16-22/09 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Η καινούργια εβδομάδα, θα φιλοξενήσει όψεις Τριγώνου μεταξύ Άρη και Πλούτωνα, κάτι που σίγουρα δεν θα αφήσει κανένα ζώδιο … στην ηρεμία του, με την καλή έννοια! Η εσώτερη φωνή για αλλαγές, θα φέρει και το ποθητό αποτέλεσμα.

Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Κριός :

Θέλετε να κάνετε κάποιες μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές, μέσα στην ερωτική σας ζωή, που ίσως και να σας δώσουν και πάλι τον αέρα της ανανέωσης που τόσο χρειάζεστε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ταύρος :

Αν κάνετε κάποια πιο σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, θα δείτε ότι όλα μπορούν σιγά – σιγά να αλλάξουν και να μπορέσετε και πάλι, να βρείτε τους κανονικούς σας ρυθμούς.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Δίδυμοι :

Πολλά τα άτομα που είναι γύρω σας και θέλουν την απόλυτη σας προσοχή. Το ιδανικό θα ήταν αυτήν την εποχή, να εστιάσετε πάνω στην εργασία σας, που έχει πολλά να σας αποδώσει.

 

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Καρκίνος :

Τίποτα σε αυτήν την ζωή δεν είναι εύκολο και τσάμπα. Είναι μόνο στο δικό σας το χέρι, να φέρετε τις καταστάσεις ερωτικές και επαγγελματικές εκεί που εσείς θέλετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Λέων :

Κάποιες πληροφορίες θα έρθουν, που θα αφορούν ένα πρώην αγαπημένο πρόσωπο, που θέλει να σας ξανά- πλησιάσει. Ίσως και μια επανασύνδεση ήδη να είναι στα σκαριά.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Παρθένος :

Με τον Ερμή να κάνει τις καλύτερες αστρολογικές συμμαχίες με την Αφροδίτη, όλα τα χωρισμένα ζευγάρια, θα βρουν την οδό της επανένωσης, ίσως και κάτι περισσότερο.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ζυγός :

Η εργασία σας, σας ηρεμεί και σας κάνει να εκτονώνετε όλη αυτήν την συσσωρευμένη ενέργεια που έχετε μέσα σας. Οι έρωτες και τα μεγάλα πάθη, είχαν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Σκορπιός :

Υπάρχει ένας τόσο άσκοπος ανταγωνισμός μέσα στην σχέση σας, που έχει ήδη δημιουργήσει άσχημα αισθήματα και στις δύο πλευρές. Έχει έρθει η ώρα των αποφάσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Τοξότης :

Η ερωτική – παιχνιδιάρικη διάθεση που υπάρχει μέσα στον χώρο του επαγγέλματος σας, πιθανόν και να σας έχει βάλει μέσα σε κουτσομπολιά, που πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Αιγόκερως :

Κάποια λόγια – προτάσεις  σας, δεν έχουν γίνει κατανοητά από τον άνθρωπο σας, που έχει σκοπό μέσα στις επόμενες ημέρες, να σας μιλήσει και να ξεκαθαρίσετε τα πάντα.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Υδροχόος :

Έχετε μεγάλη ευαισθησία στην οικογένεια σας, και αυτό ίσως και κάποιον να τον έχει ενοχλήσει. Δηλώστε από τώρα τα προγράμματα και τους ρυθμούς σας, προς μελλοντική αποφυγή παρεξηγήσεων.

Ζώδιο ή Ωροσκόπος Ιχθείς :

Πρέπει να δώσετε την προσοχή σας στα οικονομικά σας, που έχουν πάρει την μόνιμη άνοδο, και που μπορούν μέχρι και το τέλος του μήνα, να σας έχουν βγάλει από τα προβλήματα σας.