Ερωτικό Ωροσκόπιο – Σκέψεις και πράξεις των ζωδίων

Προβλέψεις για το επόμενο 15μερο:

 

Κριός :

Αισθάνεστε ότι το ταίρι σας, αυτόν τον καιρό και λόγω των επαγγελματικών αναγκών του, σας παραγκωνίζει. Μιλήστε του και θα καταφέρετε να στρώσετε και πάλι το καλό κλίμα μεταξύ σας.

Ταύρος :

Μην κολλάει το  μυαλό σας μόνο στα παλιά. Αν συνεχίσετε έτσι αναμένοντας κάποια είδηση από τα παλιά, ίσως και να χάσετε στο τώρα τις συναισθηματικές ευκαιρίες, που σας πλησιάζουν.

Δίδυμοι :

Σε μια κοινωνική εκδήλωση που έχετε καλεστεί, θα κάνετε μια καινούργια γνωριμία- φιλία που ίσως μέσα από το πέρας του χρόνου να γίνει ένας έρωτας, μια αγάπη δυνατή.

Καρκίνος :

Έχετε κάνει μια πρώτη κουβέντα με το ταίρι  σας για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν αν τελικά επιθυμείτε και οι δύο μεριές, μέσα στους επόμενους μήνες, να κάνετε κάτι περισσότερο.

Λέων :

Δεν είστε ακόμη και σε όλα έτοιμοι, για να μπείτε σε σχέσεις σοβαρές και εσείς από την δική σας μεριά, να δώσετε ότι χρειάζεται. Μάλλον η εποχή, σας εμπνέει περισσότερο για εργασία και δημιουργία.

Παρθένος :

Αυτά που περιμένετε από τον άνθρωπο σας, ακόμη ούτε καν στον ορίζοντα  δεν φαίνονται. Μάλλον θα πρέπει να το συζητήσετε και να δείτε τι θα κάνετε και με ποιον τρόπο.

Ζυγός :

Το ότι έχετε κάποια σχέση δεν σημαίνει ότι και αυτή, απαραίτητα πρέπει να προχωρήσει και σε κάτι πιο  σοβαρό. Τουλάχιστον αυτό να το ξεκαθαρίσετε από τώρα.

Σκορπιός :

Με αυτά τα ερωτικά παιχνίδια που συνέχεια καταπιάνεστε, μάλλον δεν μπορείτε να δέσετε την ζωή σας, με κάποιον άνθρωπο και μόνιμα.  Δείτε τι τελικά εσείς θέλετε.

Τοξότης :

Πολλά λόγια και υποσχέσεις, έχετε μαζέψει από διάφορους που είναι γύρω σας,  και αποζητούν την αποκλειστικότητα της καρδιάς σας. Από το επόμενο διάστημα, θα δείτε και ποιοι είναι από όλους αυτούς, οι σοβαροί.

Αιγόκερως :

Η μέρα έχει πολλές εκπλήξεις για εσάς και τα οικονομικά σας δεδομένα. Από όλα αυτά που έχετε κάνει στο παρελθόν, τα περισσότερα θα αρχίσουν να σας αποδίδουν χρήμα.

Υδροχόος :

Έχετε φτιάξει το πρόγραμμα των διακοπών σας, και μάλλον τώρα θα πρέπει να το εναρμονίσετε με αυτό που έχει φτιάξει ο άνθρωπος σας. Όπως και να είναι τα πράματα, μια χαρά θα περάσετε.

Ιχθείς :

Είστε στο στόχαστρο κάποιου ανώτερου, μέσα από τον χώρο της εργασίας σας. Η αυστηρότητα που βλέπετε πιθανόν και να κρύβει κάτι, που ούτε καν να μπορείτε αυτήν την στιγμή να φανταστείτε.