Ερωτική Χαρτομαντεία HAL – Ανακοινώσεις που θα σοκάρουν.

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός – ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Εσείς που έχετε πάρει επικοινωνιακές πρωτοβουλίες, μέχρι στιγμής… για να προσεγγίσετε κάποιο άτομο που σας αφορά αισθηματικά, μάλλον θα πρέπει να δείξετε λίγο παραπάνω υπομονή, καθώς μπορεί να περνάτε και από ένα σχετικό τσεκάρισμα! Τίποτα στην αγάπη δεν είναι εύκολο.


Ταύρος – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Μην ακούτε τι κάνουν οι άλλοι μέσα στις σχέσεις τους… που πιθανόν και να μην είναι και αλήθεια. Τώρα εσείς που έχετε κάποιο επικοινωνιακό πρόβλημα καλείστε να μην πιέσετε, παρά μόνο να αφήσετε παραπάνω χρόνο για εξηγήσεις και λύσεις.

 

Δίδυμοι – ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Υπάρχει στην ζωή σας ένας καινούργιος σχετικά άνθρωπος, που δείχνει ότι ενδιαφέρεται να σας γνωρίσει σε έναν πιο ιδιαίτερο βαθμό. Μπορεί να μην είστε ακόμη έτοιμοι, αλλά από τον νέο μήνα που θα έχετε και περισσότερο χρόνο κάτι θα αλλάξει.

 

Καρκίνος – Ο ΑΝΤΡΑΣ     

Έχετε αναλάβει πάρα πολλές υποχρεώσεις και πιθανόν και να μην δίνετε τώρα τον απαιτούμενο χρόνο, για να αφιερώσετε στον άνθρωπο σας. Πιθανόν και να σας έρθουν παράπονα, που θα πρέπει να ικανοποιήσετε το συντομότερον δυνατόν.

 

Λέων – Η ΑΣΤΡΑΠΗ

Ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα, μέσα στην οικονομική και την οικογενειακή του ατόμου που σας αφορά, αλλά ακόμη θέλετε να δώσετε χρόνο, για να υπάρξουν οι σχετικές αλλαγές. Από τις αρχές του Οκτωβρίου, σίγουρα κάτι θα βελτιωθεί.

Παρθένος –  ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Δεν θα αφήσετε τίποτα να χαθεί και στην τύχη του, σε αυτήν την ερωτική σχέση! Μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με τον άνθρωπο σας, αλλά όχι κάτι που μπορεί να σας χωρίσει. Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε νέα και επισκέψεις του.

 

Ζυγός – Η ΚΑΡΔΙΑ

Κλείστε τα αυτιά και τις προσλαμβάνουσες σας, σε όλα αυτά που ακούτε από τον γύρω κόσμο για τον άνθρωπο σας. Ξέρετε ότι έχετε στο παρελθόν δώσει δικαιώματα, αλλά τώρα έχετε την πρακτική ευκαιρία, όλα να τα διορθώσετε και αυτό να είναι μόνιμο.

 

Σκορπιός – Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν θα περιμένετε κανέναν. Ξέρετε ότι τα πράματα επί του παρόντος δεν μπορούν να αλλάξουν… και σίγουρα ο χρόνος σας, είναι απλά πολύτιμος.  Από το τέλος της επόμενης εβδομάδας, θα έχετε εκπλήξεις από τον οικονομικό σας τομέα.

Τοξότης – ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Αισθάνεστε μόνοι, αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να ανακινήσετε τις καταστάσεις από το παρελθόν. Έτσι και αλλιώς θα πρέπει να δώσετε παραπάνω τώρα σημασία σε άτομα που έχουν την ανάγκη σας, από την εργασία , τους φίλους και την οικογένεια σας.

Αιγόκερως – Η ΚΟΡΩΝΑ

Προσγειωθείτε και θα δείτε ότι το άτομο που έχτε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο, ίσως και να μην είναι τελικά αυτό που έχετε φανταστεί. Ήδη το ένστικτο σας, σας λέει πολλά και έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο, για να το ακούσετε σοβαρά.

 

Υδροχόος – ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΘΟΣ

Αν σας νοιάζει η εικόνα σας, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, για αρχή είναι σταματήσετε να φλερτάρετε και να ανοίγετε το πράσινο φως σε όποιον σας πλησιάζει. Είστε σε μια μέτρια ψυχολογία αυτό τον καιρό, αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι λύση.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Εσείς που έχετε αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα χωρίσει, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί, στις επικοινωνιακές κινήσεις που κάνετε.  Η άλλη πλευρά, έχει πάρει τα μηνύματα σας, για επανασύνδεση και σύντομα θα ανταποκριθεί.