Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Κυριακή 15/09

Ερωτικές προβλέψεις:

 

ΚΡΙΟΣ :  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Κέρδος θα έχετε μέσα από την στάση αναμονής  που συνειδητά κρατάτε, από το άτομο που θέλετε. Μόνο έτσι, μέσα από την απουσία σας, θα καταλάβει τι πρέπει τώρα να κάνει, για να είστε και πάλι μαζί.

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

ΤΑΥΡΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι κόντρες που έχετε σε κάθε επίπεδο με τον σύντροφο σας, τελικά σας έχουν βγει σε κάτι θετικό. Και οι δύο χαρακτήρες έδειξαν τις αληθινές τους προθέσεις, άρα ξεκινάτε και πάλι από μια καλή βάση.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Μην χαλάτε την καρδιά σας για κανέναν. Έχετε άλλωστε τόσα πολλά να κάνετε αυτή την εποχή, που δεν έχετε καν χρόνο να σκεφτείτε τα παλιά. Νέα αγάπη από τον Οκτώβριο, θα σας πλησιάσει.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ηθελημένα έχετε βάλει τον εαυτό σας, σε θέση παρατηρητή. Αυτή η νέα γνωριμία, που σας έχει προκύψει από τον χώρο της εργασίας σας, σας έχει προκαλέσει και μια αισθηματική αναστάτωση.

Ερωτική Τύχη: 8/10

 

ΛΕΩΝ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Αν τελικά δεν ξέρετε όλο το παρελθοντικό παρασκήνιο του ατόμου που αγαπάτε, μην κάνετε δύσκολες ερωτήσεις και σίγουρα ακόμη  μην δίνετε συμβουλές. Οι χρόνος θα σας φέρει πολλές πληροφορίες.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Οι αλυσιδωτές αντιδράσεις, που έχετε μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, από την μεριά του περιβάλλοντος του ανθρώπου σας, ίσως και να σας προειδοποιεί για τις καταστάσεις που μέχρι τώρα αγνοείτε.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Δεν σηκώνετε το κεφάλι από τα εργασιακά σας, και αυτό είναι κάτι που έχει παραξενέψει τον άνθρωπο σας.  Σας έρχονται παράπονα απολύτως δικαιολογημένα. Κάντε τις διορθώσεις σας.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Το μέλλον σας με την παρούσα σχέση που έχετε, είναι αμφίβολο… και το ξέρετε. Εξετάστε όλα τα ενδεχόμενα, μιλήστε με το ταίρι σας, και βρείτε τις λύσεις που εξυπηρετούν και τις δύο πλευρές.

Ερωτική Τύχη: 10/10

ΤΟΞΟΤΗΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Οι φίλοι και οι αγαπημένοι σας, δεν θέλουν να σας βλέπουν μόνους πια. Ίσως και κάτι να σχεδιάζουν, γύρω από μια νέα γνωριμία. Μην το αρνηθείτε…. ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να προκύψει!

Ερωτική Τύχη: 9/10

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Μέρες χαράς και αισθηματικής ανάτασης, που θα φέρουν και πολλές καταστάσεις στην επιφάνεια για να λυθούν. Αυτό αφορά και  παλιές σας ερωτικές ιστορίες, που ακόμη σας θέλουν.

Ερωτική Τύχη: 8/10

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Όλα έχουν πάρει τον δρόμο που ζητάτε. Αυτό που απομένει είναι να κάνετε και τα δέοντα, για να ξεμπλέξτε λίγο ακόμη τα οικονομικά σας δεδομένα, και μετά είστε ελεύθεροι, να περάσετε και σε αισθηματικές δεσμεύσεις.

Ερωτική Τύχη: 9/10

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΟΧΤΩ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Πρέπει να δείτε την ερωτική σας ζωή λίγο, πιο χαλαρά. Το ότι είστε ακόμη μόνοι, είναι και κάτι που δηλώνει ότι είστε τα άτομα, που δεν θα κάνουν εκπτώσεις, απλά και μόνο για να είναι κάπου.

Ερωτική Τύχη: 10/10