Ζώδια και Ωροσκόπιο – Τρίτη 01/10

ΚΡΙΟΣ : Οι σκέψεις και  η ζωή των άλλων, δεν θα πρέπει να σας αφορούν, ειδικά αυτήν την χρονική περίοδο, που είστε 100% δοσμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια. Σίγουρα από τον νέο μήνα, κάτι θα αλλάξει στην ζωή σας καταλυτικά και όπως ακριβώς το έχετε σχεδιάσει.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΤΑΥΡΟΣ : Μην επιμείνετε και τόσο πολύ σε μια συνάντηση, με τον άνθρωπο που θέλετε, αν βλέπετε ότι από την μεριά του προβάλει πολλές αντιρρήσεις και εμπόδια. Ίσως και να χρειαστεί για λίγο ακόμη να κάνετε υπομονή και να ψάξετε για περισσότερα στην εργασία σας.

 Εύνοια Ζωδίου: ++

ΔΙΔΥΜΟΙ : Εσείς κάνετε τον λαγό, για να προλάβετε να έχετε τα πάντα έτοιμα, και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όσο πιο χαρούμενα μπορείτε. Βρείτε χρόνο για εσάς. Από τα τέλη του Ζυγού, πολλοί από εσάς, θα λάβουν προσκλήσεις για μια ερωτική σχέση!

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Δεν υπάρχουν τόσο καθαρές προθέσεις από τον αγαπημένο σας, για να μεταβείτε σε κάτι πιο σταθερό ή επίσημο. Μην περιμένετε αιώνια για κάποια αλλαγή.  Βάλτε άμεσα τα όρια σας, και αν κάτι δεν ολοκληρωθεί, απλά αποχωρήστε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΛΕΩΝ :  Ευχάριστη η ημέρα, όπου και θα δείτε αλλαγές σημαντικές μέσα στο επάγγελμα σας. Χρήματα και ειδήσεις, για κάποιες νέες συνεργασίες σας χτυπούν την πόρτα. Τώρα είναι και το σωστό χρονικό διάστημα, για να κινηθείτε και στην ερωτική σας ζωή.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ένας συναισθηματικός δεσμός, δεν είναι ποτέ αρνητικός ή θετικός. Εσείς πρέπει να καταλάβετε, αν είστε συμβατοί ή όχι με το άλλο άτομο. Οι μέρες έχουν εξαιρετικές όψεις για όλα τα γήινα ζώδια, άρα ενεργοποιηθείτε και μην κάθεστε παθητικά.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΖΥΓΟΣ : Ο σύντροφος σας, σας έχει κολακέψει πάρα πολύ για τα επιτεύγματα σας, αυτό τον τελευταίο καιρό, και μάλλον σας έχει πιάσει ανησυχία. Λάθος, απλά το εννοεί.  Δεν χρειάζεται εσείς να σκέφτεστε όλα τα αρνητικά σενάρια, ένεκα του άτυχου σας παρελθόντος.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Πάρτε τις πρωτοβουλίες στα δικά σας χέρια και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που ακριβώς, έχετε στο μυαλό σας. Έπρεπε να το είχατε κάνει, πιο νωρίς.  Το ταίρι σας, είναι έτοιμο να ακολουθήσει αυτά που θα του προτείνετε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ : Προσπαθήστε να στηρίξετε τα σχέδια σας, χωρίς να κάντε πολλές και γύρω- γύρω ανακοινώσεις, καθώς όλοι σας βλέπουν υπερβολικά ανταγωνιστικά. Στην οικογένεια σας, θα υπάρξουν ανακοινώσεις οικονομικές που θα σας εκπλήξουν.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Μένετε άπραγοι και σιωπηλοί, μέσα στον εργασιακό σας χώρο, καθώς βλέπετε ότι υπάρχουν πολλές αλληλοκατηγορίες και παρασκήνιο.  Οι μέρες είναι μόνο καλές, για να καταφέρετε κάποιες αλλαγές μέσα στην αισθηματική σας ζωή.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Λύνονται σιγά-σιγά τα προβλήματα και τα εμπόδια, που σας προκαλούσαν καταστάσεις από το παρελθόν σας. Ο Οκτώβριος, έρχεται με τα καλύτερα, για εσάς. Δείτε πιο σοβαρά την αισθηματική σας σχέση, που χρειάζεται περισσότερη φροντίδα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΙΧΘΕΙΣ : Θέλετε να κάνετε έναν απολογισμό, πιο έντονο για τις χαμένες ερωτικές υποθέσεις του τελευταίου καιρού. Δεν θα προλάβετε, πλησιάζει μια δυναμική επανασύνδεση. Μόνο αυτήν την φορά, να βάλετε τα όρια και τους όρους σας, από την αρχή.

Εύνοια Ζωδίου: ++