Κλασσική τράπουλα – Προβλέψεις για όλους

Για όλους:

 

Κριός: 9 Καρό

Όλα όσα έχετε να κάνετε αυτό το διάστημα, πιθανόν και να έχουν μια μικρή καθυστέρηση, καθώς ένα οικογενειακό σας θέμα θα σας χρειαστεί σαν παρουσία! Από τις αρχές του Οκτωβρίου, όλα θα έρθουν έτσι όπως τα έχετε προγραμματίσει.

Ταύρος: 7 Σπαθί

Δεν χρειάζεται να δίνετε και τόση πολλή σημασία, σε καταστάσεις που δεν έχουν να κάνουν άμεσα με την δική σας την ζωή. Τώρα που έχετε τις δυναμικές και την ωριμότητα, ίσως και ένα μικρό διάλλειμα από όλα και όλους, να σας ωφελούσε.

 

Δίδυμοι: 5 Καρό

Δεν είστε εσείς για να έρχεστε σε δεύτερη θέση, όσο και να αγαπάτε. Τώρα που τα πράματα είναι πιο ξεκάθαρα μέσα στην ζωή σας, εσείς θα πρέπει να θέσετε τους όρους και τις προθέσεις σας.

 

Καρκίνος: 8 Σπαθί

Μέσα στην καινούργια εβδομάδα, θα έχετε μια είδηση από μια παλιά σας ερωτική υπόθεση, που τώρα μόνο υπάρχουν και οι κατάλληλες προδιαγραφές, για να μπορέσετε να είστε μαζί. Εσείς σίγουρα θα πρέπει να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους.

Λέων: 6 Μπαστούνι

Μέσα στους χώρους που κινείστε υπάρχουν διάφορα άτομα, που έχουν κατά καιρούς δείξει το ρομαντικό τους ενδιαφέρον. Από το τέλος του μήνα και μετά ίσως και να έρθουν από κάποιους πιο ξεκάθαρες προτάσεις.

 

Παρθένος: 3 Καρό

Αφήστε το παρελθόν, να φύγει από το παρόν σας. Δεν έχετε χρόνο αλλά ούτε και διάθεση πια για να ασχολείστε με ληγμένες καταστάσεις. Υπάρχουν γύρω σας άτομα που θέλουν να σας γνωρίσουν, άρα δώστε τους την ευκαιρία.

 

Ζυγός: 3 Μπαστούνι

Από σήμερα και μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, θα δεχτείτε ερωτικά πυρά, από κάποιον που κατά καιρούς, έχει δηλώσει ότι έχει αισθήματα για εσάς. Σκεφτείτε τα πάντα πριν αποφασίσετε ή απαντήσετε.

Σκορπιός: 4 Σπαθί

Οι δρόμοι σας είναι ανοιχτοί, και πρέπει να δώσετε τώρα τον καλύτερο σας εαυτό, για αυτά που σας πλησιάζουν. Μερικοί θα έχουν επαγγελματικές ευκαιρίες και κάποιοι άλλοι τον άνθρωπο που θέλουν στην ζωή τους και μόνιμα.

 

Τοξότης: 5 Κούπα

Κάποια οικογενειακά σας ζητήματα, έχουν πια βρει την λύση τους και χρειάζεται τώρα εσείς, να δώσετε παραπάνω χρόνο και χώρο στην προσωπική σας ζωή, που την έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα.

 

Αιγόκερως: 2 Καρό

Από όλα αυτά που έχετε ακούσει από το άτομο που σας θέλει, μάλλον έχετε πεισθεί να δώσετε τελικά και στους δύο σας μια ευκαιρία για να γνωριστείτε καλύτερα. Το σύμπαν υποστηρίζει νέες σχέσεις ακόμη και πορεία σε γάμο.

 

Υδροχόος: 8 Κούπα

Εσείς με αυτά που έχετε περάσει στο ερωτικό σας παρελθόν, έχετε την ανάγκη να μείνετε και λίγο μόνοι σας, έτσι ώστε να έρθετε και πάλι στην ισορροπία σας. Χρήματα από παλιότερες επενδύσεις έρχονται.

 

Ιχθείς: 2 Σπαθί

Φροντίστε όλα τα θέματα που συσχετίζονται με την αισθηματική σας σχέση, αυτές τις ημέρες που θα δείτε περισσότερο τον άνθρωπο σας, να τα συζητήσετε και μέχρι όλα να βρουν τις πρακτικές τους λύσεις.