23-29/09 Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Οι σκέψεις και  η ζωή των άλλων, δεν θα πρέπει να σας αφορούν, ειδικά αυτήν την χρονική περίοδο, που είστε 100% δοσμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μια ερωτική υπόθεση θα σας δυσκολέψει από τον καινούργιο μήνα, αλλά μόνο για λίγο.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Μην επιμείνετε και τόσο πολύ σε μια συνάντηση, με τον άνθρωπο που θέλετε, αν βλέπετε ότι από την μεριά του προβάλει πολλές αντιρρήσεις και εμπόδια. Υπάρχουν καταστάσεις που ακόμη δεν ξέρετε και πιθανόν και να χρειάζονται τον χρόνο τους, για να αποκαλυφθούν.

 Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Εσείς κάνετε τον λαγό, για να προλάβετε να έχετε τα πάντα έτοιμα, και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όσο πιο χαρούμενα μπορείτε. Βρείτε χρόνο για εσάς. Από τον νέο μήνα, θα έχετε και κάποια σπουδαία ανοίγματα στον επαγγελματικό σας τομέα.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Δεν υπάρχουν τόσο καθαρές προθέσεις από τον αγαπημένο σας, για να μεταβείτε σε κάτι πιο σταθερό ή επίσημο. Μην περιμένετε αιώνια για κάποια αλλαγή.  Οι μέρες θα φέρουν και κάποιες καλές οικονομικές ειδήσεις στον δρόμο σας!

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΛΕΩΝ :  Ευχάριστη η ημέρα, όπου και θα δείτε αλλαγές σημαντικές μέσα στο επάγγελμα σας. Χρήματα και ειδήσεις, για κάποιες νέες συνεργασίες σας χτυπούν την πόρτα. Φίλοι σύντομα θα σας επισκεφτούν.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ένας συναισθηματικός δεσμός, δεν είναι ποτέ αρνητικός ή θετικός. Εσείς πρέπει να καταλάβετε, αν είστε συμβατοί ή όχι με το άλλο άτομο. Οι ελεύθεροι, θα βρουν μια ευκαιρία, για να ξανα – φτιάξουν την ζωή τους. Η οικογένεια σας, σε κάτι θα σας υποστηρίξει.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΖΥΓΟΣ : Ο σύντροφος σας, σας έχει κολακέψει πάρα πολύ για τα επιτεύγματα σας, αυτό τον τελευταίο καιρό, και μάλλον σας έχει πιάσει ανησυχία. Λάθος, απλά το εννοεί.  Θα πρέπει να αποβάλετε κάποια στιγμή όλα τα άσχημα του παρελθόντος.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Πάρτε τις πρωτοβουλίες στα δικά σας χέρια και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα, θα είναι αυτό που ακριβώς, έχετε στο μυαλό σας. Έπρεπε να το είχατε κάνει, πιο νωρίς.  Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις, θα υποχωρήσουν μέσα από την βοήθεια δικών σας ανθρώπων.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Προσπαθήστε να στηρίξετε τα σχέδια σας, χωρίς να κάντε πολλές και γύρω- γύρω ανακοινώσεις, καθώς όλοι σας βλέπουν υπερβολικά ανταγωνιστικά. Από τον καινούργιο μήνα, θα έρθουν βοήθειες από τους οικείους σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Μένετε άπραγοι και σιωπηλοί, μέσα στον εργασιακό σας χώρο, καθώς βλέπετε ότι υπάρχουν πολλές αλληλοκατηγορίες και παρασκήνιο. Στην αισθηματική σας ζωή, θα χρειαστεί να κάνετε μια πιο σοβαρή συζήτηση.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Λύνονται σιγά-σιγά τα προβλήματα και τα εμπόδια, που σας προκαλούσαν καταστάσεις από το παρελθόν σας. Ο Οκτώβριος έρχεται με τα καλύτερα, για εσάς. Μια νέα γνωριμία, θα σας γοητεύσει και θα σας ανατρέψει τις σκέψεις από το άτυχο σας παρελθόν.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ : Θέλετε να κάνετε έναν απολογισμό, πιο έντονο για τις χαμένες ερωτικές υποθέσεις του τελευταίου καιρού. Δεν θα προλάβετε, πλησιάζει μια δυναμική επανασύνδεση. Εσείς θα πρέπει να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά…. σε όλα τα επίπεδα.

Εύνοια Ζωδίου: ++