Η τράπουλα της Κατίνας – Ερωτικές προβλέψεις Οκτωβρίου

Οι τελευταίες ημέρες του Σεπτεμβρίου, είναι γεμάτες συμπαντικές ενέργειες, που θα βοηθήσουν την πλειοψηφία των ζωδίων, προκειμένου να εξελίξουν την προσωπική τους ζωή, όπως την έχουν φανταστεί.

Για όλους:

 

Κριός  Τα Άνθη

Αν υπάρχουν απορίες περί των συναισθημάτων, του ατόμου που έχετε  μέσα στο μυαλό σας, καλό θα ήταν μέσα από την διπλωματική επικοινωνιακή σας οδό, να εκμαιεύσετε τις σχετικές απαντήσεις. Είστε από τα ζώδια που φέτος, θα ζήσετε σημαντικά γεγονότα στην προσωπική σας ζωή, μόνο δώστε λίγο χρόνο!

Τυχερή ημερομηνία : 22/10

Ταύρος Η Άγκυρα

Μην προσπαθείτε με όλους τους τρόπους, να τραβήξετε την προσοχή του προσώπου που έχετε ερωτευτεί… αλλά ακόμη δεν έχετε λάβει την απόκριση που θέλετε. Από το δεύτερο 10ήμερο του Οκτωβρίου, θα αλλάξουν τα δεδομένα και εσείς θα βρεθείτε με το πάνω χέρι.

Τυχερή ημερομηνία : 28/10

 

Δίδυμοι Το Ερωτικό Γράμμα

Εσείς που είστε μόνοι καιρό τώρα, καλύτερα να είστε πιο δεχτικοί σε προτάσεις που σας έρχονται από άτομα που έχουν ήδη μέσα στο μυαλό σας κάποια βαρύτητα. Επίσης, μια οικογενειακή – κληρονομική υπόθεση λήγει υπέρ σας.

Τυχερή ημερομηνία : 29/10

 

Καρκίνος Ζαρά – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Μην κολλάτε σε καταστάσεις που ανήκουν στο παρελθόν σας. Χρειάζεται τώρα να δείτε με μια πιο καθαρή ματιά τι χρειάζεται να κάνετε έτσι ώστε να ανοίξουν και πάλι τα μονοπάτια της αγάπης, και να βρεθείτε με έναν καινούργιο άνθρωπο.

Τυχερή ημερομηνία : 31/10

 

Λέων  Η Καμήλα

Οι μνήμες που ακόμη υπάρχουν στο μυαλό σας, έχουν να κάνουν με το παρελθόν και όλα αυτά τα υπέροχα που τότε ζήσατε. Μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου, θα έχετε βρει τις ευκαιρίες για να μπορέσετε κάποιες καταστάσεις να τις αναβιώσετε.

Τυχερή ημερομηνία : 27/10

Παρθένος Η Κουκουβάγια

Οι επανασυνδέσεις, είναι κοντά για εσάς, και μάλλον τώρα θα χρειαστεί και να δείξετε την έντονη σας προσωπικότητα και πόσο έχετε αλλάξει. Επίσης, μια οικονομική ιστορία που σας έχει ταλαιπωρήσει μήνες τώρα, θα λάβει τέλος και εσείς θα βρεθείτε με πολλά χρήματα ανά χείρας.

Τυχερή ημερομηνία : 21/10

 

Ζυγός  Μίντα – Η Χανούμισσα του Σμαραγδιού

Κάποιες συζητήσεις έρχονται από το ταίρι σας, που έχει κάποιες έντονες ανασφάλειες για το μέλλον σας. Πιθανόν και κάποιοι από εσάς, να λάβουν μια πρόταση γάμου! Πριν να δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις, σκεφτείτε τα πάντα διεξοδικά.

Τυχερή ημερομηνία : 29/10

 

Σκορπιός Ο Ήλιος

Όλος ο καινούργιος μήνας, θα έχει ερωτικές εκπλήξεις για εσάς. Χωρισμένοι με συνοπτικές διαδικασίες, θα είναι και πάλι μαζί, αλλά και μερικοί που τώρα βιώνουν τις δυσκολίες της χιλιομετρικής απόστασης, θα τις λήξουν και θα είναι μαζί και μόνιμα.

Τυχερή ημερομηνία : 30/10

 

Τοξότης Η Παιδούλα

Το συντροφικό σας έτερο, θα σας φέρει μεγάλες και σημαντικές εκπλήξεις.  Οι προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος, θα λήξουν και τώρα ανενόχλητοι θα μπορέσετε να συνεχίσετε την πορεία σας μέχρι και σε μια συγκατοίκηση ή και γάμο.

Τυχερή ημερομηνία : 27/10

 

Αιγόκερως Σελάνα – Το Τζαν του Εβένου

Μη συγκρίνετε τον εαυτό σας, με κανέναν άλλο… απλά και μόνο επειδή αυτή είναι η τωρινή αισθηματική σας κατάσταση. Είναι όλο λάθος και καλείστε να κάνετε τις σωστές σας κινήσεις για να βγείτε μόνιμα από αυτό το αδιέξοδο. Σίγουρα θα τα καταφέρετε.

Τυχερή ημερομηνία : 23/10

Υδροχόος Το Δέντρο

Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο για να έχετε την εύνοια του ατόμου που αγαπάτε. Ξέρει τα συναισθήματα σας, και ζητάει έμμεσα χρόνο για να ξεμπερδέψει με κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν του… ίσως και το παράλληλο του παρόν.

Τυχερή ημερομηνία : 24/10

 

Ιχθείς Ταγκραλ – Ο Σουλτάνος του Ρουμπινιού

Τίποτα δεν μπορεί να τρέξει και να εξελιχθεί, αν και εσείς από την δική σας την μεριά δεν κάνετε κάτι περισσότερο, από το να απαιτείτε. Το σύμπαν σας διευκολύνει με οικονομική άνοδο και επιτυχίες. Τώρα είναι και το σωστό χρονικό σημείο για να δράσετε.

Τυχερή ημερομηνία : 25/10