστέψει ότι όλα έχουν τελειώσει. Αφήστε την άλλη πλευρά, αν θέλει να επανεκτιμήσει το θέμα αυτό.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Ο σύντροφος σας, έχει κάνει κάποιες αλλαγές στην εργασιακή του καθημερινότητα και θέλει να σας έχει ενήμερους για όλα. Ίσως και να χρειαστεί για ένα μικρό διάστημα να λείψει, λόγω ταξιδιών.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΖΥΓΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Η αχαριστία πραγματικά σας τρελαίνει. Αν το έχετε δει αυτό ήδη μια φορά, σε κάποιον, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το ξανακάνει. Είναι στο δικό σας το χέρι, να μείνετε ή να φύγετε άμεσα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μην κάνετε άλματα από την μια σχέση στην άλλη, καθώς έτσι μόνο σε μεγαλύτερο αδιέξοδο θα βρεθείτε. Μια μικρή ανάπαυλα, σίγουρα θα μπορούσε να σας βοηθήσει να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Έχετε στείλει κάποια μηνύματα μέσω τρίτων στον πρώην σας, αλλά ακόμη δεν έχει ανταποκριθεί. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα αυτού, να περιμένετε την όποια επικοινωνιακή του κίνηση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Είσαστε πραγματικά στα όρια σας, και αυτό είναι κάτι που για ακόμη μια φορά, το έχει προκαλέσει η λάθος συμπεριφορά και οι περίεργοι τρόποι του ανθρώπου σας. Συζητήστε άμεσα για λύσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Κυοφορούνται έρωτες και συναισθήματα γύρω σας, και εσείς ακόμη δεν έχετε καταλάβει τίποτα. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε και πιο αποκαλυπτικά πλησιάσματα – επικοινωνίες.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΙΧΘΕΙΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Το σύμπαν θα αρχίσει να μοιράζει ευκαιρίες σε όλους του ζωδίου σας, έτσι ώστε και η προσωπική και η επαγγελματική σας ζωή, να βρει και πάλι την πορεία σας, και μακριά από τα παλιά λάθη.

Ερωτική Τύχη: 8/10