Οι κάρτες των Αγγέλων – Αποκαλύψεις για όλους

Ζωδιακές προβλέψεις για τις επόμενες 2 εβδομάδες:

 

 Κριός   Οι Ιδέες και η Έμπνευση

Δηλώνετε έτοιμοι για να κάνετε κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές που σας έχει ζητήσει το συντροφικό σας έτερο, και σίγουρα θα βάλουν και την πορεία αυτού του δεσμού, στην τελική ευθεία για γάμο κτλ. Σε όλες αυτές τις καλές εξελίξεις μην αφήσετε κανέναν να αναμιχθεί.

Ταύρος  Η Ελευθερία

Πολλά τα καινούργια φλερτ και οι σημαντικές γνωριμίες, που έχετε κάνει μέσα σε αυτό το διάστημα. Είναι κάτι που σας έχει φτιάξει και την διάθεση. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι σας, είναι και μια κατάλληλη περίοδος, για να δείτε την αισθηματική σας ζωή, λίγο πιο σφαιρικά.

 

Δίδυμοι  Η Μουσική  

Σίγουρα ένας μήνας, που έχει πολλές και διαφορετικές απαιτήσεις από εσάς. Κυρίως στα ερωτικά σας θέματα, μην κάνετε ακόμη κάτι καταλυτικό, καθώς το έτερον σας ήμισυ, θέλει να σας κάνει κάποιες καινοτόμες προτάσεις. Οικονομικά θα έχετε άνοδο και ευκαιρίες πολλές.

 

Καρκίνος  Το Ρομαντικό Ειδύλλιο

Οι φίλοι σας, έχουν την καλή και ειλικρινή διάθεση, θα σας βοηθήσουν με κάθε τρόπο, να φέρετε πιο κοντά σας το άτομο που θέλετε. Οι μέρες έχουν τις ευκαιρίες και πολλές οι εξελίξεις που θα σας εντυπωσιάσουν. Στην εργασία σας, αποφύγετε το παρασκήνιο!


Λέων  Η Φύση

Κινηθείτε πιο σοβαρά με τον άνθρωπο σας, αν χρειαστεί. Οι μέρες θα σας δώσουν και τα οικονομικά κίνητρα-ευκολίες, για να κάνετε όλα αυτά που έχετε ονειρευτεί. Ακόμη και όσοι από εσάς, περνούν μια φάση χωρισμού, σίγουρα θα έχουν καλά μαντάτα.

 

Παρθένος  Η Νέα Αγάπη

Δεν θα αφήσετε και πάλι περιθώριο στο παρελθόν σας, να σας ενοχλήσει. Τώρα που έχετε καταλάβει όλα τα γεγονότα, το μόνο που σας χρειάζεται είναι να βρείτε τρόπους που θα πάτε την ζωή σας πιο κάτω. Οι έρωτες  θα έρθουν μέσα στην εποχή του Σκορπιού!

 

Ζυγός  Ο Φύλακας Άγγελος

Δεν θα κάνετε άλλα πια πειράματα με την καρδιά και το μυαλό σας. Είστε σε μια κρίσιμη φάση, που οι αποφάσεις σας, θα ακουμπήσουν και όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Κυρίως στα αισθηματικά, ακόμη μην τάξετε κάτι που δεν μπορείτε να δώσετε.

Σκορπιός Το Ησυχαστήριο

Μέσα από τον διπλωματικό σας λόγο, μόνο μπορείτε να φέρετε πίσω το άτομο που αγαπάτε.  Όλα τα άλλα ξεχάστε τα. Οι μέρες θα δώσουν μεγάλες χαρές σε ζευγάρια, μέσα από ανακοινώσεις γάμου και ερχομό απογόνων. Χρήματα που έχετε ξεχάσει, σας πλησιάζουν.

 

Τοξότης  Η Δύναμη

Αυτές οι μπερδεμένες και τυπικές συμπεριφορές που έρχονται από το άτομο, που ακόμη αγαπάτε, σύντομα θα παύσουν. Τώρα χρειάζεται να είστε πιο συγκεκριμένοι, σε αυτά που ζητάτε. Οι καταστάσεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, σίγουρα θα σας δικαιώσουν.

 

Αιγόκερως  Η Αρμονία

Κάποιες στιγμές, αισθάνεστε απόλυτα δικαιωμένοι, και μάλλον τώρα θα δείτε και τις θετικές αντιδράσεις του ατόμου, που έχετε δίπλα σας. Προτάσεις για νέα ξεκινήματα θα έχουν οι χωρισμένοι σύντροφοι, που ακόμη ζητούν να είναι μαζί.

Υδροχόος  Η Υλοποίηση

Το να χάνετε τον χρόνο σας, μόνο με την ευχή και την ελπίδα, ότι η δύσκολη συμπεριφορά του συντρόφου σας, μάλλον δεν σας ωφελεί τελικά πουθενά. Μιλήστε πιο ανοιχτά, και δώστε τις αποφάσεις μέσα σε ένα πλαίσιο που δεν θα αδικεί κανέναν.

 

Ιχθείς  Ο Εορτασμός

Ειδήσεις μόνο καλές θα έχετε από τον αγαπημένο σας, που το μόνο που αποζητά, είναι να είστε μαζί και χωρίς άλλες καθυστερήσεις. Εσείς από την δική σας την μεριά, φροντίστε να είστε σωστοί, σε κάποιες οικονομικές συναλλαγές, με τους οικείους σας.