Ζώδια και Ωροσκόπιο – Δευτέρα 07/10

Ζωδιακές Προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Οι πρώτες ημέρες του μήνα, σας βρίσκουν σε μια εξαιρετική διάθεση, που απορρέει, από τα ανοδικά και σταθεροποιημένα πια οικονομικά σας, και τον άνθρωπο σας, που σας στηρίζει σε όλα τα βήματα σας. Στην οικογένεια σας, έχετε κάποιες κληρονομικές υποθέσεις, που θα σας δικαιώσουν.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΑΥΡΟΣ : Οι απαγορευμένοι έρωτες είναι για εσάς, πια ξεχασμένες ιστορίες. Οι εποχές και οι ηλικίες επίσης αλλάζουν, καθώς και οι απαιτήσεις όλων, και πόσο μάλλον οι δικές σας. Στην εργασία σας, κρατήστε αυτές τις ημέρες, χαμηλούς τόνους και μην χάνεστε μέσα σε σχόλια και κουτσομπολιά.

 Εύνοια Ζωδίου: +

ΔΙΔΥΜΟΙ : Αδικείτε τον εαυτό σας, με το να συνεχίζετε να υπερασπίζεστε αυτήν την αισθηματική σχέση που έχετε. Σκεφτείτε τι πλέον σας προσφέρει, και ποια είναι η πορεία σας. Δεν χρειάζεται, εσείς και όλα αυτά που έχετε περάσει και κερδίσει έτσι απλά να τα θυσιάσετε.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Δεν έχετε καθόλου διάθεση, αλλά ούτε και σας περισσεύει χρόνος για να εξηγείτε και να εξηγείστε σε άτομα, που στο παρελθόν σας, δεν είχαν ποτέ κάτι να σας προσφέρουν. Έχετε τώρα και κάποια ζητήματα μέσα στους επαγγελματικούς σας χώρους… να επιλύσετε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΛΕΩΝ : Υπάρχουν κάποιες ανακρίβειες σε αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας, και αυτό είναι κάτι που σας έχει ήδη βάλει σε μια διαδικασία να ψάξετε, το τι πραγματικά συμβαίνει. Ότι φυσικά και να ανακαλύψετε καλύτερα να το κρατήσετε για εσάς… και μέχρι να πάρετε αποφάσεις.

Εύνοια Ζωδίου: +

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ζητάτε την ηθική επιβεβαίωση από τον άνθρωπο σας. Θα την έχετε μαζί με ότι άλλο πλέον χρειάζεται η σχέση σας, για να γίνετε και πάλι ένα αγαπημένο ζευγάρι. Σίγουρα τώρα, θα διορθώσετε και τις σχέσεις σας με άτομα του οικείου σας περιβάλλοντος.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

ΖΥΓΟΣ : Είσαστε το συναισθηματικό καταφύγιο, για έναν πρώην σας, που θέλει να γυρίσει και πάλι μέσα στην σχέση σας.  Μάλλον θα πρέπει και να σας πείσει πρώτα. Επίσης, κάποια θολά σημεία μέσα σε φιλίες και γνωριμίες, καλύτερα να τα τερματίσετε άμεσα.

Εύνοια Ζωδίου: ++

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  Υπάρχουν κάποιες επικοινωνιακές κόντρες και εντάσεις, μέσα στον εργασιακό σας χώρο, που θα οδηγήσουν σε μόνιμες ρήξεις. Κρατηθείτε μακριά από όλα αυτά. Στην σχέση σας, μιλήστε άμεσα και πιο συγκεκριμένα για τις μελλοντικές σας προθέσεις.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΤΟΞΟΤΗΣ :  Οι συμπεριφορές σας έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, να είναι άκρως προβληματισμένος για το μέλλον σας. Προφανώς, για ακόμη μια φορά τον έχετε πιέσει πολύ. Δεν ξέρετε ακόμη τι έχει γίνει πραγματικά και σε άλλους τομείς της ζωής του, άρα να είστε προσεχτικοί.

Εύνοια Ζωδίου: ++

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η διάρκεια αυτής της σχέσης που έχετε, δεν είναι ακόμη αρκετή για να αισθανθείτε ότι υπάρχει μια σταθερή βάση, για να κάνετε κάποια συγκατοίκηση – γάμο. Από τα μέσα του μήνα, θα έχετε πιο σοβαρές συζητήσεις, που θα φωτίσουν το μονοπάτι σας.

Εύνοια Ζωδίου: +++

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Μέσα στον Οκτώβριο, θα υπάρξουν πολλές και δυναμικές αλλαγές, στον επαγγελματικό σας τομέα, όπου και θα σας δώσουν τις ευκαιρίες, να φτιάξετε περισσότερο και την προσωπική σας ζωή. Ακόμη και σε γάμο – οικογένεια μπορείτε να φτάσετε.

Εύνοια Ζωδίου: +++

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Μπορεί να είσαστε μόνοι, αλλά τουλάχιστον το απολαμβάνετε. Από το τρίτο 10ήμερο του μήνα και μετά, θα πλησιάσουν και κάποιοι ιδιαίτεροι έρωτες. Εσείς μόνο ξέρετε που πρέπει και πως, να δώσετε το πράσινο φως!

Εύνοια Ζωδίου: +++