Το μήνυμα της ΤΑΡΩ σήμερα – Τρίτη 15/10

Για όλους:

  

Κριός   Ο Γητευτής

Δεν είστε μόνοι σας, άσχετα αν το ταίρι σας, έχει μείνει για λίγο καιρό μακριά σας. Οι σκέψεις και των δύο σας θα έρθουν στην επιφάνεια, σε μια συνάντηση πριν την λήξη αυτού του μήνα.

Ταύρος  Ο Τρελός  

Δεσμεύσεις και επισημότητες, θα σας γυρέψει το συντροφικό σας έτερο, καθώς τώρα και τα οικονομικά του…αλλά και οι λοιπές του υποχρεώσεις, έχουν  πάρει την τροπή που πάντα θέλατε.

 

Δίδυμοι  Οι Εραστές

Υπερβολικά τα λόγια και οι εντάσεις που τρέχουν μέσα στον δεσμό σας, και πιθανόν αυτό να έχει ενοχλήσει το ταίρι σας. Τουλάχιστον θα έχετε μια καλή συζήτηση η οποία θα λύσει όλες αυτές τις αντιξοότητες.

 

 Καρκίνος  Η Αυτοκράτειρα

Είστε το κλειδί για την καρδιά του πρώην σας. Μέσα στις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου, θα έχετε μια επικοινωνία ή και συνάντηση που θα σας ζητηθεί να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία αγάπης.

 Λέων  Το Αστέρι

Εσείς που έχετε στηρίξει όλα τα ερωτικά σας συναισθήματα, σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν θα απογοητευτείτε. Οι μέρες θα δώσουν εκπλήξεις αλλά και πρακτική εξέλιξη αυτού που τρέχει…μεταξύ σας!

 

Παρθένος Η Αρχιέρεια

Δεν συνηγορείτε πια σε διπλές ερωτικές καταστάσεις. Μπορεί κάποτε να το είχατε δεχτεί, τώρα το μυαλό και η καρδιά σας δεν θα δώσουν άλλο χρόνο και οι αποφάσεις θα πρέπει να παρθούν άμεσα.

 

Ζυγός Το Άρμα

Ενισχυμένη η τσέπη και το πορτοφόλι σας, καθώς όλα αυτά που περιμένατε έχουν χτυπήσει την πόρτα. Τώρα και με μια ανεβασμένη ψυχολογία, θα φροντίσετε περισσότερο την σχέση σας.

 

Σκορπιός Ο Αυτοκράτορας

Εσείς που ακόμη είστε στο κλαμπ των εργένηδων, θα έχετε μια θετική γνωριμία, από τον επαγγελματικό σας χώρο, που μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, θα γίνει μια δυνατή ερωτική σχέση.

 

Τοξότης Ο Κόσμος

Κυριολεκτικά με τον άνθρωπο που είστε μαζί, δεν ξέρετε που βαδίζετε. Αυτό δεν είναι και κάτι βέβαια νέο, αλλά δεν σημαίνει ότι πρέπει και να συνεχίσετε να το δέχεστε.

 

Αιγόκερως Ο Ήλιος

Τα βήματα με τον άνθρωπο σας, μέσα στον καινούργιο μήνα του Σκορπιού, θα γίνουν σίγουρα πιο σταθερά και πιθανό σε μερικούς από εσάς, να μπούν και ιδέες που θα σας φέρουν κοντά σε μια συγκατοίκηση.

Υδροχόος Η Σελήνη

Η λογική έχει έρθει σε πλήρη αντίθεση με το συναίσθημα, αλλά και με την τσέπη σας. Όλο αυτό το μπέρδεμα σας το έχει προκαλέσει το άτομο που αγαπάτε, και άμεσα θα πρέπει να το ξεμπερδέψετε.

 

Ιχθείς Η Δύναμη

Κρατήστε αποστάσεις από άτομα που δεν δείχνουν να θέλουν και κάτι σοβαρό από εσάς και την καρδιά σας. Δεν είναι πια οι εποχές για να κάνετε πάλι τέτοια λάθη.