Ζώδια και Ωροσκόπιο – Παρασκευή 20/09

Ζωδιακές Προβλέψεις:

 

ΚΡΙΟΣ : Είσαστε στο μεταίχμιο μιας μεγάλης αγάπης, που έχει πραγματικά αλλάξει την ζωή σας, σε κάθε τομέα και διάσταση. Το διάστημα μέχρι και το τέλος του μήνα θα σας δώσει και μεγάλη οικονομική άνεση.  Εσείς που έχετε χωρίσει, λίγη υπομονή και κάτι αλλάζει σίγουρα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ : Δεν έχετε ευκαιρίες για να πάτε πίσω σε μια πιο παλιά σας αισθηματική υπόθεση, και να συζητήσετε πιο σοβαρά. Αφήστε τα για το 1ο 10ήμερο του Οκτωβρίου. Από τα πολλά που έχετε προσπαθήσει στα οικονομικά – εργασιακά σας, θα έχετε θετικό αποτέλεσμα.

 Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Θέλετε να ακούσετε με μεγάλη προσοχή όλα αυτά, που έχει να σας πει ο άνθρωπος σας, και μετά από σκέψη, να δώστε και εσείς τις απαντήσεις σας. Σε δεύτερο τόνο, οι όποιες  εκκρεμότητες από το παρελθόν σας θα πρέπει να λήξουν.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα χρειαστεί να κάνετε κάποια δρομολόγια, που θα έχουν το καλό … ότι θα δείτε τον άνθρωπο σας, που μένει μακριά. Από τον νέο μήνα, θα καταφέρετε αυτό το πρόβλημα να το λύσετε μόνιμα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΛΕΩΝ : Η ζωδιακή σας ευγένεια και οι τρόποι σας οι αριστοκρατικοί, έχουν κάνει κόσμο και λαό να σας ποθεί. Μέσα στις επόμενες ημέρες –εβδομάδες, οι αποκαλύψεις θα σας εκπλήξουν. Ακόμη και ένα φιλικό πρόσωπο, θα σας αποκαλύψει συναισθήματα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Έχετε εγκαταλείψει πια τις προσωπικές σας προσπάθειες  για να επανασυνδεθείτε, με το πρώην ταίρι σας. Καιρός πια, να δώσετε προσοχή σε δουλειά και κοινωνική ζωή. Επίσης, κάποια νέα πρόσωπα έρχονται στον δρόμο σας και θα σας ανανεώσουν.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΖΥΓΟΣ : Τίποτα μέσα στην σχέση σας δεν εννοείται. Όλα είναι πάντα ρευστά, και μάλλον αυτή η παρατεταμένη κατάσταση, σας έχει κουράσει. Τα άστρα σας σπρώχνουν για αλλαγές σε κάθε επίπεδο. Οι ελεύθεροι, θα τύχουν ερωτικών δράσεων… από κάποιο γνώριμο τους πρόσωπο.

Εύνοια Ζωδίου: +

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Αν κάτι έχει συμβεί μέσα στην σχέση σας, και είστε εσείς οι υπεύθυνοι, θα πρέπει άμεσα να κινητοποιηθείτε και να βρείτε τον τρόπο να διώξετε το κενό. Το ταίρι σας, για ακόμη μια φορά, περιμένει από εσάς τις σωστές λύσεις.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Τα παραδείγματα της ζωής των άλλων, δεν χρειάζεται εσείς να τα μιμηθείτε. Αυτό που ζείτε στο τώρα, είναι ιδανικό και ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Στην εργασία σας, μην δώσετε συνέχεια σε παρεξηγήσεις και διάφορα ανυπόστατα κουτσομπολιά.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Αν δεν μιλήσετε πιο ειλικρινά στον άνθρωπο σας, δεν θα μπορέσει ποτέ να καταλάβει – μαντέψει τι θέλετε και αναμένετε εσείς, από την σχέση αυτή. Οι συζητήσεις του Σαββατοκύριακου θα βάλουν πολλά στην θέση τους.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Έχετε κατηγορήσει τον αγαπημένο σας για πολλά, αλλά ακόμη δεν έχετε δει και κάποια σημαντική βελτίωση. από την δική του πλευρά. Μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει. Αφήστε τους τρίτους και μιλήστε εσείς όσο πιο ειλικρινά μπορείτε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΙΧΘΕΙΣ : Εκφράζεστε χωρίς να φοβάστε …για όλα.  Αυτό είναι και το δυνατό σας χαρτί, που θα κάνει μια νέα –εξέχουσα γνωριμία. να σας πολιορκήσει παρατεταμένα. Είναι θέμα λίγων εβδομάδων, εσείς να ξεκινήσετε μια νέα ποιοτική σχέση.

Εύνοια Ζωδίου: ++