Ζώδια και Ωροσκόπιο – Κυριακή 15/09

Ζωδιακές Προβλέψεις:

Κριός

Υπάρχει μια ιδιαίτερη ένταση,  το τελευταίο χρονικό διάστημα με το άτομο που αγαπάτε, αλλά από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα ξεπεραστεί μόνιμα. Όσοι έχουν χωρίσει, πιθανόν και το ίδιο χρονικό διάστημα, να δεχτούν προτάσεις επανασύνδεσης που θα τους παραξενέψουν!

Εύνοια Ζωδίου: ++


Ταύρος

Μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, έχουν προκύψει κάποιες συμπάθειες που τείνουν να γίνουν μέχρι και ερωτικές. Το μόνο καλό είναι, ότι οι περισσότεροι είστε μόνοι σας, άρα μπορείτε να καλωσορίσετε στην ζωή σας, μια νέα αισθηματική σχέση.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Δίδυμοι

Όσο και να το αρνείστε το μυαλό σας, είναι ακόμη δοσμένο στον πρώην σας. Οι παρέες σας πάντως το επόμενο χρονικό διάστημα θα κάνουν ότι  καλύτερο μπορούν για να σας βοηθήσουν, να έρθετε σε επαφή. Εσείς μόνο έχετε τον τελευταίο λόγο.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Καρκίνος

Υπάρχουν ακόμη ζητήματα και μικρά εμπόδια, από την μεριά του ατόμου που αγαπάτε… και μάλλον θα χρειαστεί να δείξετε την κατανόηση και την υπομονή σας. Από το τέλος του Σεπτεμβρίου και μετά, θα έχετε και κάποιες σαφείς απαντήσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Λέων

Τα επαγγελματικά σας θα πάνε πολύ καλύτερα και αυτό, θα φέρει και την γαλήνη μέσα στον οικογενειακό σας κύκλο! Από τους λίγους που έχετε μείνει εργένηδες, πολλοί θα έχουν μια φρέσκια προσέγγιση από μια πιο παλιά τους γνωριμία.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Παρθένος

Πλέον … μην δίνετε καμία σημασία σε άτομα και καταστάσεις που είναι μακριά από αυτά που εσείς πρεσβεύετε. Τώρα θα χρειαστεί να ενδυναμώσετε τον ίδιο σας τον εαυτό και να δώσετε παραπάνω βαρύτητα στην εργασία σας, που έχει άνοδο.

Εύνοια Ζωδίου: +

 

Ζυγός

Για τους δικούς σας λόγους, θα συνεχίσετε να αρνείστε τις προτάσεις κάποιου ατόμου από τον κύκλο σας! Από το παρελθόν σας, έχετε ακόμη ανοιχτές εκκρεμότητες. Καλό θα ήταν τώρα που το σύμπαν σας ευνοεί, να δράσετε προς όλες τις κατευθύνσεις.

Εύνοια Ζωδίου: ++

Σκορπιός

Δεν χρειάζεται … να πείτε τα πάντα στον νέο σας σύντροφο. Δώστε τον χρόνο σας σε οικογένεια και εργασία που θα σας αποδώσουν τα μέγιστα. Οι ελεύθεροι θα βρουν καινούργιο έρωτα, στο πρόσωπο κάποιου φίλου.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Τοξότης

Δεν είναι στην δική σας φιλοσοφία, να δίνετε δεύτερη ευκαιρία σε παλιές αισθηματικές υποθέσεις. Είναι μια εποχή που θα μπείτε μέσα σε νέους κύκλους και γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν υπερβολικά.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

Αιγόκερως

Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, με όλα και όλους! Υπάρχουν άτομα που έχουν ήδη με τον τρόπο τους δείξει το ερωτικό τους ενδιαφέρον. Εσείς που τώρα έχετε τη σχετική γνώση, φερθείτε ανάλογα και χωρίς καθόλου βιασύνες.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Υδροχόος

Είστε ασταμάτητοι σε αυτά που θέλετε! Δεν σας νοιάζει τι λεν και τι σχολιάζουν οι τρίτοι. Η νέα σας σχέση μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη και ιδιαίτερη… αλλά μόνο εσείς ξέρετε πως πρέπει να κινήσετε τα νήματα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

Ιχθείς

Οι συζητήσεις που θα σας ανοίξει ο σύντροφος σας, είναι για το κοινό σας μέλλον. Οι συνθήκες ανάμεσα σας, είναι ιδανικές! Πιθανόν και να καταφέρετε μέσα στο τρέχον έτος πολλοί από εσάς, να διορθώσετε τα οικονομικά σας μόνιμα.

Εύνοια Ζωδίου: ++